Bagster Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 v den vydani resident evil 5 vychazi i limitovana edice cerveneho xboxu http://www.slashgear.com/microsoft-red-xbox-360-resident-evil-limited-edition-confirmed-2435511/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klicasso Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 K pátému dílu Resident Evil dnes ještě jednou – Microsoft oficiálně potvrdil existenci červeného Xboxu 360, o kterém se v minulém týdnu živě spekulovalo. Spojitost s Resi 5 má jasnou, jde o limitovaný bundle Elite verze, který si je možné předobjednat za €299. Alespoň tak mluví tisková zpráva německého Microsoftu, k níž byl rovněž přiložen i oficiální obrázek rudé konzole. Bundle by měl být dostupný v den launche hry, tedy v pátek, 13. března, a to i na našem kontinentu. V ČR se dle informace od MS bude limitovaná edice prodávat také, dokonce oficiálně, ale v extrémně omezeném množství. Pokud o ni stojíte, měli byste s pátráním a sháněním začít hned teď. Zatím se tedy pokochejte pohledem na tu nekonečnou červenou a vyčkejte updatu informací. zpráva kopírovaná z hrej.cz Tak to čumim...vypadá hustě, ale bílá je prostě parádní (pro mě :)) Co na to říkáte vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DogDollar- Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 vypadá to zajímavě,ale asi bych to nebral... //Edit : RRoD tam asi vidět nebude co? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klicasso Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 já bych si tedy rozhodně vždycky vybral bílou, ale kdybych měl volit mezi černou a červenou při koupi Elitu tak bych volil asi červenou :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bagster Odesláno Únor 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 me se to celkem libi:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DogDollar- Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 já bych si tedy rozhodně vždycky vybral bílou, ale kdybych měl volit mezi černou a červenou při koupi Elitu tak bych volil asi červenou :-) Červenej Elite? Tak to fuj,to ne...to bych si už radši koupil Pro...ale tohle ne,řikám není to ošklivý ale nesedělo by to k nábytku a televizy..samozdřejmně že se prodávají i červené :D ale nebudu si kůli tomu kupovat new TV ne? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 Tak ta červená se mi vůbec nelíbí, bral bych radši něco s motivem RE5..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 To je strasna barva, mohli to udelat jeste s nejakym logem kdyz uz jde o limited edition, ale tohle... :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 sem myslel, že už nic horšího než bílej Xbox bejt nemůže.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartoon Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 náhodou je drsnej na rozdíl od vyblityho bíliho. Stejně je asi nej černá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 No bléééé xD kdyt to je jak kdyby to nekdo polil vínem a vysušil fénem xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 Mě se taky nelíbí . Třeba v modré by mohl vypadat dobře :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 Mě se nelíbí, jsem jednoznačně pro bílou, proto jsem taky bral Pro...ale kdybych si měl vybrat mezi cervenou a cernou, urcite cernou...mozna, ze v realu vypada jinak, ale takhle se mi nelibi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 Je to hezky, ale divny :lol:...rozhodne black rulez ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smack Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 Nvm no moc se mi ta barva nezamlouva, bila neurazi ani neohromi takze neni co zkazit ale umel bych si tak na xboxu predstavit piano black z PS3ky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
melys Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 rozhodně bych to nechtěl ale holka by podle mě neodolala:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 me se to osobne libi jako,ale pravda, mohli tam dat treba naky logo RE aby to nevypadalo tak chude:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamikaze211 Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 To je hnus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 nevypada to spatne...ale clovek k tomu musi mit prizpusobenou telku a trosku i pokoj..pro me je jednoznacne nejhezci xbox bily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 heh jak hračička pro dětičky:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 Je to dost neelegantní:dozey:...špinavá bílá:D(jako jsou arcade,pro) a černá (elite)...jo to jsou elegantní barvy:), proto je také většina televizí v barvě černé nebo takové té špinavě bílé:lol:...je to prostě hezčí pro oči než nějaká červená:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 no jako já bych to chtěl až si koupím novou telku LG scarlet, která je ze zadu rudá tak by se to k ní možná hodilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AspenX360 Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 Mě se teda líbí. Ale chtěl bych to vidět na živo, ne jen z obrázků 8).. Ale jak řekl One-Real, chce to mít přizpůsobenej pokoj nebo aspoň TV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 Budeš koukat na TV zezadu ?? xD jinak taky bych nechtěl červenej, nelíbí se mi vůbec a nějaký logo Resi 5 by to určitě vyřešilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snoopyk Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 no jako já bych to chtěl až si koupím novou telku LG scarlet, která je ze zadu rudá tak by se to k ní možná hodilo Ja mam LG Scarlet 107cm ale cervene Xko bzch si k tomu nekoupil stejne ta ruda neni videt u te TV :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.