nesquick Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 zatím stále nic :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stronger Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 nfs MW GoW Silwerfall Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 dohráno: motorstorm arktic edge Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 Dneska jsem dohrál všechny star wars co na psp vyšli..... Konečně :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 Fakt? Vsechny? Je jich hodne ne.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 Já sem zatím dohrál God of War a NFS shift:psp::psp:a def jam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david309 Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 Naruto 1,2 - legends of akutski , Manhunt 2 je jedna z nje her vubec,SVR 08,09 MoH Heroes God of War a dalsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 já žádnou :lol: taky mam PSP asi teprv měsíc a k tomu 2 GB paméťovku co střídam s mobilem Ja dohral vse,co jsem si stáhl,krom debilních her,ale první byla Naruto Debilní hry jsi nedohrál ale Naruta jo xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david309 Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 já žádnou :lol: taky mam PSP asi teprv měsíc a k tomu 2 GB paméťovku co střídam s mobilemDebilní hry jsi nedohrál ale Naruta jo xD xD W33K ma pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G3n3s!s Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 Gow,Gta vcs,Gta lcs,tekken 5,Gangs of London, loco roco 1,2, patapon 1,2, všechny syphon filtry, Gta chinatown wars Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoUsE1468624125 Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 Tak já to napíšu popořadě... Call of Duty Medal of Honor Heroes 2 Jackass: The Game Sega rally Loco Roco God of War Brooktown High GTA: Vice city Stories Chili con carnage Ghost rider The Godfather Harry Potter OOTP Lego Indiana Jones The warriors Lego Star Wars 2 Manhunt 2 Star Wars the Forse Unleashed Metal Slug Anthology Napoleon Dynamite No prozatím je to vše, ale teď mám rozehrány další 4 hry a vím, že 3 z nich chci dohrát ať to stojí co to stojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Madmaster Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 Pařim furt NHL 07 pak Burnouty obě verze Legends a dominator. a po večerech kukám na filmy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Madmaster Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 Teď dohráno GTA Chinatown Wars a SBK 09 + MoH Heroes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Gtacko ChinaTown Wars a ty novy SW Battlefront Elite Squadron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Únor 20, 2010 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Moje první dohraná hra(a zatim poslední :D)je Star Wars:The Force Unleashed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DANHRNEC Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Burnout Dominator Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanielsQ Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 notak dohral sem NFS Undecover a včera God of War Chains of Olympus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VanBuuren Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Manhunt 2 Medal of Honor Medal Of Honor 2 Call of Duty Syphon Filter-Logans Shadow Need For Speed -Undercover Resistance tak tyhle jsem projel na 100% ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laca25 Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Socom U.S. Navy Seals Fireteam Bravo 3 NFS Undercover NFS Carbon - Moje 1. hra AVPR Star Wars The Force Unleashed Star Wars Battlefront Elite Squadron Star Wars Battlefront II :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D0m0d1doxxx Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 NFS Carbon, Undercover to byly asi první hry :) Pak tekken 6 jestli se da dohrat... atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Spidermana 3 xDD .... Undercover ... GoW .... pak mozna este neake .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Žádná xD bo mam jenom 2 GB paměťovku tak hru vždycky odzkoušim a hodim tam jinou :D Ale teď nejvíc pařim NFS Undercover a Dantes Inferno tak to snad dohraju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaNkeR2 Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 To same jak connect, ale projel sem GoW. Ted si lámu zuby na Dantes inferno :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 tak ja sem uz Dante's Inferno dohral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ResidentFever Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 OK Takze spravil som hry : Assasins Creed Bloodlines,God of War Chains of Olympus,GTA Vice City,GTA China Town,Tekken 6,Tekken Dark Resurection,Ratchet and Clank,TMNT,... A to vsetko na 100% :wohow::cheesygrin::)8):D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.