Nil3E Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 Napsal jsem na PCHELP forum,tak to kupnu i zde,ocenim jakékoli rady :):? Koupil jsem si 500GB Western Digital HDD,dnes jsem chtěl na něj konečně nainstalovat Windows XP + SP2 (v jednom balíčku) jenže mám velký problém.Když se v instalaci Windows XP vybíra disk (partiton) tak se mi nezobrazí žádné partitony ale jen že další disky se zobrazí po stisknutí šipky nahoru,tak když chci seznam posunout instalace se zasekne a po chvíli vyhodí BSOD... Kdežto při instalaci FEDORY 10 nebo UBUNTU žádné problémy nejsou,njn zlatý linux ale potřeboval bych i okna Neví prosím někdo co s tím...musím tedka být na NETbooku ale potřeboval bych na stolní PC. Děkuju všem předem za odpovědi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falifaxis Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 a proč to není v sekci pro PC? :blink2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Březen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 jj prosím o přesun,nějak jsem se překlik:wohow:...sry :lol::lol::lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orgilion Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 Zkusil bych stahnout Drivers package Base problem bude v instalacce Widows konkretne v sata radici , zkusil bych manualne prez F6 nasypat ovladac z diskety na radic a nebo stahnout Drivers Package Base a upravit si instalacku win tam by mely bejt vsechny ovladace na radice chipset vga a další.......... http://www.driverpacks.net/DriverPacks/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 a neni to SATA disk? http://www.soom.cz/index.php?name=usertexts/show&aid=655 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Březen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 no je to SATA disk ale instalačka obsahuje Sp2 a tam jsou SATA řadiče již integrované :( EDIT: Pokusím se tam naházet ještě ty drivery,pak napíšu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.