Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

červený xbox


Bagster

Recommended Posts

K pátému dílu Resident Evil dnes ještě jednou – Microsoft oficiálně potvrdil existenci červeného Xboxu 360, o kterém se v minulém týdnu živě spekulovalo. Spojitost s Resi 5 má jasnou, jde o limitovaný bundle Elite verze, který si je možné předobjednat za €299. Alespoň tak mluví tisková zpráva německého Microsoftu, k níž byl rovněž přiložen i oficiální obrázek rudé konzole. Bundle by měl být dostupný v den launche hry, tedy v pátek, 13. března, a to i na našem kontinentu. V ČR se dle informace od MS bude limitovaná edice prodávat také, dokonce oficiálně, ale v extrémně omezeném množství. Pokud o ni stojíte, měli byste s pátráním a sháněním začít hned teď. Zatím se tedy pokochejte pohledem na tu nekonečnou červenou a vyčkejte updatu informací.
zpráva kopírovaná z hrej.cz

ed2ac85246cf4d670de7ba4b789c8f.jpg

Tak to čumim...vypadá hustě, ale bílá je prostě parádní (pro mě :))

Co na to říkáte vy?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já bych si tedy rozhodně vždycky vybral bílou, ale kdybych měl volit mezi černou a červenou při koupi Elitu tak bych volil asi červenou :-)

Červenej Elite? Tak to fuj,to ne...to bych si už radši koupil Pro...ale tohle ne,řikám není to ošklivý ale nesedělo by to k nábytku a televizy..samozdřejmně že se prodávají i červené :D ale nebudu si kůli tomu kupovat new TV ne? :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to dost neelegantní:dozey:...špinavá bílá:D(jako jsou arcade,pro) a černá (elite)...jo to jsou elegantní barvy:), proto je také většina televizí v barvě černé nebo takové té špinavě bílé:lol:...je to prostě hezčí pro oči než nějaká červená:dozey:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu