T-o-mmy Odesláno Březen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 Blue je hezkej .. Upravil jsem první stranu jestli jsem nanějakou zaopměl,napište mi tady. Jinak nedávám na první stranu ty PSP např. rachet and clank nebo daxter edition protože jsou stejné jako PSP ice silver Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 Blue je hezkej .. Upravil jsem první stranu jestli jsem nanějakou zaopměl,napište mi tady. Jinak nedávám na první stranu ty PSP např. rachet and clank nebo daxter edition protože jsou stejné jako PSP ice silver no jasny, ja osobne te chapu.. :D jde jen o to aby lidi vedeli, ze to tu je :D jinak UFO edice je fake uz jsen podle toho napisu dole v rohu ''Back kit also availible'' Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexicon Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 Nemeli by mit ty japonske edice prohozene tlacitka X a O? Nebo je u tech japonskych PSP prohozena jenom funkce tech tlacitek? Nebo jsem uplne vedle? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 Nemeli by mit ty japonske edice prohozene tlacitka X a O? Nebo je u tech japonskych PSP prohozena jenom funkce tech tlacitek? Nebo jsem uplne vedle? :D je přehozená jenom funkce, takže potrvzuješ kolečkem :D strašně to člověka zmátne, když to má v ruce :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvojta Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 Modrá je dobrá :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Březen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2009 To modrý psp je fakt dobrý.:) btw: ještě si tam zapomněl dát FF Dissideu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Březen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2009 Našel jsem ještě něco pro zastánce army edition (camuflage) Já osobně pařim na svý psp 3000 black a chci se zeptat jestli nevíte o nějakým dobrým českým e shopu s krytama :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Březen 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2009 CRASH jj na ten bych zapoměl METAL gear solid. Nevíte jestli je ten kryt ï na PSP slim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaCZ912 Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 Já osobně pařim na svý psp 3000 black a chci se zeptat jestli nevíte o nějakým dobrým českým e shopu s krytama :bash: Kryty na 3k skoro vubec neexistujou,jenom cernej sem videl na playcentru jinak nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Duben 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 Upravena titulní strana jinak PSP 3000 vyšlo asi před 1 mesícem i v nových barvách EDIT: máš to tady http://console-forum.net/showthread.php?t=52319 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Duben 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 Ridge racer edition (vlastním) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
core Odesláno Duben 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 mam lego batman edition Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Duben 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 já vlastním Edici : daxter .. ale vypadá normálně jako ice silver kdyžtak hodte tady obrazky tech svyych limited edition Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moneyy Odesláno Duben 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 to sou jenom edice krabice s hrou zadarmo vubec nemaj s upravou psp nic spolecneho -daxter atd.,. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 Tak já mam Ratchat and Clank edici, btw vůbec se to od normálního PSP neliší, akorát jsem k tomu dostal to UMD a je to napsaný na krabici :D A kámoš má ProStreet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 ja mam to nfs ale je to jenom cerny s hrou jak tu vsichni pisou ale jinak by to bylo dobry naky psp nfs limited edition Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpunkrock Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 ja som mal simpsons edition ale teraz mam doma cierny kryt uz len cakam na vymenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 takovejch limited edic je nepočítaně a ja mam COD vypada jako normalni black ale vzadu ma vylepšene umd dviřka a ve předu je je zbran + vojak(amík) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 takovejch limited edic je nepočítaně a ja mam COD vypada jako normalni black ale vzadu ma vylepšene umd dviřka a ve předu je je zbran + vojak(amík) To sem nikdy neviděl.Máš fotky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chester46 Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 Bratranec ma God of War edici,ja mam vlastni edici.....nejvíc bych si ale přál edici Final Fantasy VII Crisis Core Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Duben 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 Taky jsem to nikdy neviděl.. podle mě to je zase nějaký FAKE kryt hod sem foto nebo odkaz na netu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvojta Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 nebo si vimejšlí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chester46 Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 Jedna věc:Existuje takovej prostředek jménem INTERNET(o5 se potvrzuje že lidi s nim stále neumí) a stačí zadat v Googlu PSP Final Fantasy VII Crisis Core Edition a jen se dívat........ http://www.techshout.com/gaming/2008/12/limited-edition-crisis-core-final-fantasy-vii-psp-announced/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvojta Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 Jedna věc:Existuje takovej prostředek jménem INTERNET(o5 se potvrzuje že lidi s nim stále neumí) a stačí zadat v Googlu PSP Final Fantasy VII Crisis Core Edition a jen se dívat........ Trapaaas :D ty se radši koukej asi taky neumis s internetem :D my myslíme tohohle týpka s COD edicí :D:D takovejch limited edic je nepočítaně a ja mam COD vypada jako normalni black ale vzadu ma vylepšene umd dviřka a ve předu je je zbran + vojak(amík) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chester46 Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 To řeknu hned ne???:):):):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.