*Sphinx* Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 GTA vice city,Virtual tennis 3 - kariera , Lego batman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 mam malou kartu a psp mi tu ted jen lezi,ale posledni co sem asi dohral byl motorstorm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PedoN Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 Loco roco ,Medievil ,NFS - carbon,shift,most wanted ,GoW ,Dantes Inferno ,Warhammer 40k ,Army of Two ,FF:CC ,Shaun White snb ,Assasins creed ,Motorstorm ,Lego SW 2 ,Driver 76 a možná ještě něco :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 Shaun whita sem taky dohral a v GTA liberty city mam 91% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 všechny díly tekkena včetně šestky loco roco taky všechy díly co jsou god of war všechny need for speeed eragorn všechny harry poterry a ještě spoustu heeer :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 koss jak muzes vyhrat tekkena (co v nem?) btw: dohrany Tomm Clancy :Rainbow Six Vegas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havlbrod Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 obě hry DragonBallu Z nej hry co sem hrál:-) Maden 10, nfs most wanted. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomm1468624779 Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 God of War Loco Roco Jinak mám rozehraný asi 10 her :) a ten tekken 6 a Tekken Dark Resurrection dají se dohrát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty94 Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 Dohrál sem NFS Undercover. Jinak už sem měl skoro dohrané GTA: VCS ale nějakým nedopatřením sem si smazal save:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Duben 13, 2010 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 Tak mam za sebou další hru.Tentokrát "Call of Duty Roads to Victory" :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muchoska Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 ja sem dohral Loco roco 1,2, midnight carnival NFS : rivals 2 , MW , Undercover Call of duty GTA : liberty city , vice city , china town Daxter God of war Shaun White Assasin´s creed dante´s inferno Army of two lego Star wars 1 , 2 lego Batman lego Indiana jones 1,2 Ratchet and Clank S.O.C.O.M. Fire team bravo 2 MoH 1 , 2 Gangs of London Siphon filter : Dark mirror Patapon : 2 Star wars : the force unleashed Jackass : the game Burnout : Legends , Dominator Splinter Cell Killzone Liberation Untold legends 2 IL 2 sturmovnik Mx. vs ATV. 2 Flat out Marvel Super Squad (nebo nejak tak) PoP Forgoten sands fifa street 2 jestli jde dohrat tekken dark resurection a 6 NHL 07 FIFA 08 , 09 , 10 PES 09 Lol sem si toho az ted vsiml sem takovej parmen?? xD :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sh1thalfeR Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 ja dohral: God od War:Chain of olympus a pak uz jenom PS1 hry(jsou nejlepsi)jako treba Crash bandicoot a spyro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 Naruto Shipuuden : Ultimate Ninja 3 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Risakplysak Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 Já dohrál: Final fantasy VII crisis core Ratchet and Clank: Size matters Secret agent clank Need for speed: Shift Need for speed: Undercover Flow Il2 sturmovik: Birds of prey a čekají: Dissidia Finalfantasy(né na dlouho:psp: už jedu) Patapon Worms Open warfare 2 Tony Hawk"s project 8 Ridge racer atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FULUN Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 Naruto narutimate accel 3 , Naruto heroes 2 , God of War Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 Já Resistance Retribution Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 Ratchet a Clank :SM,the Simpsons Game jenom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo2829 Odesláno Červenec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2011 uz to ani neratam ale bude to minimalne asi 50 hier Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bumblebee1468626587 Odesláno Červenec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2011 God of WarLoco Roco Jinak mám rozehraný asi 10 her :) a ten tekken 6 a Tekken Dark Resurrection dají se dohrát? to se dohraje as itim az budes mit titul Tekken God a vyhrane Story Battle za vsechny postavy ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USB Odesláno Červenec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 Tak já toho mám zatím málo ale tímhle topicem jste mě tak vyhecovali že mám pocit že vás všechny musím dohnat a musím se pustit hned do paření. God of war 300 bitva u thermopyl Simpsonovi Popolocrois Asterix a obelix xxl 2 Fifa street 2 Golden compass Godfather Gta vice city stories The lord of the rings:Tactics Manhunt 2 Metal slug anthology Sonic rivals Surfs up Virtua tennis world tour Donkey xote Chystám se na 3rd birthday Naruta A mnoho dalších her... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bumblebee1468626587 Odesláno Červenec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 God of War - oba díly Tekken DR - dohrane vsechny story battly :D Angry Birds Harry potter a ohnivy pohar :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Červenec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2011 Gotfather medal of Honor Heroes Miami Vice StarWars Battlefront 2 StarWars Force Unleashed Dantes Inferno Assassins Creed Bloodlines God of War Chains of Olympus God of War Ghost of Sparta Lego StarWars III I love from russia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vnarek Odesláno Srpen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2011 the 3RD birthday kindom hearts(za ventuse) lego pirati z karibiku:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.