brians Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 Ale mně přišlo,že si se zaregistroval:? Není tam datum a čas, kdy jsem se zaregistroval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 Není tam datum a čas, kdy jsem se zaregistroval? a hlavně nick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 Je tam jenom datum a to 4.3 a nick brians...........(čas není) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 Je tam jenom datum a to 4.3 a nick brians...........(čas není) Datum: 4.3 ? To je dost zvláštní, to já teda 100% nebudu v tohle datum jsem se těžko mohl regnout, když jsem vůbec ještě o této soutěži nevěděl. A nejsem tam registrovanej víckrát?:blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 Víckrát se registrovat nejde................ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 Záhadně mi to jde se tam přihlásit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 hele Negto ty tribit kliky to jsou jako kliky navic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 JJ,ty se ti odebírají až doklikáš denní dávku 10 kliků............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 jj tak to je v pohode...jeste par kliku mi na dnesek zbylo ...ale volnejch mist uz tam moc neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 46 procent volných míst(potom se to resetne a jede se znovu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 jn jinak jak se hazi do pratel? kdyztak si me tam pak hod, a ja si te tam snad taky njak hodim az na to prijdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 Najedeš do profilu člověka,kterého chceš mít ve přátelích,pod avatarem klikneš na ikonku Přidat ke kámošům.....Teď mu byla odeslána zpráva,kterou najde na svojem profilu v ikonce Co je nového? a jestli potvrdí přáteství tak se máte v kámoších....Poslal jsem ti pozvánku...............:-) Tak to:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 ok dik,..doklikam pak si te tam hodim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 Už se přes tento odkaz reglo 23 lidí nechcete se přidat a pokusit se něco vyhrát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub129 Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 sem tam nick jakub129 :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 Jsem tam taky, Bl!nD3xXCz. Nechce se mi načíst ta hra.:ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 Oni někdy mají výpadky(velký zájem)zkus to za hodinu........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 AlexXx me se vzdy nenacte, tak dam zpet a dam znova hrat a uz se nacte, takze to je docela v poho... a jinak pro ostatni co to hrajou...jak jste zatim na tom? kolik mate bodu atd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 180 bodů a zbývá mi 38 kliků............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 180 bodů a zbývá mi 38 kliků............ hmm tka to je uz dost dobry..ja zacal vcera a za vcerejsek jen 1 bod...dneska my zbyva asi 5 kliku ale uz 10 bodu sem ziskal8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 Jééééé to je blbost:)Štve mě to čekání.:ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 Jen se chci zeptat.. nic proti tomuhle topicu neger.. ale neni tohle nedovolena reklama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 Já se v tom moc nevyznám to nechám na modech,ale newím kdo tu chtěl nalákat lidi na ara-bux a ani se neuráčil říct,že z nich bude těžit money.......... Njn´ Ale zde jsou odkazi na weby,které se týkájí psp,tak já jsem přidal tuto soutěž o psp a myslím si,že jsem upozornil,že s toho budu mít body a nikoho nenutím k registraci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 Já se v tom moc nevyznám to nechám na modech,ale newím kdo tu chtěl nalákat lidi na ara-bux a ani se neuráčil říct,že z nich bude těžit money..........Njn´ Ale zde jsou odkazi na weby,které se týkájí psp,tak já jsem přidal tuto soutěž o psp a myslím si,že jsem upozornil,že s toho budu mít body a nikoho nenutím k registraci sak prave ze jsem te chtel ponaucit z chyb vlastnich :lol: ale nebylo to nic proti tobe ani proti tomuhle topicu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapo1468622753 Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 jo regnul sem se nick mapo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.