^ToMmY^ Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 Utvořím mapu flasherů pro x360 zájemci kteří chtějí být na mapě napište sem do topicu ve tvaru : Jméno Bydliště Kontakt Které úpravy provádíte Bohužel musím spoléhat na to že jste flash opravdu někdy dělali Beru jákekoliv názory ostatních uživatelů Aktuální počet flasherů na mapě : 6 http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=cs&msa=0&ll=49.193596,16.637077&spn=0.066524,0.181961&z=13&msid=108456835295092001285.0004635d16a5a807c8aed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 (upraveno) neaktuální............... Upraveno Prosinec 25, 2014 uživatelem xmod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Adze88 Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Nějaký zkušení flasher Pardubický kraj..?? Osobkou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kosina Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 Zdravím všechny,jdu pro radu,koupila jsem synovi Xbox 360 Premium S 4GB.Sháním někoho na flash,ale bylo mi řečeno,že tento ještě flashnout nejde...Opravdu nejde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 Zdravím všechny,jdu pro radu,koupila jsem synovi Xbox 360 Premium S 4GB.Sháním někoho na flash,ale bylo mi řečeno,že tento ještě flashnout nejde...Opravdu nejde? Opravdu nejde - nevím proč se znova ptáte , když už Vám to bylo řečeno ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kosina Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 Protože ten dotyčný si nebyl 100% jistý,a nikoho jiného neznám,tak proto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 air2air Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 Sháním flashera v okolí Mladé Boleslavi, popřípadě Prahy,,kdyžtak SZ, díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bigelow Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 Nick - Bigelow Místo - Volyně, České Budějovice + okolí, i celá ČR poštou Kontakt - ICQ: 444-762-733, Email: kobensidlik@seznam.cz 1 - Flash všech FAT mechanik !!! LT + 1.1 !!! (nepajim vlastnim novou proobe 2 + 3) 2 - Flash SLIM mechanik (9504). 3 - Provadím přes Probe v2 + v3 + XECUTER USB PRO (new version) (behem druhého týdne) 4 - Dále provádím spoof FAT mechanik, kalibrace i výmněna laseru, Unban, čištění, oprava RROD. 4 - Vyčtene DVD key si nechávám pro další flashovaní. 5 - Napočkání i zasílám poštou po celé ČR a provadím s profesionalním přístupem. 6 - Spolehlivostí ručím již mnoho spokojených zákazníků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Duben 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2011 flasher jménem Koben, píše ostatním flasherům, jak se dělá flash xboxu slim... :D :D :D dával bych si pozor na služby tohoto experta :) a když nedostal "radu", vynadal mi co jsem to za "moderátora" :DDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jakub Ries Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 Nick - BigelowMísto - Volyně, České Budějovice + okolí, i celá ČR poštou Kontakt - ICQ: 444-762-733, Email: kobensidlik@seznam.cz 1 - Flash všech FAT mechanik !!! LT + 1.1 !!! (nepajim vlastnim novou proobe 2 + 3) 2 - Flash SLIM mechanik (9504). 3 - Provadím přes Probe v2 + v3 + XECUTER USB PRO (new version) (behem druhého týdne) 4 - Dále provádím spoof FAT mechanik, kalibrace i výmněna laseru, Unban, čištění, oprava RROD. 4 - Vyčtene DVD key si nechávám pro další flashovaní. 5 - Napočkání i zasílám poštou po celé ČR a provadím s profesionalním přístupem. 6 - Spolehlivostí ručím již mnoho spokojených zákazníků. Musím uveřejnit vynikající služby flashera jménem Bigelow ( Koben ) z Volar. Jde opravdu o profesionála který je nejen rychlý ale hlavně je to zaručená 100% práce. Poslal jsem mu mechaniku na přeflešnutí, a ihned v den doručení zásilky mi onu mechaniku poslal zpět!! Ještě mi poradil jak spravně ošetřit iso aby vypálená hra opravdu běhala..no prostě DOKONALÝ servis za lidové ceny!! Už se spolehnu vždy jen na jeho služby!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jakub Ries Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 flasher jménem Koben, píše ostatním flasherům, jak se dělá flash xboxu slim... :D :D :D dával bych si pozor na služby tohoto experta :) a když nedostal "radu", vynadal mi co jsem to za "moderátora" :DDD ...jen chci dodat že flasher jménem Koben má nick "Bigelow"...to co napsal moderátor fóra romík je opravdu pravda...jde o EXPERTA a pro mě rozhodně nejlepšího flashera!!... ..to romik: jako moderátora bych vás požádal o pevné zařazení mezi flashery do sekce bazar..myslím že za ty služby si to Koben opravdu zaslouží...díky. JR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bigelow Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 az na to ze romik neni moderator a spletl jsem se kdyz ma ve svem nicku na icq napis mod tot vse k tomuto omylu a jinak jsem z volyne ne z volar. jinak diky za projevenou duveru a ke spokojenosti dojdeme vzdy . :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 ANO a proto píše KOBEN ostatním flasherům o rady jak flashovat XBOX SLIM :lol: :lol: :lol: na tak primitivní otázku se nezeptá ani zákazník, natož flasher, který za to chce peníze, asi je to opravdu velký profesionál :lol: :lol: :lol: spíš bychom ho měli zařadit do skupiny absolutních noobů :lol: pozor na tohoto amatéra a jeho vaření z vody :lol: btw. pozor na více účtů, je za to BAN Jakub Ries: dobře, ale až se naučí flashovat xbox slim ! :lol: trapnej lobbing, ale ten trapas tady prostě je ! :lol: btw. za kvalitu práce hovoří reputace (itrader) :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bigelow Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 ANO a proto píše KOBEN ostatním flasherům o rady jak flashovat XBOX SLIM :lol: :lol: :lol: na tak primitivní otázku se nezeptá ani zákazník, natož flasher, který za to chce peníze, asi je to opravdu velký profesionál :lol: :lol: :lol: spíš bychom ho měli zařadit do skupiny absolutních noobů :lol: pozor na tohoto amatéra a jeho vaření z vody :lol:btw. pozor na více účtů, je za to BAN Jakub Ries: dobře, ale až se naučí flashovat xbox slim ! :lol: trapnej lobbing, ale ten trapas tady prostě je ! :lol: btw. za kvalitu práce hovoří reputace (itrader) :lol: trapny jsi tu leda tak ty romiku a vicero uctu nemam neplet si nick na icq a nick tady na foru a dal kdyz se te clovek zepta jestli slim flashovat xekuterem nebo lizardem a ty z toho zacnes takhle silet tak to teda promin (vareniz vody :D ) a laskave prestan to uz resit co bylo bylo a ted uz vse vim i bez tvych nevhodnych posmesku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 já jen ať lidi ví :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bigelow Odesláno Květen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2011 AKTUALIZOVANO 27.8.2011 Nick - Bigelow Místo - Volyně, České Budějovice + okolí, i celá ČR poštou Kontakt - ICQ: 444-762-733, Email: kobensidlik@seznam.cz 1 - Flash všech FAT i SLIM mechanik !!! LT + 1.9.1 !!! nahraji i nejnovejsi dash 599 u FAT. 2 - Flash SLIM mechanik (9504 i 0225). (0225 az o5 dorazi desky a cipy) 3 - Dále provádím spoof mechanik, kalibrace i výmněna laseru, Unban HDD, čištění, oprava RROD pres pajeci mašinu. 4 - Vyčtene DVD key si nechávám pro další flashovaní nebo zasilam na email. 5 - Napočkání i zasílám poštou po celé ČR a provadím s profesionalním přístupem. 6 - Spolehlivostí ručím již mnoho spokojených zákazníků a žádny problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hermanek.t Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 Vysočina - Jihlava Flash vsech Lite-on mechanik, beng, hitachi, samsung, i XBOX verze SLIM Cena: 200-600 ICQ: 289649493 Oprava a prodej RROD fixu, cena 100 oprava 300 vcetne fixu. To same E74. Moznost prodeje vsech mechanik cena 700,- Flashnuti DISKU pro xbox 100,- Na vsechny mechaniky mam specializovane naradi, od otevreni (XBOX kit, slim+fat) po samotny flash,(CK3 lite, x360usb, PROBE III,...) mam za sebou 150 uspesnych flashnuti!!! http://c4evaspeaks.com/ zde je vypis nejnovejsiho FW pro mechaniky Flash i PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hauzimir Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Zdravim .. Shanim fleshera z lbc :) .. Pospicha :D .. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jerrow Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 Děkuji flasherovi Bigelow z Volyně za flash Slimu 9504. Proběhlo na počkání bez potíží a mohu ho jen doporučit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Phyberx Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 Nick - BigelowMísto - Volyně, České Budějovice + okolí, i celá ČR poštou Kontakt - ICQ: 444-762-733, Email: kobensidlik@seznam.cz 1 - Flash všech FAT mechanik !!! LT + 1.1 !!! (nepajim vlastním nový x360usbpro a proobe 3) 2 - Flash SLIM mechanik (9504) - již mnoho 100% úspěšných funkčních flashnutých konzolí SLIM. 3 - Dále provádím spoof FAT mechanik, kalibrace i výmněna laseru, Unban, čištění, oprava RROD Reball technologii. 4 - Vyčtene DVD key si nechávám pro další flashovaní. 5 - Napočkání i zasílám poštou po celé ČR pojištěné jako křehké. 6 - Spolehlivostí ručím již mnoho spokojených zákazníků a profesionalním přístupem. Flashera mohu vřele doporučit vše neuvěřitelnou rychlostí. V úterý jsem XBOX zaslal a ve čtvrtek bude doma. Takovýchto spolehlivých lidí to chce víc a nejenom zde! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Domi_CZ Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 (upraveno) ------------------------ Upraveno Leden 13, 2013 uživatelem Domi_CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 darth1468623100 Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 (upraveno) iuhuygonmkb Upraveno Září 3, 2013 uživatelem darth Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chelsea_forever Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 Zdravim,budu si kupovat X360 Slim 4GB,pujde flashnout???Díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 Zdravim,budu si kupovat X360 Slim 4GB,pujde flashnout???Díkes všechny časem půjdou, pakliže se ptáš na současnost, jdou udělat první verze mechanik - revize 9504 (xka do data výroby cca 7/2010) (vzadu na konzoli je štítek s datem výroby) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chelsea_forever Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 všechny časem půjdou, pakliže se ptáš na současnost, jdou udělat první verze mechanik - revize 9504 (xka do data výroby cca 7/2010)(vzadu na konzoli je štítek s datem výroby) Tak jsem se ptal a je to vyrobeno srpen 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 Srpen by mohl být 9504 - flashovatelná, nebo taky 0225 zatím neflashovatelná, chce to rozebrat xko a vycist revizi z mechaniky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
^ToMmY^
Utvořím mapu flasherů pro x360 zájemci kteří chtějí být na mapě napište sem do topicu ve tvaru :
Bohužel musím spoléhat na to že jste flash opravdu někdy dělali
Beru jákekoliv názory ostatních uživatelů
Aktuální počet flasherů na mapě : 6
http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=cs&msa=0&ll=49.193596,16.637077&spn=0.066524,0.181961&z=13&msid=108456835295092001285.0004635d16a5a807c8aed
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
16
12
12
6
Nejvíce příspěvků v jednom dni
črv 9
9
led 17
8
říj 18
6
lis 25
6
Top Posters For This Question
jamesonman 16 posts
romik 12 posts
Bigelow 12 posts
xmod 6 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
črv 9 2011
9 posts
led 17 2013
8 posts
říj 18 2012
6 posts
lis 25 2010
6 posts
433 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.