neo.a Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 chci se zeptat stahuju torrenty z mininovy např. hry na PSX a používám Utorrent ale mám menší problém...v pohodě jsem stáhnul medal of honor kterej měl 500mb a ted když stahuju powerslave exhumed tak se to ani nehne ten torrent. poradíte pls?:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 nejdřív se koukni, jestli vůbec na tom torrentu jsou nějaký seedy..pokud ne tak nemáš šanci něco stáhnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neo.a Odesláno Únor 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 aha 0:cry: diky ti... neda se s tim něco udělat ? asi ne?:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Nedá,zkus najít jiný torrent Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 chytil123 Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 A stahni si azureus...je mnohem lepsi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Únor 17, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Já používám taky uTorrent a nemám nejmenší problém...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neo.a Odesláno Únor 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 A stahni si azureus...je mnohem lepsi... je zdarma?:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GameEs Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 jo Azureus je free program.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lachtan Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Žádný p2p program ti nezvýší rychlost torrentů, takže to je jedno. neo.a: Vždycky se mrkni na poměr seedů a peerů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brians Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Azureus 3 až 4 verze mě nefungovali správně. Přez ně jsem nestáhl ani 1kb. Zkoušel jsem všeljaká nastavení, i tak to nefungovalo, jak má. Nejlepší volbou je Utorrent v1.8 přez něj jsem, vždycky stáhloval a nebyl sním žádný problém. Jinak chceš-li mít celý soubor úspěšně stáhnutý musí někdo sdílet 100% stáhlý soubor čím víc lidí ho má tím lépe. Pokud by se tam někdo takový neobjevil se stažením 100% na úspěšné stáhnutí souboru máš šance minimální takřka nulové. Tak musíš chvíli hledat a zkoušet, a pak narazíš na nějaký dobrý torrent soubor.:cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neo.a Odesláno Únor 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 čím víc seedu a peeru tim rychlejší stahování? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MAD_CATZ Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 jo přesně tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 torrenty... nechápu že to někoho baví koukat na rychlost 40 kb/s a často ani to ne, ok tak někdy třeba i 240 kb/s ale i to je mizerný.. čtvrtina toho co normálně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xpe Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Proto je nejlepsi , kdyz mas o dost vic seedu nez peeru. To pak jede torrent i plnou rychlosti pripojeni. Nejlip udelas, kdyz se regnes na nejakem torrentovem foru. Pak kdyz je torrent mrtvej neni problem napsat o seedovani. Doporucuju http://www.ilovetorrents.com/browse.php Jinak taky pouzivam uTorrent a muzu jen doporucit, vyzkousel jsem hodne torrent klientu a tenhle se nejvic osvedcil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PodFuck3r Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 aha 0:cry: diky ti... neda se s tim něco udělat ? asi ne?:D najít jinej torrent Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neo.a Odesláno Únor 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 cod 5 se stahuje hoodně dlouho :( ma to 6.9 gb a hodně peerů i seedů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brians Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 cod 5 se stahuje hoodně dlouho :( ma to 6.9 gb a hodně peerů i seedů... Čím více peerů i seedů tím větší rychlostí se to muže stahovat. Také záleží na počtu tracku přidancýh ve staženém torrentu nebo jak je soubor rozdělen. Na čím menší díly je soubor rozdělen tím by se teoreticky rychlost měla zvýšit.8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neo.a Odesláno Únor 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 je to v jedný složce:) tam je crack a potom jen soubor obrazů to cod5 co se vypálí nebo extrahuje takže si asi ještě den počkám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kvasimodo Odesláno Únor 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 Taky si myslim ,ze uTorrent je v poho. Je jednoduchej a nezatezuje PC. Samo sebou kdyz je na torentech nejaka novinka kterou stahuje hodne lidi,tak stahovani je pohodicka.Ale kdyz si najdes neco starsiho ,co lidi moc nestahujou,tak bud to je silene pomale a nebo dokonce uplne mrtve.Pravda je,ze ale nemuzes srovnavat rychlost torrentu treba s placenym rapidsharem nebo megauploadem.I neplaceny Rapid je o trochu rychlejsi. Ale uz se mi povedlo dostat na torrentech na rychlost pres 700kb/s. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
neo.a
chci se zeptat stahuju torrenty z mininovy např. hry na PSX a používám Utorrent ale mám menší problém...v pohodě jsem stáhnul medal of honor kterej měl 500mb a ted když stahuju powerslave exhumed tak se to ani nehne ten torrent. poradíte pls?:)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
18 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts