Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

torrenty

neo.a

Otázka

18 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Azureus 3 až 4 verze mě nefungovali správně.

Přez ně jsem nestáhl ani 1kb.

Zkoušel jsem všeljaká nastavení, i tak to nefungovalo, jak má.

Nejlepší volbou je Utorrent v1.8 přez něj jsem, vždycky stáhloval a nebyl sním žádný problém.

Jinak chceš-li mít celý soubor úspěšně stáhnutý musí někdo sdílet 100% stáhlý soubor čím víc lidí ho má tím lépe.

Pokud by se tam někdo takový neobjevil se stažením 100% na úspěšné stáhnutí souboru máš šance minimální takřka nulové.

Tak musíš chvíli hledat a zkoušet, a pak narazíš na nějaký dobrý torrent soubor.:cheesygrin:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

Proto je nejlepsi , kdyz mas o dost vic seedu nez peeru. To pak jede torrent i plnou rychlosti pripojeni. Nejlip udelas, kdyz se regnes na nejakem torrentovem foru. Pak kdyz je torrent mrtvej neni problem napsat o seedovani. Doporucuju

http://www.ilovetorrents.com/browse.php

Jinak taky pouzivam uTorrent a muzu jen doporucit, vyzkousel jsem hodne torrent klientu a tenhle se nejvic osvedcil.

Odkaz ke komentáři

• 0
cod 5 se stahuje hoodně dlouho :( ma to 6.9 gb a hodně peerů i seedů...

Čím více peerů i seedů tím větší rychlostí se to muže stahovat.

Také záleží na počtu tracku přidancýh ve staženém torrentu nebo jak je soubor rozdělen.

Na čím menší díly je soubor rozdělen tím by se teoreticky rychlost měla zvýšit.8)

Odkaz ke komentáři

• 0

Taky si myslim ,ze uTorrent je v poho. Je jednoduchej a nezatezuje PC.

Samo sebou kdyz je na torentech nejaka novinka kterou stahuje hodne lidi,tak stahovani je pohodicka.Ale kdyz si najdes neco starsiho ,co lidi moc nestahujou,tak bud to je silene pomale a nebo dokonce uplne mrtve.Pravda je,ze ale nemuzes srovnavat rychlost torrentu treba s placenym rapidsharem nebo megauploadem.I neplaceny Rapid je o trochu rychlejsi.

Ale uz se mi povedlo dostat na torrentech na rychlost pres 700kb/s.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu