Nil3E Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 LIPS Přinášim přehled achievementů pro skvělou karaoke hru LIPS !Tento přehled ještě dopíšu,protože jsem si zcela jist že nejsou sepsány veškere Achievementy :( Jelikož unlock některých je extremě těžký a ja nejsem zrovna zdatný spěvák.Kdyžtak přeložím zbylé Achivementy z jiných zahraničních Xbox360 fór. Moje hodnocení hry: 81% Počet achivementů: 23 (zatím ještě objevuji,kdyžtak přeložím ze zahraničních fór a dodám) Hodnota achievementů: 1000 GS Obtížnost získání všech achievementů: 9/10 ++++++Klasické Normální Achievementy:+++++++ Název: Been to get the music Zisk: 5 GS Úkol: Prostě vejďete do položky „music“ a obhájíte archivment. Název: Welcome to the lips Zisk: 5 GS Úkol:Jednodouše vejďete do „My Lips“ sekce.. Název: One step for a man Zisk: 5 GS Úkol:Jednoduše si importujte písničku do LIPS.. Název: Throw your hands in the air ! Zisk: 5 GS Úkol: Při výberu písně zvolte mod „Virtual band“ a u hry machejte co nejvíce mikrofonem :D Název: Fight for the first time Zisk: 5 GS Úkol:Připojte Ipoda nebo MP3ku a zahrajte freestyle styl. Název: I got you babe! Zisk: 5 GS Úkol: Prostě odehrájte CO-OP song Název: One Hit wonder Zisk: 5 GS Úkol: Jednoduše jděte do „Sing!“ a odehrajte jednu píseň. Název: Battle tested Zisk: 10 GS Úkol: Odehrajte 10 songů v CO-OP módu. Název: Lets get this party started Zisk: 10GS Úkol: Aktivujte JUKEBOX mód,přidá to každému hrači který hraje. Název: The figure of 8 Zisk: 10 GS Úkol: Získejte 8medajlí v jedné písni. Název: This is madness! Zisk: 20GS Úkol: Nahrajte si do lips 300písniček :D Název: Defending the champion! Zisk: 20GS Úkol: V chalange vyhrajte 20 písniček ! Název: The platinum Artist Zisk: 25GS Úkol: Odehrajte 10 songů na jakýkoli styl Název: Clap your hands everybody! Zisk: 25 GS Úkol: Musíte dělat „Noisemaker“ přímo do rytmu..(Tlesk + Mikrofon) Název: Lips Anthology Zisk: 30GS Úkol: Odehrajte 40 songů na jakýkoli styl Název: Nice duds!! Zisk: 35GS Úkol: Prostě dohrajte pisníčku v „Time bomg“ módu Název: I am kind of the big deal Zisk: 40GS Úkol: Odehrat song z více jak 1milionem bodů (O_o)¨ Název: Big name in lips Zisk: 40 GS Úkol:Uhrávejte songy na hodnocení „HIT MAKER“ Název: Full Medal PANIC! Zisk: 40 GS Úkol: Získejte 12medajlí v jédne písni – Hratelné pouze přes Co_Op Název: Whishing of a star Zisk: 30GS Úkol: Odehrajte 80 songů na jakýkoli styl Název: Superstar! Zisk: 40GS Úkol: Nahrajte 100tisíc hvězdiček :P Název: 100x MEDALIST Zisk: 30GS Úkol: Podobné jako „Lips Anthology“ akorát na hvězdičky,musíte jich nahrát 100. ++++++Vokální Achievementy:+++++++ Budou dopsány Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b0x3r305 Odesláno Únor 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 diky za guild :D ja si treba ten milion bodu nedam ani za boha ale moje segra si jednu pisnicku jede az 5 melounu bez hvezd samozrejme :D je to hovadko :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harf Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 Ahoj mně by zajimalo jak mám splnit tento achievment Gotta Have More Cowbell 30 Used the cowbell 50 times (Awarded to all signed in players) Nejak jsem nato nepřišel diky za radu.. Ps. Na xbox360achievements jsem našel že tam pišou ještě tohle k tomuhle To get this achievement, as you are selecting your song go to song options on the screen where select the video is. Go to Noise Makers and select Heavy. As the song starts press LB or RB and after 50 hits you should get it. This will unlock during the song. The song “In Bloom” works well as it’s got a big space of time before the singing comes in for you to tap away. Muj překlad je mizivej takže netušim dik za radu či překlad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkHunter CZ Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 Gotta Have More Cowbell 30 Used the cowbell 50 times (Awarded to all signed in players) To se dělá tak že si normálně pustíš nějakou písničku a při tom když bude někdo zpívat tak mu do toho budeš zvonit timdle zvonem ( budeš na JoyPadu mačkat LB) Pokud ho tam mít nebudeš tak si v nastavení před písničkou dej jinej druh efektů (Noisemakers, a tam si zvol ,,Heavy,,) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harf Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 Super diky za radu mam to splněný :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novys106 Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 schánim někoho na co-op ajch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomek4573 Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 jak je mozne ze moje manzelka jak zpiva tak ma vschno vybarvene a bodu ma na zebricku o 2 miliony mene nez prvnich 10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novys106 Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 a jakej má rank? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomek4573 Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 to nevim ale vzdycky ji chybi na prvniho tak 3000000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novys106 Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 CO-OPu to dává nejvíc..pak máš nastavení toho mikrofonu tak tam zkus dát Hard Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomek4573 Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 tam v co -opu je jiny zebricek a hard mam porad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novys106 Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 podle mě čim vetší máš ten rank tim ti to tam pak skáče líp...to je jako stima pohárama .ze začátku tu písničku musíš párkrát dát a pak ti tam skočí pohár. když tak si mě přidej na xku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.