Hromy55 Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 7, 2009 Značkový oblečení moc nemám na to :D jinak třeba boty od duffs a to je asi všechno pak třeba kopačky atd. Citovat
ecko Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2009 Čus tak celkem vás nechápu!. Proč urážíte Hopery, a SK8ťáky?. Vždyť jsme všichni lidi tak je to snad jedno kdo nosí tohle a tamto a hlavně třeba v Americe se to neřeší jestli třeba hoper nosí náký XXL triko třeba od Diesla atd!. I když EMO, PUNK, ROCK, METAL moc nemusim, ale co tahaj si svůj styl!. Já nosim převážně hadry HOP a něco ještě to co mám SK8, ale SK8 shopy už fakt nemusim maj tam hadry co jsou skoro všechny stejný a hlavně ten matroš třeba mikiny to už jsou někdy i takový hadry co seženete i třeba v tom New Yorku!. Nehraju si nák těžce na hopera, ale prostě to nosím pač je to volný a to se mi právě líbí a hlavně mi jde o kvalitu!. A nejradči mám Roca Wear, DADA, Phat Farm, Quiksilver a SUPRA to ECKO už nemusim, hlavně to nosej děti co si jedou do -fashn areny- a pak machrujou!. Jinak poslouchám skoro všechno co se mi líbí neznamená, že když jsem v uvozovkách HOPER, že si třeba neposlechnu DISCO,ROCK atd!. Tak a to je už asi vše!. :-D Citovat
Mistr všech termixů! Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2009 HF, ETNIES, EMERICA a CHEROKEE z tesca :P ne nosim co se me libi a u bot ty ktery me sou (48vel.) :D k flamu: nesnasim head&shoulders sampony, s vlasama do oblak, converskou a velkyma brejlama FUJ! Citovat
hombre_71 Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2009 ...u značkových hader mi hlavně připadá dost paradoxní, že tzv.skate a free značky určené pro tzv."děti ulice:D", které nevynikají žádnými novými technologiemi, dlouholetou tradicí ani kosmickými materiály (většinou jen obyčejné bavlněné trika, mikiny, kalhoty a humpolácké boty opatřené tou správnou značkou) patří ktěm nejdražším :? To mi už nějaký čas fakt hlava nebere Citovat
sasán Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2009 mno značky : split,independent,vehicle a kdyz se postesti a neco sezenu tak almost ae jak se tu rikalo musim se v tom cejtit dobře a naky tricka od rakosaku nebo z teska taky mam a nevaděj mi :) Citovat
AlexXx Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2009 Tak hlavně Quiksilver.Jinak skejťácký oblečení už ne.Nosí to každý druhý.Teď taky nosím Nike a Adidas a taky sem tam něco Billabong a Represent.:) Citovat
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 15, 2009 Moderators Nahlásit Odesláno Březen 15, 2009 Já nedám dopustit na Quiksilver, poté Tom Taylor Addidas a Nike. Jen nemám rád Horsefeathers. Citovat
Wind Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 25, 2010 Trika - Armani, Hilfiger, Lacoste, Hugo Boss + jednobarevné trika trika bez jakýchkoli nápisů z normálního textilu typu H&M Džíny - Levis, Armani, Energie Boty - Converse, Lacoste Takle bych viděl seznam věcí který když si obleču tak se cítim fajn :) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.