Shaman Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Už někdo hrál singleplayer, jaký to je? Mě skončil rapid, tak nemůžu sosnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 No tak první zklamání roku na sebe nedalo moc dlouho čekat, ale zrovna tahle hra to bejt nemusela :roll:... Kdyby vyšla tak před 5ti lety, byla by to pecka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 tekken90 napsal: No tak první zklamání roku na sebe nedalo moc dlouho čekat, ale zrovna tahle hra to bejt nemusela :roll:... Kdyby vyšla tak před 5ti lety, byla by to pecka... Podle dema bych rozhodně předčasně tuhle hru nezavrhoval. Fanoušci mají o nadcházející reinkarnaci oblíbeného titulu Aliens vs. Predator, jehož původní verze má již deset let, smíšené pocity. Na jednu stranu se na něj strašně těší, na druhou stranu mají v živé paměti zveřejnění docela nepovedeného multiplayerového dema. Ke cti vývojářů z Rebellionu musím říci, že po fiasku s PlayStation 3 demem vyšlo nové, které opravuje problém s vytvářením zápasů. Krom toho zveřejnili i nový multiplayerový trailer plný prozatím neviděných záběrů představující sedm herních módů. http://www.youtube.com/watch?v=CMsJRCqQJl8&feature=player_embedded# Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 No tak na Xko už je full... Tahle hra mě prostě zklamala, AvP1 i 2 byly slušný kousky... tohle je ale na dnešní dobu prostě odfláknutá hra a na tomhle názoru už asi nic nezměním... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Velká škoda co k tomu víc říct....hodně jsem se těšil. Po těch reakcích na xbox verzi si, ale nakonec tleskám, že jsem si na ps3 nepředobjednal plnou verzi a koupil jsem si radši jinou hru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 SEGA: Demo AvP pro PS3 opraveno 16.2.2010 10:47 | autor: Ondřej Škoch | ostatní | trvalý link | diskuse (0) Firmy SEGA a Rebellion vyzývají hráče na PlayStation 3, aby vymazali původní staženou demoverzi sci-fi akce Aliens vs. Predator a nahráli ji znovu. Nyní je totiž na PSN opravená verze, která sice nabízí opět pouze deathmatch, ale má vychytané chyby, které se vyskytovaly v původně vydaném demu. Hráči měli totiž obrovské problémy s možností si hru zahrát, pokud se jim nezdařilo najít spoluhráče, potřebné pro deathmatch v osmi. Nyní je systém opravený a snadno najde dostatek her, do kterých je možné se připojit a hru si vyzkoušet. Pro jistotu jsme to ihned otestovali a zdá se, že Rebellion problémy opravdu odstranil. Že jim to chlapcům ale trvalo. Zdroj: vg247 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Diky za info. Dam jim jeste sanci a jdu to stahnout znovu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Tak dneska jsem hru rozjel na PS3 a myslím, že demo, které zklamalo většinu i mě je oproti plné hře naprostý opak. Multík funguje parádně a singl je jaký se očekával(parádní).Nemůžu nic než doporučit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Vcera sem konecne zahral to opravene demo a multak je dobrej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reimy Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 cau, nevite nekdo jak se mam ubranit tem facehuggerum?? protoze kdyz se mi prilepej na oblicej tak zacnu chaoticky mackat vsechny tlacitka a nekdy ho sundam a nekdy ne :). Jestli nekdo chcete zaparit tak muj nick je Reimy007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šandys Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 reimy napsal: cau, nevite nekdo jak se mam ubranit tem facehuggerum?? protoze kdyz se mi prilepej na oblicej tak zacnu chaoticky mackat vsechny tlacitka a nekdy ho sundam a nekdy ne :). Jestli nekdo chcete zaparit tak muj nick je Reimy007 lehkym utokem to jde..ted nevim na jakem tlacitku to je..mam to pouze na PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.