Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Jakou značku rádi nosíte?

407sw

Recommended Posts

• Odpovědi 82
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Čus tak celkem vás nechápu!. Proč urážíte Hopery, a SK8ťáky?. Vždyť jsme všichni lidi tak je to snad jedno kdo nosí tohle a tamto a hlavně třeba v Americe se to neřeší jestli třeba hoper nosí náký XXL triko třeba od Diesla atd!. I když EMO, PUNK, ROCK, METAL moc nemusim, ale co tahaj si svůj styl!. Já nosim převážně hadry HOP a něco ještě to co mám SK8, ale SK8 shopy už fakt nemusim maj tam hadry co jsou skoro všechny stejný a hlavně ten matroš třeba mikiny to už jsou někdy i takový hadry co seženete i třeba v tom New Yorku!. Nehraju si nák těžce na hopera, ale prostě to nosím pač je to volný a to se mi právě líbí a hlavně mi jde o kvalitu!. A nejradči mám Roca Wear, DADA, Phat Farm, Quiksilver a SUPRA to ECKO už nemusim, hlavně to nosej děti co si jedou do -fashn areny- a pak machrujou!. Jinak poslouchám skoro všechno co se mi líbí neznamená, že když jsem v uvozovkách HOPER, že si třeba neposlechnu DISCO,ROCK atd!. Tak a to je už asi vše!. :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...u značkových hader mi hlavně připadá dost paradoxní, že tzv.skate a free značky určené pro tzv."děti ulice:D", které nevynikají žádnými novými technologiemi, dlouholetou tradicí ani kosmickými materiály (většinou jen obyčejné bavlněné trika, mikiny, kalhoty a humpolácké boty opatřené tou správnou značkou) patří ktěm nejdražším :? To mi už nějaký čas fakt hlava nebere

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 1 year later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu