Ji2 Odesláno Únor 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 Kdo zkousel, hral, dohral? Mam z tehle hry rozporuplne pocity. Na jednu stranu se tvari koncepcne, vypravne (button quick timing scenky), ale je videt, ze pod nablyskanym habitem skryva mizerne zoptimalizovane, lacine naskriptovane a nedotazene herni motivy, ktere uz jsme videli a to v mnohem lepsi prezentaci - je to jako Devil May Cry ve futuristickem Japonsku, riznuty divne zmutovanou ninja mytologii. Patrny je i to, ze tvurci obslehli dalsi srandicky z jinych her - napr. utoky mecem pri vyskoku, to trojkombo, tusim ze Flying Bird, je naprosto bezostysne vzaty z Ninja Gaiden atd. Prekombinovane, s divnymi achievementy, ktere maji navic v dashboardu jednolitou podobu - ninjitsu kolecko pro vsechny! To je drzost! Podle me je ta hra lehky nadprumer, ale po par hodinach hrani spadne do kategorie brak (grafika se tvari skvele, ale pri ruznych zaberech hned zjistite, jak je celistve odflakla, treba monstrum je do detailu vyvedene a cele mesto plocha a hnusna textura). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arok Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 cusa, ja jsem na konci a musim s tebou souhlasi, prvni 4h me to bavilo dost... Pote co se obtiznost hry zacala zvedat pouze tim, ze se kombinovali bossove dohromady a furt se opakovali dokolecka s tim ze tam bylo navic par enemy + boss nakonci.... no abych to zakoncil... 60% . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ji2 Odesláno Únor 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 Ja se s vypetim vsech sil dovravoral do chapter 9 a mam dost. Opakuje se porad to same - ve vrtulniku/obrnenym aute u kulometu, button scenky, minutove padani z mrakodrapu, button scenky, boss a dorazecka s quick time buttons. Ble. Sedesat procent maximalne, vic si tenhle brak nezaslouzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Únor 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 Nevím jak vy ,ve hře nejsem ani zdaleka tak daleko ,ale zatím mě to baví a to jakože hodně....Ale nevylučuju že to pak člověka může přestat bavit.První dvě hodiny hraní jsem rozhodně unešený :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Únor 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 btw...která hra dnes není pořád dokola to samé? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Únor 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 já jsem zatím ve 3. misi a je to hodně dobrý, ale občas je to hodně obtížný teď nemůžu zabít toho kraba ve 3. misi (nebo co to je) jak pouští tu elektriku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ji2 Odesláno Únor 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 No, Dante, presne tak, narazis tim na komplexni problem a sice, ze dnes neni tolik dobrych her jako driv. Napady se vycerpaly, tvurci jsou lini a tak se do zemdleni obslehavaji tytez schemata. Na X360 je nekolikset her a me jich bavi sotva deset a rekl bych, ze nebudu sam. Jsou hry, ktere si rad zahraju, ale tech opravdu dobrych a perfektnich, ke kterym bych se rad vracel, moc neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hohny Odesláno Únor 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 Jj je to pravda, ale od čeho existuje ve hrách multiplayer.......mě taky singleplayery omrzely a hodně málo her si mě dokázalo udržet tak, že jsem ji dohrál. Multiplayer tě dokáže vždycky překvapit a i po dlouhém hraní je to pořád zábava, protože nepřátelé řízené počítačem dělají pořád skoro to samé, za to člověk přemýšlí každej jinak, proto je mulťák tak zábavnej. Njn umělá inteligence se nevyrovná lidské inteligenci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tejklin Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 Mě se to líbilo, myslím si že to je dobrá hra, sice zaležitost na 7 hodin ale co už. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaman Odesláno Březen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2009 Mě to připadá jako mix Ninja Gaiden a God of War, nemůžu si pomoct... Dotáhl jsem to, a je to slušná hra, akorát ty textury jsou fakt chabý... Když vidíte kostičkovanýho červa, tak vás to nasere. Tak 75%.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ji2 Odesláno Březen 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2009 Hra je hlavne glitchy, co se achievementu a optimalizace tyce. Ten s A+ ranking se mi neodemkl (i presto, ze jsem dohral dvakrat) a lidi pisi, ze tech 10 perfect button presu je ve skutecnosti nutne k odemceni zvladnout 20. Sht! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.