quichote Odesláno Červen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 Ahoj, nevíte, jestli se dají do hry přidat noví hráči a jak? Vyšel nějaký patch? Nebo se dají odemčít s postupem ve hře noví bojovníci? Díky za informaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 Nevíte jak změnit strany při soubojích v kariérním módu? Dost mi vadí, že nastupuju zprava, hůř se mi hra ovládá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Achrisoofa Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 je to lepší než wwe smackdown a tna impact? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 nevite jestli se da neco delat s tim kdyz proste nemuzu hrat online? kdyz dam hledat hry tak mi to napise ze nic nebylo nalezeno a kdyz dam vytvorit tak me to napise failed to create. dela me to takhle celej dnesek a vcera vecer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 nechce si nekdo udelat tu Gold Digger trofej? je to docela tezky ale kdyby sme to udelali podle tohoto navodu tak je to lehky http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20090623205256AA2HxMH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.