Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problém s PC prosím o pomoc

Otázka

Odesláno

ČAW . Prosím kámoš by chtěl poradit .

Má tady ten problém.

Foto zde : http://file.qip.ru/file/76979579/53dcc6ed/111c.html

Kámoš píše :

Prosím pomoc kdyz hraju nějaké hry víc jak 10 min tak mi pc hodí chybu modrou obrazovku na 2s a tam je enco napsany nestihnu to precist, pak se mi pc restartuje nevíte čím to muže být? hdd když hraju mam 43°C grafika 60°C procesor 50°C , vubec nevím...

Díky za odpovědi.:wohow:

19 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

JamesRamone: Nechci na tebe útočit, ale zajímalo by mě, kde ty "hlody žereš". Tohle není první příspěvek, kdy jsi napsal...

Aby nešlo o OT, grafická karta může mít klidně 100°.

Jirda77: Rozhodně PC "nenamáhej", mohlo by ti krásně shořet.

Zapni nějakou náročnou hru, nech ji běžet třeba 7 minut a pak se podívej na teploty.

Buď se něco přehřívá a klekne to, nebo je vada někde v softwaru.

• 0
Odesláno
ČAW . Prosím kámoš by chtěl poradit .

Má tady ten problém.

Foto zde : http://file.qip.ru/file/76979579/53dcc6ed/111c.html

Kámoš píše :

Prosím pomoc kdyz hraju nějaké hry víc jak 10 min tak mi pc hodí chybu modrou obrazovku na 2s a tam je enco napsany nestihnu to precist, pak se mi pc restartuje nevíte čím to muže být? hdd když hraju mam 43°C grafika 60°C procesor 50°C , vubec nevím...

Díky za odpovědi.:wohow:

tohle mi pc dela taky:) ja to moc neresim ...aby se mi sklidnil pc tak at si vycisti disk a nebude to tak casty:)....me to delaj ramky :roll: ae newm jak u nej.....

• 0
Odesláno

Cus.

Taky myslim,ze teploty jsou o.k !

Taky mi to delalo,ale pravda je ze se snazim skoro vse pretaktovat -CPU,memory i grafarnu.

Ruzne jsem se snazil ty hodnoty pretaktovani menit a i kdyz dle vyrobce memory A-DATA 800+ muzu mit na 4-4-4-12 800MHz 2.0V,tak od doby kdy jsem presel na 5-5-5-12 2.0V tak mi to uz neudelalo.Nevim proc ,ale pomohlo mi to.Ale nejsem zadnej pc expert ,tak nevim jestli moje rada pomuze.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu