Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 518
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

No musím říci, že na poměry psp je tahle hra dobrá... Tedy hrál jsem ji asi jen hodinu a jsem zvědav jestli ji dohraju. Protože na PC se tak nestalo kvůli strašnému stereotipu...

Takže se ptám těch co to už dohráli: stereotip nebo zábava? V prespektive bavili jste se od začátku do konce nebo jste se modlili kdy už to konečně skončí?

Odesláno

Tak já to hodnotím:

+celkem rozlohelost tzn. můžeš všude skákat, zabíjet koho chceš atd..

+mise, které mají náplň

+grafika působí věrohodně na to, že se jedná o PSP

+líbí se mi zůstání prvků jako při nějaké speciální útoku se vám obrazovka přiblíží.

-zdá se mi to v mlze. Takové prostě tmavé. Spíše do hororu. Na pc byli barvy krásně rozzářené, což mě teda u PSP příde naopak.

-ovládání se mi zdá blbě využité. např. ty kamery, že se musí dělat křížkem atd... nechápu

-minimapka na které nevidím vůbec nic

-trochu mi vadí stále to přebíhání

-čekal jsem více lidí na ulicích. Skoro nikde nikdo. U pc to bylo o dost živější.

Čekal jsem trochu více, ale verze na psp se celkem zdařila.

Takových 75% bych to hodnotil

Odesláno
No musím říci, že na poměry psp je tahle hra dobrá... Tedy hrál jsem ji asi jen hodinu a jsem zvědav jestli ji dohraju. Protože na PC se tak nestalo kvůli strašnému stereotipu...

Takže se ptám těch co to už dohráli: stereotip nebo zábava? V prespektive bavili jste se od začátku do konce nebo jste se modlili kdy už to konečně skončí?

Je to celkem zabavny. Jen je skoda absence multaku. Stereotypní to neni. i když občas ano.

a kdyz to dohraju a chci hrat volne. jako delat vedlejsi ukoly atd... tak si musim vybart v hl. menu nejakej usek?? :)

presne tak

BTW, uz to nekdo dojel na 100%???? nebo jsem porad sam :D

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu