Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Jakou značku rádi nosíte?

407sw

Recommended Posts

JJ stim mas pravdu..spousta malych fracku (12-16 cca) to delaji..jsou to ******..

Vetsinu hadru mam z penez ktery sem si sam videlal:!: .. Napisete ze je vam jedno co nosite , ze hlavne pohodlny hadry a pak napisete , ze nenosite hopovy hadry.. pritom ty sou dost pohodlny co se jedna o volnost..ae muj nazor!..

Jinak : RB, KK, Nike, Makaveli,..atp.. odsuzuju Ecko(nosi ho kazdej ¨hopik¨ :roll:)

a co je na to ze si prachy beru od rodicu my na to prachy mame akze nevidim duvod proc se jak kokot nekde drit kdyz mi to rodice daj to jsou vase zavistive kecy,.......

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 82
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

:P_Nike_:P jinak jakoze cokoliv pohodlneho :) ale preferuji asi nejvic Nike jakoze mam hodne druhu znacek nejsem zadnej hoper treba mam etnies nejake hadry a nejsem ani nacek mam i lonsdale ale tak libi se mi to i to :D podle nalady nekdy se mi k ostatnim vecem vic hodi to nekdy to nebo Umbro taky neni spatna znacka :) proste to co se mi libi a co je mi pohodlne

Odkaz ke komentáři

Dekaard: Nechci nic říkat, ale pokud si koupíš kalhoty, s kterýma budeš mít koule až u kolenou, tak je jasný, že budou o dost pohodlnější, než nějaký džíny na tvoji velikost.

To platí i u mikin, máš velikost M, koupíš si XXL a nic neřešíš.

Cumis moc na telku:roll: :dozey: ..Hopovy hadry jsou delany volne tkz kdyz si koupis i svoji velikost tak to je volny, pohodlny..a nemusis to mit o X cisel vetsi:!::) ..

Pro MAREK :!::arrow: : no z eses fracek kterej potrebuje vsechno pod nos a bez rodicu si ani neutres *****:cheesygrin: je tvuj problem :dozey: ..

Odkaz ke komentáři

Zdarec tak resim dilema jaky hadry si koupit. osobne preferuju kenvelo, replay, diesel, h boss a chtel bych neco novyho v podobnym stylu jen mi tu nerikejte ze je tu plno skejteru s rozkrokem u kolen, smrdutyma nohama a vytahanyma mikinama:D

Nesnasim takovy lidi co rejpou do ostatnich stylu a odsoudi cloveka jen podle toho co ma na sobe taky bych mohl rict ze ty hadry co nosis ty nosi teply nagelovani samponci ale at si clovek nosi co chce kdyz se v tom citi dobre stejne se clovek nepozna jakej je jen podle toho co ma nasobe a kdyz si nekdo hraje naneco co neni tak to de proste poznat ze se knemu to obleceni nehodi

proti sk8 nmm nic ale proti hoperom jj...za cely celucicky zivot si nezarobili ani korunu, vsetky peniaze (hlavne na tie svoje oblecky) tahaju od rodicov, a potom kazdemu co neni obleceny cely v znackovom ako oni urazaju a vysmievaju sa mu aky on je chudak(chvalabohu to nerobia vsetci ale stretol som sa s takymi)...

To nejsou hoperi to sou pozeri co si hrajou na neco co nejsou.

Nosim Fallen,Etnies,Funstorm

Odkaz ke komentáři

Ja rad nosim znacky ktery v tehle diskuzi moc v oblibe nejsou (nugget HF atd...)ale kdyz si prectu komentare tak je me z toho na bliti:1,budu nosit veci ktery se me libijou ne snad aprdim na znacku co to kdyz se libi koupim to ne.2vsichni rikaj ze ten kdo preferuji tyhle znacky tak je jen namachrovanej vyhulenej debil(nekourim,nehulim a to skoro vsichni lidi co znam) ja celej zivot rikam ze vic arogantnejsi a namachrovanejsi sou Nike,adidas atd a je to pravda vic vase komenty nerikejte ze je tu plno skejteru s rozkrokem u kolen, smrdutyma nohama a vytahanyma mikinama.3neodsuzju ju lidi podle toho co nosi tyhle lidi bych neraci plesknul at se probero hlavni je at se s nim v klidu keca a ne to co ma za hadry ne snad?!?!?!

Odkaz ke komentáři

no ja se taky moc nedívám na značky mám trička všeho druhu a vybyrám si je podle to ho kde jsem kam nebo skym jdu treba když mam zavody tak si vezmu něco sportovního ho ale když dem někam s kamošema tak si vezmu mikinu meatfly a triko HF.Takže já na styly moc nedám

Odkaz ke komentáři

Ja rad nosim znacky ktery v tehle diskuzi moc v oblibe nejsou (nugget HF atd...)ale kdyz si prectu komentare tak je me z toho na bliti:1,budu nosit veci ktery se me libijou ne snad aprdim na znacku co to kdyz se libi koupim to ne.2vsichni rikaj ze ten kdo preferuji tyhle znacky tak je jen namachrovanej vyhulenej debil(nekourim,nehulim a to skoro vsichni lidi co znam) ja celej zivot rikam ze vic arogantnejsi a namachrovanejsi sou Nike,adidas atd a je to pravda vic vase komenty nerikejte ze je tu plno skejteru s rozkrokem u kolen, smrdutyma nohama a vytahanyma mikinama.3neodsuzju ju lidi podle toho co nosi tyhle lidi bych neraci plesknul at se probero hlavni je at se s nim v klidu keca a ne to co ma za hadry ne snad?!?!?!

no,asi ak nějak, tady na C-F to je už skoro jak na libku...!!! to je furt hip hop nebo metal? co je lepší....? hrozný no, já bejt moderátorama tak tady dám LOCK protože tohle už není normlání. ste jak malý

Odkaz ke komentáři

no,asi ak nějak, tady na C-F to je už skoro jak na libku...!!! to je furt hip hop nebo metal? co je lepší....? hrozný no, já bejt moderátorama tak tady dám LOCK protože tohle už není normlání. ste jak malý

hh sry, ale že zrovna ty tohle říkáš :dozey: podívej se na svoje posty 2-3 měsíce zpět :lol:

Odkaz ke komentáři

Cumis moc na telku:roll: :dozey: ..Hopovy hadry jsou delany volne tkz kdyz si koupis i svoji velikost tak to je volny, pohodlny..a nemusis to mit o X cisel vetsi:!::) ..

Pro MAREK :!::arrow: : no z eses fracek kterej potrebuje vsechno pod nos a bez rodicu si ani neutres *****:cheesygrin: je tvuj problem :dozey: ..

Uz vidim jak by si se drel jak kokot za usulane 4 tisice na mesic.....(kdyz pracujes jen o vikendu a to mas nejakou dobrou praci) kdyz ti je daji rodice to dava fakt smysl...... prachy budu vydelavat az budu vystudovany vysokoskolak.... zamysli se nad tim.....:roll:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu