psamek Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 V jakém jiném programu lze ještě vypalovat hry krom Nera7?Lze použít IMGBURN?V IMB jsem teď zkusil Dead Space ve Wii se mi ukáže ale při spuštění konzole vytuhne...nevím co dělam blbě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 mam stejny problem,, podle me je to nekde neco zapeklite :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 ja v IMGBURNu vypaloval uplne normalne.... jde to uplne normalka... nemate treba ten error jak je u novejsich her ? (002 myslim nebo tak nejak) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 jj to je ono :) uz jsem se domaknul problemu treba s moji "New Super Mario Bros" ale jak na to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tvarosh Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 Ja vypaloval v IMGBURN na Verbatim DVD-R a hry jdou v poho, pak jsem zkusil vypalit na TDK DVD-R a hra pres NeoGama se nesptustila, hlasila error 1101 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 můžu vypálit NTSC ? a spustit na neogame ? a co hr NSMBWii je jí možné nějak konečně spustit přes DVD ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymni Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 to první ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 opravdu , nehrozi brick ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubvajner Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 prosím mohly by ste my nekdo poradit a dat sem přesnej odkaz kde ty hry stáhnu moc děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Santini Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 odkazy najdes v sekci download!!! http://console-forum.net/forum/88-wii-hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.