Pennywise Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 No já mám nejradši skate značky a volnější oblečení ale ne rozhodně takovým způsobem jaký popisuje autor...Mé nej značky např. Fallen,Matix,Independent,Zoo York...Nike ataké uplně nesnáším.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 Takový ty klasiky C&A, New Yorker atd. pak Nike a nepohrdnu Lacoste :love: na jaře jeste pořídim botky zatím mam jen jednu polokošilu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 Lacoste :love: pak HM (ejč em xD) no a pak to co patri ke skejtu (jezdim na nem :dozey:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shiddo Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 Jako jedinou vice zastoupenou/preferovanou znacku: "It's a Adidas!" (sport. boty, tasky, sport. obleceni, hodinky, deo apd) Nedokazal bych na sebe namichat napr bundu od adidas, tenisky puma a cepici nike apd :D (neco jine je napr mit pak jine dziny - ale michat "sportovni" a jine tak do oci bijici konkurencni znacky se mi prici) (celkove... snazim se vetsinou v danem odvetvi veci jenz si porizuju preferovat jednu znacku - chronicka posedlost estetikou :roll: :)) Jinak ostatni hadry :lol: ... podminky: cerna barva musi se mi to libit musi to bejt pohodlne :D At je to levne nebo drahe, kdyz JE TO ONO tak kupuju :D Na znacce ani nezalezi. Ale preferuju decentnejsi modely. Tzn napis nebo logo znacky prez celou hrud, zada nebo jinou cast tela ne :D (takze skala: Vietnamci, Tesco, Kenvelo, NY, C&A, G-Star Raw atd atd co mate v kazdem nakupaku :lol:...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulis Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 jednoznacne abercrombie & Fitch. U nas sice ne moc znama, ale nejlepsi znacka s nejkvalitnejsimi vecmi co znam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 dříve jsem nosil: lacoste, hilfigera, Abercrombie&Fitch, Hollister by Abercormbie, penguin atp... dnes dávam přednost decentím surfařskym značkám: převážně quiksilver dále rip curl, billabong, oneill, mambo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 Já nosím hlavně pytle od brambor. Tohle je topic jak ze základky. Don't do it! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 ja si teda necham libit nejaky skate veci ale kdyz jsou prachy je to totiz docela drahy ve skateshopu xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest 5o Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 Héééj von uráží hopery/skejťáky! to si nenechám líbit!!! ( :D ) 1. je to offtopic nevadi :lol: 2. proti sk8 nmm nic ale proti hoperom jj...za cely celucicky zivot si nezarobili ani korunu, vsetky peniaze (hlavne na tie svoje oblecky) tahaju od rodicov, a potom kazdemu co neni obleceny cely v znackovom ako oni urazaju a vysmievaju sa mu aky on je chudak(chvalabohu to nerobia vsetci ale stretol som sa s takymi)... 3. btw k teme: po prve sa v tom musim citit dobre a musi to dobre vyzerat, celkom sa mi pacia tricka od adidasu(a vseobecne adidas ma dobre veci...niekedy ani nie moc drahe :))...(v jednoduchosti je krasa),topanky klasika new balance (aj ked teraz som si kupil rbk). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 1. je to offtopic nevadi :lol:2. proti sk8 nmm nic ale proti hoperom jj...za cely celucicky zivot si nezarobili ani korunu, vsetky peniaze (hlavne na tie svoje oblecky) tahaju od rodicov, a potom kazdemu co neni obleceny cely v znackovom ako oni urazaju a vysmievaju sa mu aky on je chudak(chvalabohu to nerobia vsetci ale stretol som sa s takymi)... 3. btw k teme: po prve sa v tom musim citit dobre a musi to dobre vyzerat, celkom sa mi pacia tricka od adidasu(a vseobecne adidas ma dobre veci...niekedy ani nie moc drahe :))...(v jednoduchosti je krasa),topanky klasika new balance (aj ked teraz som si kupil rbk). No rči no coment..... nemůžeš házet všechny do jednoho pytle! to je jak dybych řek že všechny ze slovenska neuměj řídit auto ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 Já chodím v tom, co se mi líbí, a v čem se cítím pohodlně :). Nějakou extra značku nemám, vždyť je to všechno skoro stejné... :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plp Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 Vse krome hoperskejch veci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 Kenvelo to je ta nejvic shit znacka co zna......hodne nosim pohodlne hadry a hoperske ecko mas dnm ..... nikem hilfigrem a lacostem taky nepohrdnu....:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
core Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 ADIO forewer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dekaard Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 2. proti sk8 nmm nic ale proti hoperom jj...za cely celucicky zivot si nezarobili ani korunu, vsetky peniaze (hlavne na tie svoje oblecky) tahaju od rodicov, a potom kazdemu co neni obleceny cely v znackovom ako oni urazaju a vysmievaju sa mu aky on je chudak(chvalabohu to nerobia vsetci ale stretol som sa s takymi)... JJ stim mas pravdu..spousta malych fracku (12-16 cca) to delaji..jsou to ******.. Vetsinu hadru mam z penez ktery sem si sam videlal:!: .. Napisete ze je vam jedno co nosite , ze hlavne pohodlny hadry a pak napisete , ze nenosite hopovy hadry.. pritom ty sou dost pohodlny co se jedna o volnost..ae muj nazor!.. Jinak : RB, KK, Nike, Makaveli,..atp.. odsuzuju Ecko(nosi ho kazdej ¨hopik¨ :roll:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moucha1468621212 Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 Boty Converse nebo Nike. Obleceni to je mi jedno, jen at mi to slusi a libi se to holkam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 VOlcom rullez !!!!:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 Fallen a Hurley sou nejlepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raven Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 Oblečení a džíny-Wrangler,Lee a botky Nike bo Puma......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parak Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 Nepotrpim si na značkove oblečeni. Pokud se mi libi nejaky obleceni, tak si ho koupim. Tim samozrejme nechci rict, ze nakupuju u vietnamcu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedy Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 Co se týče trik/mikin rád nosím značky - Quicksilver ( poslední modely se mi ale moc nelíbí ), Rip Curl, Billabong, DC, Volcom, G-Unit, Ecko, HF, Fallen a pár věcí od Nike ( tzn. skate/surf/hop značky ) Naopak moc nemusím značku ( na oblečení a boty ) Vans, je na mě moc punková :) Co se týče kalhot - Ecko, Dognose Co se týče košil - Eighty Eight, American Eagle A pokud si někdo hodlá koupit hodinky, tak musím rozhodně doporučit značku Nixon - nádherný styly ( lepší je koupit je v USA, vyjde to tam za třetinu ceny v ČR ) a naopak uplně nesnáším Ecko hodinky, nechápu jak někdo může nosit na ruce tak obrovský koláče :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
higgins Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 Sem skater, jezdim na to dlouho, ale moje nejoblibenejší je Adidas(SB), ale značky jako aido,HF,meatfly,quicksilver a značky tomuhle podobny uplne nenavidim, ve skateshopu sem nebyl 2 roky, nosí to každej, neni to ono a ty veci sou hnusny... Když ne adidas tak nejaky norm skate značky (volcom krew supra lakai matix...) HM,CA, a tak dale :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedy Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 že ostatní styly hudby neuznávají, přitom nosí značky jako Fallen, Adio, QuickSilver atd. a to jsou punk značky :D Nevím, jak to bylo v minulosti, ale když se koukneš na dnešní modely/kolekce oblečení těchto značek tak - Adio/DC vyrábí h-h věci, QS/RC/Billa bych k punk stylu rozhodně nepřirovnal. Fallen je takovej víc do punku a Vans - jak jsem psal výše - je rozhodně punk. V zásadě máš pravdu. Často lidi nosí sk8 značky, nejezdí na prkně, neposlouchají punk a ktomu všemu si myslí, že to jsou h-h značky. Víc mě štve, že si lidé často myslí, že sk8 je ryze hip-hopová záležitost a tudíž mají za to, že skejťák = hoper. Ale to už patří to jiného tématu. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.