Hromy55 Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 Značkový oblečení moc nemám na to :D jinak třeba boty od duffs a to je asi všechno pak třeba kopačky atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ecko Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 Čus tak celkem vás nechápu!. Proč urážíte Hopery, a SK8ťáky?. Vždyť jsme všichni lidi tak je to snad jedno kdo nosí tohle a tamto a hlavně třeba v Americe se to neřeší jestli třeba hoper nosí náký XXL triko třeba od Diesla atd!. I když EMO, PUNK, ROCK, METAL moc nemusim, ale co tahaj si svůj styl!. Já nosim převážně hadry HOP a něco ještě to co mám SK8, ale SK8 shopy už fakt nemusim maj tam hadry co jsou skoro všechny stejný a hlavně ten matroš třeba mikiny to už jsou někdy i takový hadry co seženete i třeba v tom New Yorku!. Nehraju si nák těžce na hopera, ale prostě to nosím pač je to volný a to se mi právě líbí a hlavně mi jde o kvalitu!. A nejradči mám Roca Wear, DADA, Phat Farm, Quiksilver a SUPRA to ECKO už nemusim, hlavně to nosej děti co si jedou do -fashn areny- a pak machrujou!. Jinak poslouchám skoro všechno co se mi líbí neznamená, že když jsem v uvozovkách HOPER, že si třeba neposlechnu DISCO,ROCK atd!. Tak a to je už asi vše!. :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 HF, ETNIES, EMERICA a CHEROKEE z tesca :P ne nosim co se me libi a u bot ty ktery me sou (48vel.) :D k flamu: nesnasim head&shoulders sampony, s vlasama do oblak, converskou a velkyma brejlama FUJ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hombre_71 Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 ...u značkových hader mi hlavně připadá dost paradoxní, že tzv.skate a free značky určené pro tzv."děti ulice:D", které nevynikají žádnými novými technologiemi, dlouholetou tradicí ani kosmickými materiály (většinou jen obyčejné bavlněné trika, mikiny, kalhoty a humpolácké boty opatřené tou správnou značkou) patří ktěm nejdražším :? To mi už nějaký čas fakt hlava nebere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 mno značky : split,independent,vehicle a kdyz se postesti a neco sezenu tak almost ae jak se tu rikalo musim se v tom cejtit dobře a naky tricka od rakosaku nebo z teska taky mam a nevaděj mi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 Tak hlavně Quiksilver.Jinak skejťácký oblečení už ne.Nosí to každý druhý.Teď taky nosím Nike a Adidas a taky sem tam něco Billabong a Represent.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 15, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 Já nedám dopustit na Quiksilver, poté Tom Taylor Addidas a Nike. Jen nemám rád Horsefeathers. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 Trika - Armani, Hilfiger, Lacoste, Hugo Boss + jednobarevné trika trika bez jakýchkoli nápisů z normálního textilu typu H&M Džíny - Levis, Armani, Energie Boty - Converse, Lacoste Takle bych viděl seznam věcí který když si obleču tak se cítim fajn :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.