N1cCo Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Ano jsem "kutil" dneska jsem si hrál s mobilem a tročku mi přeteklo lepidlo tak sem se šel umejt a tam mi to lepidlo steklo na umyvadlo a bohužel máme plastové umyvadlo(nebo jaké je určitě to neni porcelán) no a drobet (víc) toho lepidla se mi tam přilepilo tak bych chtěl vědět jak ho dostat dolů pokuď mi někdo dá radu a pomůže to, dám mu 1500credits :ziped: díky všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 tak budto nejakou kyselinu, nebo to něčim skusit prostě odrejt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raven Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Zkus horkou vodu z varný konvice,nebo pockej az to zaschne a oškrábej to :D ředidlem bych to nedelal jestli je to umyvadlo taky plast ,tak to mužes taky proleptat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 19, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Zkus ředidlo nebo líh a potom to vydrhnout. Vydrhni to něčim drátěnim, ale bacha ať to nepoškrábeš. btw:taky se mi to stalo, ale na mobil:) Zkus horkou vodu z varný konvice,nebo pockej az to zaschne a oškrábej to :D Tak to si nejsem jistej jestli to pude. Skoušel si někdy škrabat sekundové lepidlo? To je jak beton, prostě to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Únor 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Zkus horkou vodu z varný konvice,nebo pockej az to zaschne a oškrábej to :Dředidlem bych to nedelal jestli je to umyvadlo taky plast ,tak to mužes taky proleptat... no tou vodou to zkusim a oškrábat to nemůžu protože bych odřel umyvadlo tak budto nejakou kyselinu, nebo to něčim skusit prostě odrejt... kyselinu? :lol: aby se dala aspoň sehnat v krámu :D edit: jj líh zejtra zajdu koupit ... když to pomůže odměním se.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raven Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Náhodou sem to zkousel,ne teda z plastu ale z mejch rukou-hrál sem si s tou tubou v Tescu a ona mi cela vystřikla na ruce a když to zatuhlo tak sem měl misto ruky ploutev-ale nastesti tam meli i nože tak sem to odřel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Únor 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Náhodou sem to zkousel,ne teda z plastu ale z mejch rukou-hrál sem si s tou tubou v Tescu a ona mi cela vystřikla na ruce a když to zatuhlo tak sem měl misto ruky ploutev-ale nastesti tam meli i nože tak sem to odřel :D na ruce to mám taky ale to šlo na pohodu dolů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 19, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 edit: jj líh zejtra zajdu koupit ... když to pomůže odměním se.. Mělo by to pomoct;) Ničim jinym to asi nepude, ředidlo a líh je asi jediná možnost a potom nějakou tu drátěnku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Zkus horkou vodu z varný konvice,nebo pockej az to zaschne a oškrábej to :Dředidlem bych to nedelal jestli je to umyvadlo taky plast ,tak to mužes taky proleptat... Aby se to dalo proleptat skrs na skrs muselo by být použito Nitroředidlo řady 6000 je to dost silná žiravina jako kyselina.Takže nepoužívat:!: Klasické ředidlo je oproti této variaci bezpečné.:cheesygrin: Kdyžtak to zkus něčím ostřejším oškrabat nějakým nožíkem jenom dej pozor, aby se povrch umivadla moc nepoškodil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3r Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 ředidlo,šmirglpapír (nevim jak se to píše)! nic jinýho nezabere kromě ostrých předmětů a kyseliny pak mě napadá ještě oheň :D edit zapoměl jsem že jsme ve 21 století !!! :D použí STROJ ČASU :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JamesRamone Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 naaaapaalm xD a pak kup nový umyvadlo;) vim že je to blbý řešení ale ředidlo už ti radili no :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Když ti to nepůjde,tak umyvadlo nějak odhoď a my se ti tu určo složíme na nový..Žeo?xD Ono s tímhle umyvadlem je to prostě složitější nu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 19, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 ředidlo,šmirglpapír (nevim jak se to píše)! nic jinýho nezabere kromě ostrých předmětů a kyseliny pak mě napadá ještě oheň :D Hm, opravdu super nápad - šmirglpapir, to neni kus železa, ale umyvadlo a to by se nemělo poškrábat:roll: Oheň? Taky pěkná rada. naaaapaalm xD a pak kup nový umyvadlo;)vim že je to blbý řešení ale ředidlo už ti radili no :lol: No jasný, rovnou kup N1cco třeba novou koupelnu:D Když ti to nepůjde,tak umyvadlo nějak odhoď a my se ti tu určo složíme na nový..Žeo?xDOno s tímhle umyvadlem je to prostě složitější nu.. Taky moc pěkný, odhoď umyvadlo. Chjo, to mě opravdu dostává, takovéto odpovědi. Opravdu paráda. N1cco -> Tak podle některých uživatelů co ti napsaly, by si měl použít oheň, šmirglpapír, kyselinu a potom odhodit umyvadlo a koupit nový:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Únor 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Hm, opravdu super nápad - šmirglpapir, to neni kus železa, ale umyvadlo a to by se nemělo poškrábat:roll: Oheň? Taky pěkná rada.No jasný, rovnou kup N1cco třeba novou koupelnu:D Taky moc pěkný, odhoď umyvadlo. Chjo, to mě opravdu dostává, takovéto odpovědi. Opravdu paráda. N1cco -> Tak podle některých uživatelů co ti napsaly, by si měl použít oheň, šmirglpapír, kyselinu a potom odhodit umyvadlo a koupit nový:) No děkuju všem ja du kopat (krumpáčem) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raven Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Nebo vem nebozez a kladivo a zkus to vyklepat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Nech to uschnout a pak to odrbej, nebo na to nalej ředidlo a pak to vydrhni :) EDIT: Kup nový umyvadlo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 19, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Nech to uschnout a pak to odrbej, nebo na to nalej ředidlo a pak to vydrhni :)EDIT: Kup nový umyvadlo :D Nech to uschnout - Sekundové lepidlo se jmenuje protože, schne do pár sekund, takže asi to už má suché. Odrbat - jak chceš odrbat sekundové lepidlo? Já nevim jestli ste vůbec někdy měli v ruce? Řikám, že to je jako beton, nejdeto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Nech to uschnout - Sekundové lepidlo se jmenuje protože, schne do pár sekund, takže asi to už má suché. Odrbat - jak chceš odrbat sekundové lepidlo? Já nevim jestli ste vůbec někdy měli v ruce? Řikám, že to je jako beton, nejdeto. Když myslíš, když sem si lepil na PSPčku zadní kolečko, káplo mi to vedle a v poho sem to odřezal nožíkem a zbytek odrbal...:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 19, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Když myslíš, když sem si lepil na PSPčku zadní kolečko, káplo mi to vedle a v poho sem to odřezal nožíkem a zbytek odrbal...:dozey: Ano na PSP si to asi mohl ořezat nožíkem, ale jak to chceš udělat na umyvadle, které se nesmí poškrábat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Ano na PSP si to asi mohl ořezat nožíkem, ale jak to chceš udělat na umyvadle, které se nesmí poškrábat? Uplně stejně jako na to PSP :D prostě opatrně a trpělivost, nebudu se hádat, nemá to smysl, jen řikam, pomaličku to ořež z toho nejhorřího a pak pomaličku ale jistě ( hlavně trpělivost ) ho odrbel. Pokud je umyvadlo plastový, tak ty škrábance moc vidět nebudou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Kup nové Umyvadlo v Hornbachu tam mají levné plasťaky. xD EDIT: Nebo zavolej Chuckovi Norissovi xD Ten zvládne i nemožné :D EDIT2: Vážně - Zkusil bych ředidlo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 no nevim kde na ty rady chodíte,ale sekundový lepidlo spolehlivě rozpustí ACETON (jak překvapivé) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Faiko Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 necetl jsem vsechny prispevky ale na sekundove lepidlo mi dycky pomohl odlakovač na nechty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 Přesně jak píšou borci nademnou aceton nebo odlakovač, ale tím mi to šlo hůř. Líh ani ředidlo nepohli :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.