lukis Odesláno Únor 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 ja nevim omg.....je to tezky a lachtan....tak jednoduchy to neni xD a mimmchodem will to je dobry kupim ji sperky a ona sezepta kdy a kde xD to zkus na tvoj ipristi xD a jinak pred par hodkami sem sni kecal zastavila se u me doma je to dobre znameni??????? jo a usmala se xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 Zkus požít trochu humoru :), a nic ji nekupuj, potom si na to zvykne a bude po tobě furt něco chtít :lol:, já bych ji pozval do kina, možná na pizzu?:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3r Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 s každou holkou 14 dní ? to je strašně moc stačí prostě jedna noc :) tak že ji pozvy na diskotéku tam se opí do nálady ji pozvy na pár panáku pak si s ni běž zatancovat a kdyby něco tak to svedeš na to že si byl ožralej :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 Jedna otazka, jedna odpoved. muj.smajl.eu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 s každou holkou 14 dní ? to je strašně moc stačí prostě jedna noc :) tak že ji pozvy na diskotéku tam se opí do nálady ji pozvy na pár panáku pak si s ni běž zatancovat a kdyby něco tak to svedeš na to že si byl ožralej :D Je mu 12 :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Únor 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 d@w3r je videt ze si nikdy nebyl zamilovanej a jsi malej kluk co si hraje na drsnaka ktery uz mel holek a chodi na diskoteku -.....a jinak ja to myslim s ni vazne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sony108 Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 hej hlavne zadny smsky icq vzkazy nebo neco podbnyho to je trapny .... normalne do oci ... nwm takhle se to spatne posuzuje kolik je ji jakej je to typ holky ... na nektery plati rovnou vykus ... ale je spis u takovejchtech lechkejch divek ktery daj kazdymu .... spis pomalu... chod s ni hodne ven .... zvi ji nwm co ma rada treba na pivo ... a potom urcite sama projevi simpatie ..pokud se ji libis ... a pokud na ni budes milej ... tak ji to za chvili dojde samo...ze ji mas rad ...jinak hodne stesti ... obcas zabiraj izamilovany kecy jenom o holce proste jo libi se mi jedna holka ... a tak kdyz ji nereknes kdo to je zachvili zjisti ze mluvis o ni ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3r Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 no tak to má vážně blbý :) tak at ji ožere , muže udělat pařbu doma nebo ji někam pozvat třeba ven že si s ni chce pokecat a tak :D pak se zeptá na sebe a je to :) btw nehraju si na drsnaka jen ti řikm jak to chodí když seš pěknej tak jde všechno samo edit// už jsem pár holek měl no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Únor 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 slova maleho fracka: D@w3r vis co bez se ozrat cajckem a bez spat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 slova maleho fracka: D@w3r vis co bez se ozrat cajckem a bez spat Hale nic proti ale je ti 13 tak si tu moc nevyskakuj on je 1000% starší než ty i když tady kecá píčoviny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 lukis: Bohužel lukisi (snad to skloňuji správně) ono to takhle chodí. Jednou si zajdi na nějaké to DnB, Disco, či větší koncert a poznáš sám, pokud máš "koule". Ve věku 15 - 24 let by se měl člověk "otrkávat". Pokud to s ní myslíš vážně a ona se na tebe usmála, tak to je samozřejmě dobré znamení (takhle se prostě testují sympatie lidí, kteří se neznají). A i to "Můžu tě pozvat na kafe" někdy funguje. Jednou mě dal jeden starší člověk dobrou radu: "80 ze 100 ti dá facku, ale těch 20 ti dá zadarmo" a když to spojíš s "Žijeme jen jednou", tak myslím, že to je jednoduchý. Prostě sežeň nějakou dobrou komedii, kup flašku něčeho co má ráda (v tvým věku stačí ta flaška jedna, nepřeháněj to :D ) a půjde to samo. Buď se bude smát a řekne ti, že jseš milej a nebo..... je to jasný. Hlavně nebuď posera a neoddaluj to. Pravda tě třeba složí, ale furt lepší, než aby jsi v "dojemných" představách žil celý život :) Kdyžtak si vyhlídneš jinou. P.S: Pokud ti je 13, tak na moje rady zapomeň. Klidně ji to řekni rovnou do očí a buď se bude smát a nebo ji tak maxímalně chytneš za ruku :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 no tak to má vážně blbý :) tak at ji ožere , muže udělat pařbu doma nebo ji někam pozvat třeba ven že si s ni chce pokecat a tak :D pak se zeptá na sebe a je to :) btw nehraju si na drsnaka jen ti řikm jak to chodí když seš pěknej tak jde všechno samo edit// už jsem pár holek měl no pak ses probudil, a zjistil si že sis pomočil postel... :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Únor 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 Nicco mas pravdu ale on pise jako by mu bylo 5..a jinak lachto mas pravdu jenze ja se bojiiim xD v nejhorism mi rekne ses milej ale jdi do prdele a nbeo to bude jeji noha v me prdel a druha noha v kulich a vypadni nebo to vyje....a jinak 1lahev lol xD dam radsi dve xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 lukis: No pokud ji pozveš domů, tak tě asi pak neodmítne, že? Prostě do ní, nebo se pak probudíš a "tvoje" slečna bude mít někoho jinýho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sony108 Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 hlavně nečekej ... život je krátkej ... kamaráde když ti dá košem tak si z toho nic nedělej takejch jeste bude ... a budou lepší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Únor 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 lachto tak td kdyby si mi to rekl do oci a byl by si to ty tak mozna bych byl v base za to ze sem zavrazdil tebe(joke) :D si starsixD a jinak mas pravdu.. sony jj jenze nevim co mi rekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sony108 Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 na tose vyser ... zijes jenom jednou.... je jedno co ti holka rekne ses mladej ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 lachto tak td kdyby si mi to rekl do oci a byl by si to ty tak mozna bych byl v base za to ze sem zavrazdil tebe(joke) :D si starsixD a jinak mas pravdu.. sony jj jenze nevim co mi rekne kdybys věděl co ti řekne tak by to byla nuda :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sony108 Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 jj to je taky pravdaa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 hele řiď se podle vlastního instinktu...pokud tě ta holka má ráda bude jí jedno jestli pudete do kina nebo bruslit....neposlouchej co si tu píšou 50 % sou naprostý pí*oviny....prostě za ní zajdi někam ju pozvi je jedno kam...stačí třeba na cígo...pokecáte...a pak to pude samo :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Únor 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 xD dobre rady....takze to bodle vas mam risknout??? jo a netixi: ja nekourim ona nekouri a nekourim jen protoze to chtelo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 tak to se jí drž...takovejch holek moc neznám :) jinak někdo tu eště psal pizzu...taky dobrej nápad ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Únor 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 netix ona je uzasna.........vzdycky kdyz se nam e podiva a jsem smutnej najednou je mi veselo asi zani zitra zajdu k ni domu ale kdy ź se mi neco stane ma o me strach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ste78 Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 Mno podle Tvého vzkazu to vypadá, že jsi asi mladší, tak bude nejlepším způsobem třeba to kino.. Výhoda je, že budete mít určitě alespoň jedno společné téma -- ten film. Jinak se nestresuj, v klidu přirozeně si s ní o tom promluv :) btw: první rande by nemělo skončit sexem ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nino68 Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 Normálně se o ní co nejvíc zajímej ...potom si s ní piš na icq, smsky... potom ji někam pozvy... přines kytky... další den bud na ni milý ... prostě klasika...!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts