Lada.jur Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 zdarec,potřebuju poradit s re5. Už jsem podělal 2 dvd, a stále to nejede. Vždy když to vložím do mechaniky tak to začně makat , ale tak po 5 vteřinách se objeví open tray a nic. tady jsem přidal výsldek z abgx360. poradtě pls.:cry: jsou tam nějaký errory a tomu fakt nerozumím, je i divný že se tam neobjeví název hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Warp Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 Vypis vypada v poradku, jen se nepodarilo zkontrolovat CRC oproti online databazi. Pravdepodobne si v te dobe nebyl pripojeny k netu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafli Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 taky jsem palil a zkazilo se mi to na 29% dasli divko nemam a nemuzu teda zkusit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada.jur Odesláno Březen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 je třeba možný aby to bylo blbě stažený nebo rozbalený?, zkusím to stáhnout ještě jednou a uvídí se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafli Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 jestli si to rozbalil a nepsalo to zadny chyby tak je to ok, netusim cim to je snad mi to priste pude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suicide_duck Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 Me to tohle udelalo u soul calibur dneska(ted uz vlastne vcera)!!taky sem vypotreboval uz dve dvd:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sid1468621394 Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 U RE5 mám podobný problém, mám ho vypálenej už 3x a vždy když ho dám do mechaniky, začne ho to načítat, a v momentě, kdy mechanika hučí tak, že už to musí bejt roztočený na plný koule mi to napíše Disc unreadable... Myslím, že by nám všem pomohla kalibrace laseru mechaniky. Radši se do toho sami nepouštějte, pokud opravdu nevíte, co děláte. 8) Zdroj :arrow:http://dwl.xbox-scene.com/tutorial/XBOX_360_POT_CALIBRATION_V1.0_by_Moda.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 Mám taky problém s Resi 5. Hodim do Mechaniky a chci to dát na disk jede to v pohodě, ale v 99% se to sekne a vyhodí hlášku aď očistím disk, ale ten sem vytáhl rovnou z vypalovačky. A když hraju bez instalace na HDD tak mi to vyhodí tu samou hlášku v druhý misi ... další DVD nemám tak nemůžu skusit. PS Pálil jsem v IMGburnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 Pálil jsem verzi od grupy DNL ne KFC taky v ImgBurn a v pohodě funguje. Mám firmware 1.4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b0x3r305 Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 Ja mam verzi od KFC a kdyz hraju z DVD tak mi to vyhodi chybu na konci prvni mise. kdyz to nakopiruju na hdd tak uz to bezi v poho.. ale stava se mi to u vice her.. nechapu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 vypaleno prez imgburn rychlosti 2,4 uspesne jsem to presel:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafli Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 tak dneska sem palil v img burn rychlost 1x a konecne mi to de uz sem ve 3 kapitole a vsechno jede krasne =) mam verzi od KFC a myslim ze verze od DNL je fake je to jenom prejmenovana KFC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.