J@rda62 Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Takže hra je celkem slušná.... Určitě doporučuji ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 Stahl jsem si tudle hru a protože mám starší fw (nechci update bo bych to nedal)chtěl jsem ji opatchovat ale při patchování mi to hodilo chybu(už jsen pár her patchoval takže to umím dělat), nevíte co s tím. Dělal jsem to přes Decryptor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 Tvoje chyba, si to asi nezahraješ no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 Tvoje chyba, si to asi nezahraješ no. Tak to jsi mi opravdu pomohl.:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 A jakej máš CFW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 Game Decryptor je už starej a nemá podporu nových her.. updatuj na 5.50GEN-D3... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 Game Decryptor je už starej a nemá podporu nových her.. updatuj na 5.50GEN-D3... Jen bych k tomuhle dodal že v EDecryptu to pořídí úplně v pohodě říkám to z vlastní skušenosti:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
STALKER1468621938 Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 hle jak zabíjíte ty heavy? :D stim minigunem toho prvního jsem zabil náhodou ale toho druhýho ho kosim pul hodiny a nic :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 hle jak zabíjíte ty heavy? :D stim minigunem toho prvního jsem zabil náhodou ale toho druhýho ho kosim pul hodiny a nic :( Holdni spolubojovníka a bossoj střílej do zad pokaždé a je jedno čím prostě čím máš super je rotačák:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
STALKER1468621938 Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 Holdni spolubojovníka a bossoj střílej do zad pokaždé a je jedno čím prostě čím máš super je rotačák:psp: ok thx, njn kdyz se mi to neak podari :D jinak to AI je fakt slaby :D BTW : ta hra neni az tak spatna me se docela libi :D pripomina mi to Gears of war Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 ok thx, njn kdyz se mi to neak podari :D jinak to AI je fakt slaby :D BTW : ta hra neni az tak spatna me se docela libi :D pripomina mi to Gears of war určitě to dáš:psp: jo mně to taky baví jedu ji už po třetí:):psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 Škoda jen, že hra je celkem krátká :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raiton09 Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 hra mě chytla doporučuji zahrát ale je škoda že je opravdu tak krátká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikal55 Odesláno Leden 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 ta hra je blbost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Leden 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 Jen bych k tomuhle dodal že v EDecryptu to pořídí úplně v pohodě říkám to z vlastní skušenosti:psp: Zkoušel jsem to v tom Edecryptu a nejelo mi to pak v psp stejnak. Tak jsem si nakonec updatnul psp na 5.50GEN-D3:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Leden 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 Zkoušel jsem to v tom Edecryptu a nejelo mi to pak v psp stejnak. Tak jsem si nakonec updatnul psp na 5.50GEN-D3:psp: No já to v tom zvládl a funguje to takže v poho:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Leden 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2010 No já to v tom zvládl a funguje to takže v poho:psp: Fungovalo protože jsi měl určitě višší cfw než já, já měl 4.01 M33 2 No jinak ta hra docela ujde, ale mohli ji lépe zpracovat. Nejlepší na tom je jak si vybíráš například pokud někoho zabiješ nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Leden 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2010 jojo hra je docela fajn............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yawimaya Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 chtel jsem se zeptat jak facha multiplayer? hru mam ale nak sem to nerozbehnul.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kurosaki Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Jak odemknu další postavy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plazer Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 ze prejdes celu hru. A ked budes robit iba zle skutky tak vyhras este aj Danteho a ked iba dobre tak tiez sa ti otvori nejaka postava :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.