Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Ninja Blade


Ji2

Recommended Posts

Kdo zkousel, hral, dohral?

Mam z tehle hry rozporuplne pocity. Na jednu stranu se tvari koncepcne, vypravne (button quick timing scenky), ale je videt, ze pod nablyskanym habitem skryva mizerne zoptimalizovane, lacine naskriptovane a nedotazene herni motivy, ktere uz jsme videli a to v mnohem lepsi prezentaci - je to jako Devil May Cry ve futuristickem Japonsku, riznuty divne zmutovanou ninja mytologii. Patrny je i to, ze tvurci obslehli dalsi srandicky z jinych her - napr. utoky mecem pri vyskoku, to trojkombo, tusim ze Flying Bird, je naprosto bezostysne vzaty z Ninja Gaiden atd.

Prekombinovane, s divnymi achievementy, ktere maji navic v dashboardu jednolitou podobu - ninjitsu kolecko pro vsechny! To je drzost!

Podle me je ta hra lehky nadprumer, ale po par hodinach hrani spadne do kategorie brak (grafika se tvari skvele, ale pri ruznych zaberech hned zjistite, jak je celistve odflakla, treba monstrum je do detailu vyvedene a cele mesto plocha a hnusna textura).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja se s vypetim vsech sil dovravoral do chapter 9 a mam dost. Opakuje se porad to same - ve vrtulniku/obrnenym aute u kulometu, button scenky, minutove padani z mrakodrapu, button scenky, boss a dorazecka s quick time buttons. Ble. Sedesat procent maximalne, vic si tenhle brak nezaslouzi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, Dante, presne tak, narazis tim na komplexni problem a sice, ze dnes neni tolik dobrych her jako driv. Napady se vycerpaly, tvurci jsou lini a tak se do zemdleni obslehavaji tytez schemata. Na X360 je nekolikset her a me jich bavi sotva deset a rekl bych, ze nebudu sam. Jsou hry, ktere si rad zahraju, ale tech opravdu dobrych a perfektnich, ke kterym bych se rad vracel, moc neni.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jj je to pravda, ale od čeho existuje ve hrách multiplayer.......mě taky singleplayery omrzely a hodně málo her si mě dokázalo udržet tak, že jsem ji dohrál. Multiplayer tě dokáže vždycky překvapit a i po dlouhém hraní je to pořád zábava, protože nepřátelé řízené počítačem dělají pořád skoro to samé, za to člověk přemýšlí každej jinak, proto je mulťák tak zábavnej. Njn umělá inteligence se nevyrovná lidské inteligenci...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu