Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Jakou značku rádi nosíte?

407sw

Recommended Posts

• Odpovědi 82
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Jako jedinou vice zastoupenou/preferovanou znacku:

"It's a Adidas!" (sport. boty, tasky, sport. obleceni, hodinky, deo apd)

Nedokazal bych na sebe namichat napr bundu od adidas, tenisky puma a cepici nike apd :D

(neco jine je napr mit pak jine dziny - ale michat "sportovni" a jine tak do oci bijici konkurencni znacky se mi prici)

(celkove... snazim se vetsinou v danem odvetvi veci jenz si porizuju preferovat jednu znacku - chronicka posedlost estetikou :roll: :))

Jinak ostatni hadry :lol: ... podminky:

cerna barva

musi se mi to libit

musi to bejt pohodlne :D

At je to levne nebo drahe, kdyz JE TO ONO tak kupuju :D Na znacce ani nezalezi. Ale preferuju decentnejsi modely. Tzn napis nebo logo znacky prez celou hrud, zada nebo jinou cast tela ne :D

(takze skala: Vietnamci, Tesco, Kenvelo, NY, C&A, G-Star Raw atd atd co mate v kazdem nakupaku :lol:...)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Héééj von uráží hopery/skejťáky! to si nenechám líbit!!! ( :D )

1. je to offtopic nevadi :lol:

2. proti sk8 nmm nic ale proti hoperom jj...za cely celucicky zivot si nezarobili ani korunu, vsetky peniaze (hlavne na tie svoje oblecky) tahaju od rodicov, a potom kazdemu co neni obleceny cely v znackovom ako oni urazaju a vysmievaju sa mu aky on je chudak(chvalabohu to nerobia vsetci ale stretol som sa s takymi)...

3. btw k teme:

po prve sa v tom musim citit dobre a musi to dobre vyzerat, celkom sa mi pacia tricka od adidasu(a vseobecne adidas ma dobre veci...niekedy ani nie moc drahe :))...(v jednoduchosti je krasa),topanky klasika new balance (aj ked teraz som si kupil rbk).

Odkaz ke komentáři

1. je to offtopic nevadi :lol:

2. proti sk8 nmm nic ale proti hoperom jj...za cely celucicky zivot si nezarobili ani korunu, vsetky peniaze (hlavne na tie svoje oblecky) tahaju od rodicov, a potom kazdemu co neni obleceny cely v znackovom ako oni urazaju a vysmievaju sa mu aky on je chudak(chvalabohu to nerobia vsetci ale stretol som sa s takymi)...

3. btw k teme:

po prve sa v tom musim citit dobre a musi to dobre vyzerat, celkom sa mi pacia tricka od adidasu(a vseobecne adidas ma dobre veci...niekedy ani nie moc drahe :))...(v jednoduchosti je krasa),topanky klasika new balance (aj ked teraz som si kupil rbk).

No rči no coment..... nemůžeš házet všechny do jednoho pytle! to je jak dybych řek že všechny ze slovenska neuměj řídit auto ;)
Odkaz ke komentáři

JJ stim mas pravdu..spousta malych fracku (12-16 cca) to delaji..jsou to ******..

Vetsinu hadru mam z penez ktery sem si sam videlal:!: .. Napisete ze je vam jedno co nosite , ze hlavne pohodlny hadry a pak napisete , ze nenosite hopovy hadry.. pritom ty sou dost pohodlny co se jedna o volnost..ae muj nazor!..

Jinak : RB, KK, Nike, Makaveli,..atp.. odsuzuju Ecko(nosi ho kazdej ¨hopik¨ :roll:)

Odkaz ke komentáři

Co se týče trik/mikin rád nosím značky - Quicksilver ( poslední modely se mi ale moc nelíbí ), Rip Curl, Billabong, DC, Volcom, G-Unit, Ecko, HF, Fallen a pár věcí od Nike ( tzn. skate/surf/hop značky )

Naopak moc nemusím značku ( na oblečení a boty ) Vans, je na mě moc punková :)

Co se týče kalhot - Ecko, Dognose

Co se týče košil - Eighty Eight, American Eagle

A pokud si někdo hodlá koupit hodinky, tak musím rozhodně doporučit značku Nixon - nádherný styly ( lepší je koupit je v USA, vyjde to tam za třetinu ceny v ČR ) a naopak uplně nesnáším Ecko hodinky, nechápu jak někdo může nosit na ruce tak obrovský koláče :)

Odkaz ke komentáři

Sem skater, jezdim na to dlouho, ale moje nejoblibenejší je Adidas(SB), ale značky jako aido,HF,meatfly,quicksilver a značky tomuhle podobny uplne nenavidim, ve skateshopu sem nebyl 2 roky, nosí to každej, neni to ono a ty veci sou hnusny...

Když ne adidas tak nejaky norm skate značky (volcom krew supra lakai matix...) HM,CA, a tak dale :D

Odkaz ke komentáři

že ostatní styly hudby neuznávají, přitom nosí značky jako Fallen, Adio, QuickSilver atd. a to jsou punk značky :D

Nevím, jak to bylo v minulosti, ale když se koukneš na dnešní modely/kolekce oblečení těchto značek tak - Adio/DC vyrábí h-h věci, QS/RC/Billa bych k punk stylu rozhodně nepřirovnal. Fallen je takovej víc do punku a Vans - jak jsem psal výše - je rozhodně punk.

V zásadě máš pravdu. Často lidi nosí sk8 značky, nejezdí na prkně, neposlouchají punk a ktomu všemu si myslí, že to jsou h-h značky.

Víc mě štve, že si lidé často myslí, že sk8 je ryze hip-hopová záležitost a tudíž mají za to, že skejťák = hoper. Ale to už patří to jiného tématu. :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu