ojtisek Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 Takže když mám fw 1.5 a chtěl bych si ho flashnout na 1.6, tak nepotřebuju převodník a jiný vylomeniny? Nechtěl byste na to někdo udělat návod? Tahle úprava by už mohla být přece pro každého jednoduchá ne? A nepotřeboval by to někam posílat poštou na flash. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 ALe uz nemusis vycitat klic, takze pokud mas sata, tak nepotrebujes zadnej prevodnik (teda za predpokladu ze predchovi verze FW mas 1.5x) jj mam fw 1.5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 Takže když mám fw 1.5 a chtěl bych si ho flashnout na 1.6, tak nepotřebuju převodník a jiný vylomeniny? Nechtěl byste na to někdo udělat návod? Tahle úprava by už mohla být přece pro každého jednoduchá ne? A nepotřeboval by to někam posílat poštou na flash. Ano můžeš si to flashnotu sám. Stačí postupovat návodem jako na flash, ale vynecháš část vyčtení klíče. (návod tu je) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX2121 Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 kdyz mam 1.51 tak je asi zbytecny si to delat na 1.6 ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F789GH Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 prave ze neni,pokud hrajes na live,tak to je povinnsot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Izmail360 Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 prave ze neni,pokud hrajes na live,tak to je povinnsot. NONO, neni pravda, 1.6 ma stejnou uroven ochrany jako 1.51 a 1.50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 Proc by nebyl? Mislis ze c4eva vyda FW a ani ho neozkousi? :Dchtěl sem se jen ujistit,moc se v tom nevyznám,takže se omlouvám. Izmail360 tobě THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seeker Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 -Strict Wave 3 compliance! hybrid (modified disks) will not boot! -Strict Wave 3 compliance means wave 3 games will only boot if they have correct PFI/DMI/SS and timestamp for wave 3 Pochopil sem správně že že upravené DVD ppf-o-matic3 proste nerozjedu na 1.6? Tim mě trošku zhatily plány, těch xx her co sem si upravil marně čekajíc na 1.6 mě sou ted na nic :( ............ mno jo nedá se svítit. Prave pro tyhle ucely udelali k FW 1.6 specialni activation disk. Ten vlozis pred hranim takoveto, pro me zmrsene hry (protoze to upravovani her mi od zacatku prijde akorat jako vyhazovani DVDcek oknem, kdyz byli i jine moznosti, ale to je ted jedno), tim nebudou provedeny kontroly, ktere by zabranili spusteni hry a hra normalne pobezi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 asi to tak vypada no ze modifikovany disky nepujdou, jasne tam pisou ze museji mit spravne a korektni data pro wave 3 ale tak uvidis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muhaha Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 Modifikované,to znamená ty,které jsou wawe3 a upravíte si je pro starší FW...? Takže normální hry půjdou,ano? Nemusí se vkládat ten activation disc..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 nikdo jeste nevi :D vzdit to vyslo dneska pokud se nemylim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dna40747 Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 tu hry HAWX už mam vypálenou a v pohodě jí hraju ma flasch 1.51 při prvním spuštěním hry se tě zeptá jestli chcete updatovat xbox 360 vy dáte jo ,updatuje se vám to a bude to chtít eště jeden updat který ubtatovat nesmíte ninak to celí skurvíte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snoopyk Odesláno Květen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2009 No tak kdyz uz tuz resite ten activation disk, muze mi nekdo rict jak to vypalit ? sem to vypalil podle navodu odnekud na DVD+DL ale kdyz to dam do xboxu s samsungem kde je 1.6 tak to jen tak divne skripe jako kdyz popojizdi laser ale nenacte to abych mohl dat playDVD a pak vymenit za modifikovanou hru. activation.iso je z archivu samsung 1.6 ale mam pocit ze stejne jsou vsechny ty isa stejny maj schodnej CRC takze asi je jedno pak na jake mechanice se pouzije. Ale mne se proste nenacte, vypaleno je to dobre i s overenim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plazmas Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 ALe uz nemusis vycitat klic, takze pokud mas sata, tak nepotrebujes zadnej prevodnik (teda za predpokladu ze predchovi verze FW mas 1.5x) Takže k updatu ixtreme firmwaru není potřeba znát klíč mechaniky? (1.5 -> 1.6) Že se o tom nikde v návodech nepíše. Takže vyčtu firmware z mechaniky (tlačítko Dummy from iXtreme) [0.1.62 Beta] ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plazmas Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 Chápu, nechcete flasherům ubírat kšefty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Izmail360 Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 Nechapes, chcem te donutit aby jsi pouzil tlacitko HLEDEJ a nebo sekci TUTORIAL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patricenko Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 Takže když mám hry opatchované a teď budu mít fw 1.51 tak mi to na něm nepojede?Popřípadě dá se nějak hra převézt zpátky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orgilion Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 Takže když mám hry opatchované a teď budu mít fw 1.51 tak mi to na něm nepojede?Popřípadě dá se nějak hra převézt zpátky? Osobně bych asi už šel do 1.6, kde pro každou mechaniku je tzv. Activate Disc, kterej se vloží před Hybrid hrou do xka a ta pak valí v pohodě mám odzkoušeno Lite-On. Ten Activate Disc musí bejt vypálenej na DVD+R DL médiu. Ale jestli na pro FW1.51 něco takovýho je, nebo na něm hybrid hry choděj to netušim. Jinak asi nezbejvá než to stáhnout znova a znova vypálit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plazmas Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 Nechapes, chcem te donutit aby jsi pouzil tlacitko HLEDEJ a nebo sekci TUTORIAL. Všechno jsem to už prošel (dříve), ale nenajdu klíčové téma UPDATE. Všude jen flash, případně nezodpovězené dotazy ohledně updatu. Pár zmínek o tom, že mám vyčíst klíč přes SATA, klíč dát do nového firmwaru a ten pak nahrát mi nestačí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haleluja Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 takze lidi.kdyz budu mit uplne novy xbox 360 flashnuty nekdy v teto dobe?tak bude vsechno bez problemu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 Jo, nejpravděpodobněji tam budeš mít FW 1.6. Stáhneš hru s novou ochranou, jenom vypálíš a už hraješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haleluja Odesláno Červenec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2009 a kdyz budu hrat s flashnutym xboxem na live gold ovsem s origoskou tak se na 100procent nic nestane? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinek8383 Odesláno Červenec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2009 Jo, nejpravděpodobněji tam budeš mít FW 1.6. Stáhneš hru s novou ochranou, jenom vypálíš a už hraješ. a co starší hry, pojedou ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Červenec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2009 Jo, taky bez problémů. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi01 Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 zdravim ako zistim aky mam fw a kde sa spusta na xboxu autorun dik za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.