FireTuning2 Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 Tak u me spoluzacky si pujcujou PSP a hrjou ruzny skakacky a moje pritelkyne hraje FFs a Silent Hill (samozrejme na mem PSP) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakuja Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 ja uz radej psp nepujcuju jedna kamoska hrala celej den tekkena a pak zmlatila kamose chudak mel modriny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yawimaya Odesláno Červen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 moje slecna ma samozrejme taktez psp :P hraje locoroco a hlavne tekkena.... :) jinak tam ma leaopardi tema a ma na nem fialovej skin s netopejrama :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 no tak pujčil jsem to svoji sestřenici včera... tak 10 minut ji to bavilo a pak mi s tim hodila o zem :D njn.. děti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stalker Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 segra ma ruzovy psp, ruzovy schema a nejvic hraje Loco Roco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 U nás ve třídě pařej holky Juiced 2,Dragonball evolution,Burnout legens a taky SSX...a jedno holka co má psp tak má na tapetě beckhama a schéma růžový s kytkama jako ikonama :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 No, sestra hrála Patapon 2 (Loco Roco byla podle ní neuvěřitelná kravina a já ji v tom podporuju). A partnerka? Ta považuje celé PSP za hovadinu, trávíme čas lépe, než hraním na PSP :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Need4s Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 Sestra vždy hraje bud Virtua Tennis 3 a nebo Smash Court Tennis 3 a nebo nejakyho Pottera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 PSPcko nema s holkama vubec nic spolecneho...tot muj nazor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Worda Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 PSPcko nema s holkama vubec nic spolecneho...tot muj nazor To jako proč? :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasha Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 u nas ve tride parej dve holky myslim ze hrajou locoroco,daxter,ratchet and clank,tekken Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 To já mám divký kámošky:D psp vždy chtěl pučit,ale jakmile jim ho pučim tak na něj jenom čučej:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DDR_X1468621755 Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 Mozno by si im mal vysvetlit ako sa to ovlada :D A k topicu : moja caja o psp nejavi velky zaujem a ked hram Loco roco tak si zo mna robi srandu ze ta hra vyzera ako pre vekovu kategoriu do 3 rokov :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendy Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 u nás ve třídě žádná holka nemá PSP a ani ho moc nechtějí půjčit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mattts90 Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 U nás ve třídě nemá žádna holka psp...........Ale tommy a rey vždy pujčují psp holkám a oni hrajou Loco roco1/2 U nás ve třídě zase není žádná holka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendy Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 U nás ve třídě zase není žádná holka :) tak to bych nechtěl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mattts90 Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 tak to bych nechtěl :) Tak jako oboro elektrotechnika, co bys chtěl :) ale teď jdu na novou školu, a tam jsou holky alespoň v jiných třídách :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 Ani u nás ve třídě není žádná dívka :-). Ale do školy se chodí učit a ne balit ženské. Na škole celkově máme asi 12 holek :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodixd Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 ked do skoly donesiem PSPcko tak baby dojdu za mnou ci by si nemohli zahrat...a ja ci Loco Roco,Patapona,Kula World... A oni mi na to: nie taketo kktiny radsej GTAcko zapni :D (no co mam robit :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palos Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 kámoš pučil jedný holce a ta asi 4hodiny v kuse hrála tekkena:D a pozadí a tapetu neměnila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suicide_duck Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 Tak jako nechapu proc by holky nemeli mit PSP,jak tu nekdo psal...kja ho vcera pujcil kamosce a nejvic ji bavil Sonic Rivals..a jak tam stim psp tak lezela,tak osobne to prijde docela dost sexy kdyz si stim pekna holka hraje8)proste kouzelny :wohow::psp:dal bych to vsem holkam povinne:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikelic Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 Tak jako nechapu proc by holky nemeli mit PSP,jak tu nekdo psal...kja ho vcera pujcil kamosce a nejvic ji bavil Sonic Rivals..a jak tam stim psp tak lezela,tak osobne to prijde docela dost sexy kdyz si stim pekna holka hraje8)proste kouzelny :wohow::psp:dal bych to vsem holkam povinne:D Moje slova kámo :bash::):D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 Jelikož poslední dobou na psp nic moc nevyšlo tak je u sestry, začínám pochybovat že ho ještě uvidím, naposled sem ho viděl s růžovejma čudlíkama a příšernym walperem, ale aspon mě už neotravuje xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duxt Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 Kámoška chtěla pořád půjčit psp, tak jsem ji ho jednou půjčil :DZahrála si fifu 08 a byla spokojená záleží jak kterou holku co baví... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 Moje slova kámo :bash::):D Presne tak:)Holky by meli:psp:povinne:wohow::):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.