^ToMmY^ Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 Jak rozeznat Jasperový a Falconový Xbox 360 Proč to vlastně zkoumat ? Máte jistotu že máte nejnovější verzi xboxu. Chladič jede tak jak má a xbox méně žere ... Lze to i rozeznat když je xbox zabalený v krabici . Jak ? Jednoduše po stranách jsou díry v jedné naleznete štítek na zadní straně xboxu Podívejte se na informace kde jsou ampéry a volty .... Jasper (Novější) Údajě na štítku pokud máte Jasper : 12V, 12.1A, 1A. Procesor a Grafika jsou na technologii 65nm Falcon (Starší) Údajě na štítku pokud máte Jasper : 12V, 14.2A, 1A. Zde je na 65nm pouze CPU (procesor) a grafika jeden na 90nm Pokud chcete poděkovat klikněte na tlačítko thanks :dozey: EDIT by zavorka: před falconem je nejstarší verze xka(1generace) ta nejvíce poruchová ... falcon(2generace) je o dost méně poruchový než ta nejstarší , nejméně poruchová je 3generace xboxu jménem jasper rozeznat podle xboxu se daj tak že nejstarší nemá HDMI! s hdmi bez integrované paměťovky je Falcon! a s HDMI s integrovanou paměťovkou je Japer! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 takže rozdíl je v 12.1A a 14.2A ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 pekny navod,mam falcon:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Březen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 takže rozdíl je v 12.1A a 14.2A ?? Jo ostatní čísla nejsou důležitý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 Jo ostatní čísla nejsou důležitý no on v nich není prakticky žádnej rozdíl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Březen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 Jasper žere míň energie .... proto je 12,1A lepší než 14,2A už chápeš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schiz Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 A taky Jesper ma integrovanou 256mb pamet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 Jasper žere míň energie .... proto je 12,1A lepší než 14,2A už chápeš ? PRAKTICKY ŽÁDNEJ ROZDÍL V TĚCH ČÍSLECH KROM 14.2A A 12.1A NEBO JAK TO BYLO:D sry za caps připisovat se mě to nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 Dobrý no a co když mám 12V..16.5A ; 5V..1A? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 Tak mam Falcon :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Březen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 Dobrý no a co když mám 12V..16.5A ; 5V..1A? To máš z česka ? (:lol:) Řekl bych že jedna z prvních verzí xboxu .... máš bez hdmi že ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 nn... aj ja mam 12V..16.5A ; 5V..1A a mam s HDMI kupovany okolo 20.3.2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Březen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 Vyzjistim a napisem neskor Tu su jeste dalsie druhy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 no já jsem tenhle xbox dostal od MS před rokem a čtvrt na reklamačce :) je vyrobený v srpnu 07. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 Takze mam falcona (kupovano 12.1.09 ) ... diky za naovod :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azareth Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 tak mam falcon :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Březen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 Všechny nesmyslné příspěvky v tomhle topicu budou potrestáný . Nikoho nezajímá že máte falcon .... Jen dotazy nebo zhodnocení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV65 Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 Já mám Falcon a žádné přehřívání nepociťuji. Mylím že to přehřívání bylo už i u Falcona plně vyřešeno.A pokud má člověk tuto konzoli postavenou na stojato tak ji nepřehřeje nikdy.Možná víc žere ale za měsíc to je v řádu korun takže nic co by mě trápilo.To že má Jasper integrovanou paměť mě nevadí.Stejně si koupím 120Gb HDD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 jen dotaz... byl xenon,zephyr, falcon, opus, jasper ... (ze ?? nebo me opravte)... jakej je rozdil mezi opusem a falconem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 Myslím že byl opus a pak falcon.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 na xbox-scene ... je psan falcon jako v3 a opus jako v3.1 --- proto by me zajimalo jaky sou mezi nima rozdily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b0x3r305 Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 Osobně si myslim ze Jespej je celkem knicemu preci jen (teda alespon ja osobne) nekoukam kolik to sezere jestli vic nebo min jde maximalne o parkorun :) a na co my tam tak bude integrovana pametovka kdyz mam 120GB HDD?! :D Jako kdyz uz by sem sel nekam koupit xko tak si spis vezmu toho Jaspera ale ne jako sem to tu nekde videl ze nekdo ma Falcona a mermomoci shani Jaspera jako kdyby byl buh vi co:D to mi pripada celkem smesne :) Pokud se pletu tak me opravte :) čest! 8) :psp::psp::idea::psp::psp: 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 na co integrovana pametovka ?? ... dobra treba na savy... kdyz formatujes HDD (nebo menis hdd) u forzy me to zacalo dost otravovat kdyz sem musel zacinat 3x karieru od znova... takze bych pametovku tenkrat ocenil.... dale ze jasper neni nachylenj k RROD... ale mas pravdu pride mi uchylny ho schanet... falcon je taky dobrej... (sorry za par OT :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b0x3r305 Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 na co integrovana pametovka ?? ... dobra treba na savy... kdyz formatujes HDD (nebo menis hdd) u forzy me to zacalo dost otravovat kdyz sem musel zacinat 3x karieru od znova... takze bych pametovku tenkrat ocenil.... dale ze jasper neni nachylenj k RROD... ale mas pravdu pride mi uchylny ho schanet... falcon je taky dobrej... (sorry za par OT :D ) presne o tom mluvim :) ale nac shanet novej HDD kdyz uz vetsi neni :) a prinejhorsim si sezenu za nejaky 2 stovky pametovku s par MB nebo kabel a prehazu si to do PC :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 jen dotaz...byl xenon,zephyr, falcon, opus, jasper ... (ze ?? nebo me opravte)... jakej je rozdil mezi opusem a falconem ? tam to bylo jen, že falcon měl HDMI a opus ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.