miz012 Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Hmm, tak nic :) Dlouho jsem tu nebyl. A prave jsem se bal dam davat jinsi FW nez tu 5.00... Kazdopadne to zkusim hned jak dorazim domu. A pritom si pustim "2ku" na xboxu :) Pry je tak PSP verze neco jako "prechod" mezi 1kou a 2kou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 tak dohrany vsecky pribehove mise ted se pustim do vedlejsich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 o čem je ta hra, ten děj, proč všechny zabíjí a proč pokáždě misi něco píše do knihy? Neumim anglicky, abych sem četl titulky ve hře, takže doufám, že mi to řeknete vy...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoUsE1468624125 Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 No musím říci, že na poměry psp je tahle hra dobrá... Tedy hrál jsem ji asi jen hodinu a jsem zvědav jestli ji dohraju. Protože na PC se tak nestalo kvůli strašnému stereotipu... Takže se ptám těch co to už dohráli: stereotip nebo zábava? V prespektive bavili jste se od začátku do konce nebo jste se modlili kdy už to konečně skončí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 no nekdy to byl stereotip ale obcas to bylo fakt dobry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 a kdyz to dohraju a chci hrat volne. jako delat vedlejsi ukoly atd... tak si musim vybart v hl. menu nejakej usek?? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Tak já to hodnotím: +celkem rozlohelost tzn. můžeš všude skákat, zabíjet koho chceš atd.. +mise, které mají náplň +grafika působí věrohodně na to, že se jedná o PSP +líbí se mi zůstání prvků jako při nějaké speciální útoku se vám obrazovka přiblíží. -zdá se mi to v mlze. Takové prostě tmavé. Spíše do hororu. Na pc byli barvy krásně rozzářené, což mě teda u PSP příde naopak. -ovládání se mi zdá blbě využité. např. ty kamery, že se musí dělat křížkem atd... nechápu -minimapka na které nevidím vůbec nic -trochu mi vadí stále to přebíhání -čekal jsem více lidí na ulicích. Skoro nikde nikdo. U pc to bylo o dost živější. Čekal jsem trochu více, ale verze na psp se celkem zdařila. Takových 75% bych to hodnotil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 no asi jo jato tak delam jinak to asi nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 No musím říci, že na poměry psp je tahle hra dobrá... Tedy hrál jsem ji asi jen hodinu a jsem zvědav jestli ji dohraju. Protože na PC se tak nestalo kvůli strašnému stereotipu... Takže se ptám těch co to už dohráli: stereotip nebo zábava? V prespektive bavili jste se od začátku do konce nebo jste se modlili kdy už to konečně skončí? Je to celkem zabavny. Jen je skoda absence multaku. Stereotypní to neni. i když občas ano. a kdyz to dohraju a chci hrat volne. jako delat vedlejsi ukoly atd... tak si musim vybart v hl. menu nejakej usek?? :) presne tak BTW, uz to nekdo dojel na 100%???? nebo jsem porad sam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verthandy Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 mnu ja sem to nedojel protoze sem ted pujcil PSP (nekomu z rodiny) ale jinak jeto good hra ... ted asi moje nej ... a sem uz daleko se da rict ... ;) ... ale ten kouzelnik "The Bull" ten byl lehkej ... toho sem dal napoprve ... nechapu co nekteri resi ze je nejtessi ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl23 Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 je to pářka..jedna z nej her co teď na PSP jsou..těšim se ještě na Tekkena6..moje hodnocení pro AC: *THUMBS UP* =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 nechápu jak tady všeci píšou, že je škoda absence mulťáku. Dovedete si vůbec představit mulťák u téhle hry ? Co si asi představujete, že by v tom mulťáku bylo ? Jediné co mě napadá je coop boj proti hromadě nepřátel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slada Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 potřeboval bych pomoct s tim tutoriálem. nevim co mám dělat stojím tam a předemnou je asi 5 vojáků a nevím jestly je mám nějak zmlátit nebo co, protože když třeba běžim tam se o mě dozvěděj a du o začátku. poraďte prosim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoUsE1468624125 Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 musíš kolem nich projít jako mnich tj. se sklopenou hlavou a spjaty ruce dela se to myslím křížkem... EDIT: mělo by ti to tam psát co máš mačkat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verthandy Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 stačí když dá normálně X a jde rovnou mezi ně do té spirály nebo co to je ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoUsE1468624125 Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 jo jo tak to tak je... já si nebyl jistej... mam rozehráno LBP a nechtěl jsem to vypínat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
calderap Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 kdyz uz to teda mam dohrane a chci prochazet vedlejsi mise a sbirat mince, dam si nejaky memory block a kdyz treba projdu 3 oblasti tak musim dokoncit tenmemory block aby se to ulozilo? kdyz dam normalne exit memory tak se to neulozi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenecek Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 nechci nic rikat ale nejsou ty vase bugi tim ze mate hru , ktera tady jeste ani nevysla a navic stahnute buhví mozná naka laboratorni verze? treba ja si objednal originalku tak sem postnu as to dohraju jestli sem narazil na naky bug 8) BTW vychazi 20.11 v cele ČR (teda pokud to zas nezmeni) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 podle mě 2. nejlepší hra na psp hned po GOW.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arcane245 Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 ha pribeh dohrany 76% a fakt super stereotypni se mi to vubec nezda celou hru sem to hral se zabavou akorat je to kratky a moc lehky problem sem mel akorat s Witchkou tyhle hre davam 95% jen kuli ty kratkosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brizap Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 jediny co mi na teto hre vadi je: lehkost a mala inteligence straznych :-D,prece jen na pc ty strazni byli o nece lepsi..ale jinak hodnotim 90% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 podle mě 2. nejlepší hra na psp hned po GOW.... presne tak..!!:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nicksekac Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Nevíte náhodou jak projít dál v Assasin Creed Bloodlines, jsem na začátku, kdy jsem bojoval s tou ženskou, teď mám jít na nějaké tržiště, červená značka mi ukazuje že je u dveří a já nevím co dál, poraďte, díííky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
calderap Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 zkus treba projit tou branou "dverma" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nicksekac Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 to právě nejde :-), zkoušel jsem to i přes střechu a nic, dveřma se chodí automaticky, to žádné tlačítko mačkat nemusíš, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.