LuK4SO Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 co si myslíte otýrání zvířat? :cry: já bych těm lidem co to dělaj udělal to samý!! našel jsem stránku ze který sem se málem poblil ~censored~ nedopuručuji vstupovat na tento odkaz pokud máte slabý žaludek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
melys Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 :ziped:fuj twe ja na to zaludek nemam..:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Březen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 :ziped:fuj twe ja na to zaludek nemam..:( to sme dva dit sem psal že jsem se poblil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 Vypadá to dost otřesně, takřka příšerně. Nechce se mi vůbec věřit... To se ani komentovat nedá.:ziped: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Březen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 Vypadá to dost otřesně, takřka příšerně.Nechce se mi vůbec věřit... To se ani komentovat nedá.:ziped: mně je stoho fagt blbě ale tomu hod nezabráníš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
melys Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 useknout jim ruce za to..:cry: a pak povesit za koule na strom.. :? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 ty pi*o tak to je humus ja bych tem co to delaj zviratum tak bych jim udelal to stejny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Březen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 useknout jim ruce za to..:cry: a pak povesit za koule na strom.. :? to stim stromem by se ti nepovedlo protože bych je vykastroval(ty lidi) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 do..prdel* ta kočka ma v hlavě socket COM portu,hov*da,,,,!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
melys Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 no to by jsme mohli tady byt do zejtrka kdyby jsem vse vyjmenovavali.. ale urcite to oplatit 2x vic nez oni udelali :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 o tva cestina je opravdu kruta takhle nepise ani jeden dement od nas ze tridy a to je fakt pripad jak neco ale slo by to ze bys je vykastroval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 ja bych je teda vYkastroval....kazdopadne je to pekne hnusny co jim delaj..aby je rakovina honila po poli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyrus Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 já bych je střílel na potkání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Březen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 ja bych je teda vYkastroval....kazdopadne je to pekne hnusny co jim delaj..aby je rakovina honila po poli jj moje řeč at to skoušej na sobě a né na nevinejch zvířátkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 ještě desetkrát řekni jak ses málem poblill...použij hlavu...stávaj se i mnohem horší věci....tvoje hloupost, že se na to díváš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farec Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 to je hrozne chudaci zviřata ty lidi kteři jim to udelali by meli jit do plynu to už nejsou lidi _________________________________________________________________ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 ty lidi co to delaj sou s prominutim debilove,svine a nevim co jeste, takovydle vo se vyzivaj nad trapenim zvirat(jeste takhle drasticky) tak pro me nejsou lidi,bych je nakopal do pr....,nebo bych jim udelal to samy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 Souhlasím s Vámi,ať zkoušeji na sobě nové make upy atd.............. Ale to radši taky ne,to by tak dopadlo 99% bezdomovců. Ale podle mně by se toto nemnělo dít....... Njn,ale to by pak holky nemněly make up a s tím by se asi taky nesmířily....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 useknout jim ruce za to..:cry: a pak povesit za koule na strom.. :? v mnoha případech je to kvůli tomu abys měl chlapečku třeba hubu bez uhrů.... to kvůli tvým uhrům a tý masti co na ně používáš, se musejí přípravky nejdřív otestovat na myších.........jinak bys místo hladký huby měl uhrů ještě víc a ještě by ti vypadalo obočí........... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Březen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 v mnoha případech je to kvůli tomu abys měl chlapečku třeba hubu bez uhrů....to kvůli tvým uhrům a tý masti co na ně používáš, se musejí přípravky nejdřív otestovat na myších.........jinak bys místo hladký huby měl uhrů ještě víc a ještě by ti vypadalo obočí........... a to je důvod a bys jim narval do hlavy neakej čip? no promin ale pro mně seš stejnej jako oni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 jen jsem vysvětloval proč je lepší V NĚKOLIKA případech použít myš psa nebo rybu místo tvojí huby......já to obhajuju jen v některých případech........... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 Tak jinak.............. Radši čip narveme lidem a nebo budeme vypadat jak v pravěku? Podle mně se vždy musí něco obětovat,sice je to nesprávné,ale je to tak:roll: edit//will mně předběhl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 Fuj ... dej ten odkaz pryc.... je to fakt hruza..... a velka lidska kravina ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Březen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 jen jsem vysvětloval proč je lepší V NĚKOLIKA případech použít myš psa nebo rybu místo tvojí huby......já to obhajuju jen v některých případech........... tak v tom případě ano ale jinak stím nesouhlasím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 Kde je odkaz?Chci se na to podivat... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts