Jonny Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 no já jsem flashoval asi před týdnem takže jsem taky docela naštvanej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snoopyk Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 Podle málo informací, co jsou k dispozici, to prostě na jakýkoliv mechanice s jakoukoliv verzí ixtreme fimwaru nepustíš. Jediný na čem to jde, jsou ještě starý xtreme firmwary, který umožnovaly spouštět i "unstealthed" zálohy, ale to už snad ani nikdo nepoužívá. Ja na live nehraju takze mam ve svem Xku s MS28 Xtreme5.3 a nejen ze mi jdou ty nove hry ale taky jeste XBOX1 z jednovrstvych DVD. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Izmail360 Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 no já jsem flashoval asi před týdnem takže jsem taky docela naštvanej To vic lidi, ale kdo to mohl vedet? :( Ja sam to zjistil az dnes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 jak je to u upgradu firmware mwchanyky musi se xko rozebrat a mechaniku pripojit k pc a nebo to jde nejak jednodusej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 jak je to u upgradu firmware mwchanyky musi se xko rozebrat a mechaniku pripojit k pc a nebo to jde nejak jednodusejjj taky bych se chtel zeptat,to budu zase muset za flasherem aby mi tam nahral new fw??nebo to de nak normalne jako update fw u psp? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Izmail360 Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 jj taky bych se chtel zeptat,to budu zase muset za flasherem aby mi tam nahral new fw??nebo to de nak normalne jako update fw u psp? JJ budes muset zase za flasherem, nebo si to udelat sam, postup bude stejny, nebo podobny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smrtonos Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 Dobře dneska jsem aspon zklidnil nervy , flasher me to updatuje zdarma , asi by me prasklo kdyz jsem to nechal vcera za 1000 flashnout a za tyden zas :D.... Diky za vsechno info vsem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 Tak to si jak to vidim nezahraju novy hry dokud si to nedam flaschnout na 1,51 to je v P... mam flash od ledna a uz to je zase v prd ***li Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bagster Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 fenix: kdyz si spocitas kolik bys dal za origo tak je to smesny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Izmail360 Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 Ale, kde jste vycetli, ze to bude 1.51, co jsem nasel, tak se vsude mluvi o 1.6. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bagster Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 1.51 ma byt pro hitachi a pro zbytek 1.6 pokud jsem to dobre prelozil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomblake Odesláno Březen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 Ale, kde jste vycetli, ze to bude 1.51, co jsem nasel, tak se vsude mluvi o 1.6. [02:10:06] <+c4eva> ix1.51 for sammy,benq,liteon under going initial testing, full wave 3 support! [02:13:53] <+c4eva> was quicker to do 1.51 now, then a 1.6 after this, to get the games booting again on ix! [02:16:23] <+c4eva> working on hitachi ix1.51 now, end of week hopefully! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 1.51 ma byt pro hitachi a pro zbytek 1.6 pokud jsem to dobre preloziljj presne:)edit: pokud vim,tak taky rikali neco o patchnuti hry aby sla i na 1.5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Izmail360 Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 jinak i iXtreme 1.41 vysel v non-stealth verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tejklin Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 to Izmail360 : tak to budeš mít o další obchodní prácičku navíc. přeflashovat znova lidem mechaniky.:) už jsi vymyslel novou cenu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Izmail360 Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 tejklin: update asi 300 kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hlimi Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 jak je to s chipem??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snoopyk Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 jj taky bych se chtel zeptat,to budu zase muset za flasherem aby mi tam nahral new fw??nebo to de nak normalne jako update fw u psp? To vis ze budes muset za flasherem pokud to nezvladnes sam, ale jak pises tak asi ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 co vsichni silite pokud vim je jeste asi tak 1000povedenyh her z minulosti ktere by jste si taky radi zahrali zase takova tragedie to neni. ja bych stejne rekl ze se najde nejaka vobcurka jak to nakonec taky pujde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Izmail360 Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 jak je to s chipem???K cemu chip? Je drazsi a prijdes o zaruku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 co vsichni silite pokud vim je jeste asi tak 1000povedenyh her z minulosti ktere by jste si taky radi zahrali zase takova tragedie to neni.ja bych stejne rekl ze se najde nejaka vobcurka jak to nakonec taky pujde. snad budes mit pravdu a ja si jeste vystacim i se starsi verzi fiírmware ... jestli sem to dobre pochopil tak novy hry me firmware 1.5 vubec nebude cist a nebo mi hrozi jen ban diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Izmail360 Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 Vubec nejde nacist Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 Nemám čas pročítat po jednom předchozí příspěvky ,atak nevím pokud o tom byla řeč....ale co jsem viděl tak se tato ochrana objevila zatím jen u USA her ne?Co takhle počkat na EU jak se situace vyvrbí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 jinak i iXtreme 1.41 vysel v non-stealth verzi to znamena kdyz bych mel 1.41 tak mi to muze byt jedno??? a muzu si to zahrat ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Izmail360 Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 to znamena kdyz bych mel 1.41 tak mi to muze byt jedno??? a muzu si to zahrat ???Muzes si zahrat ale musi to byt non-stealth verze, ne klasicka 1.41 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.