407sw Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 tak tohle jsem nasel a prijde mi to celkem revolucni http://technet.idnes.cz/postavte-si-levny-a-rychly-ssd-disk-z-obycejnych-sd-karet-pzg-/hardware.asp?c=A090304_171133_hardware_kuz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 Ten adaptér je bomba,ale myslím,že zde už ho dokonce někdo hledal,tak snad bude mít radost................. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajapápá Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 wtf? to to psp bude kua zasekany :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 wtf? to to psp bude kua zasekany :D:D No to si piš :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 Heeej,proc hned hodnotite,že to bude špatné....... Nám jedna dobrá učitelka řekla:hodnoť te věci až je budete znát.......... Podle mně je to dobrý nápad takový adapter............. A podle mně jestli,to zasekaný bude a koupí si to někdo,tak lze to vynášet ven,ale co tu píšete jsou jenom domněnky:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajapápá Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 Zasekany to bude na 99% :) protoze 128 GB (nebo kolik tam je :D) je celkem dost (na PSP) uz pri 16cti GB je to taky pomalejsi :D natoz 128GB :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 99% já si myslím,že šance,že se to bude sekat není sice nejmenší,ale určitě ne takto velika............. A jestli nekdo chce aby mu to jelo co nejrychleji tak at si koupi 32 mb a kupuje si umd:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajapápá Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 :D to mas pravdu :) (s tim at si kupuje UMD) :) ale myslim si ze je lepsi ty hry myt na karte a netahat sebou zbytecny UMDcka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 nvm kdo sakra chce mit na PSP tolik GB... Na psp vidim max. tak 8GB. Pak uz to kupujete jen aby jste to meli a ukazovali se... Me 4 GB karta staci az az Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 nvm kdo sakra chce mit na PSP tolik GB... Na psp vidim max. tak 8GB. Pak uz to kupujete jen aby jste to meli a ukazovali se... Me 4 GB karta staci az az Peřsně tak ;) 16 GB už je fakt moc, já mám 4GB, sice nemam flashnuty psp (v3+), ale i tak tam mám ještě 1900 MB volných .. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 Mně by se např. hodilo mít věčí paměť na jedné kartě,protože já mám psp hlavně na cesty a ty 3-4 hry brzo omrzí,když se jede někam dále........ A já si už koupil 4gb+8gb(16gb se chystám koupit),furt je to pro mé potřeby málo,mně nebaví hrát 7 her dokola a pokaždé u sebe nemám obě karty a nebo notebook abych je vymněnil....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 Myslim ze tohle by byla pro Sony posledni kapka i pro ostatni vyrobce her.. (myslim s tema co maj CFW) a stejne je to podle me zbytecne vzdyt tolik GB mas pomalu polovinu her na PSP (prehanim :)) a tomu by se rikalo Giga Pirat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 kdo z vas mi vysvetli, jak to souvisi s PSP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 Myslim ze tohle by byla pro Sony posledni kapka i pro ostatni vyrobce her.. (myslim s tema co maj CFW)a stejne je to podle me zbytecne vzdyt tolik GB mas pomalu polovinu her na PSP (prehanim :)) a tomu by se rikalo Giga Pirat :D :) Giga pirát :) No ale řekls to pěkně, 128 GB dat, to máš takových cca 125 her ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 Myslim ze tohle by byla pro Sony posledni kapka i pro ostatni vyrobce her.. (myslim s tema co maj CFW) JJ karta tam byla hlavně na obrázky savy videa,a teď toto...... Ale stejně mají peněz dost a nevěčí příjmy nemají z prodeje her,ale z prodeje psp(neberu do toho ostatní elektroniku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 kdo z vas mi vysvetli, jak to souvisi s PSP? Ten poslední odstavec článku se jedná o kartě do psp,do které můžeš vkládat hry,popřípadě,že máš flashlé psp:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 pokud vím není psp stavěno max pro 32gb? :blink: donedávno to bylo max pro 16gb ale po updatu i těch 32gb :blink: nevím už jak je to ted psp nemám přes rok xD takže max 32 hoši ne nějakých 128gb SSD xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 pokud vím není psp stavěno max pro 32gb? :blink: donedávno to bylo max pro 16gb ale po updatu i těch 32gb :blink: nevím už jak je to ted psp nemám přes rok xDtakže max 32 hoši ne nějakých 128gb SSD xD Tak vidíš teď už i 128:D:D:D Ale,otázka je jestli to bude fungovat a nebo jestli se to bude sekat,jak říkali ostatní:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 nevidim do toho, ale proc by to jinak ti japoncici delali? uz ted jedna 5400 umi 32 GB.. z toho taky usuzuju, ze na technetu to spatne propocitali a ten adapter udela z techto dvou max 64GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajapápá Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 Tak vidíš teď už i 128:D:D:DAle,otázka je jestli to bude fungovat a nebo jestli se to bude sekat,jak říkali ostatní:cheesygrin: Bude se to sekat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 To nemůžeš vědět xD Ale asi jo..................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
STALKER1468621938 Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 jj myslim si že je to dobré ale i špatné špatné vtom že je toho trošku moc a nepotřebný dobré že když už natom chce někdo něco pašovat tak tam narve fakt vše :):D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manek100 Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 psp jako externi hdd :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 tak tohle jsem nasel a prijde mi to celkem revolucni http://technet.idnes.cz/postavte-si-levny-a-rychly-ssd-disk-z-obycejnych-sd-karet-pzg-/hardware.asp?c=A090304_171133_hardware_kuz a co to dělá cv PSP sekci ? přesunuto wtf? to to psp bude kua zasekany :D:D zasekaný ? nebude...PSP to ani nenačte.... btw PSP má ovladače max na 128GB....teoreticky to přečte..ale prakticky je to k ničemu (už 16GB karta jede celkem pomalu...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.