Negto Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 Je to to už jednou,sám sem to tu dával :) http://console-forum.net/showpost.php?p=664395&postcount=116 Jinak te GOW edice je jen jeden kus a má ho firma co stála za vývojem GOW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Říjen 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 hannah montana :D EDIT: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 Ta tu je taky :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 Je to to už jednou,sám sem to tu dával :)http://console-forum.net/showpost.php?p=664395&postcount=116 Jinak te GOW edice je jen jeden kus a má ho firma co stála za vývojem GOW takze jen jeden kus :D sou hajzli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 Pouze jeden :cry: Ale já bych takové psp nechtěl,zdá se mi to moc přeplácané :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 ale jde o unikatni kousek takze by mi bylo jedno jestly to je preplacane :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 ještě jsem našel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 Na prosinec plánuje Sony a Namco vydání speciální edice Tekken 6 v Evropě. V krabici najdete PSP-3000 v barevném provedení Piano Black (černá), kožené pouzdro s logem Tekken 6, samolepku na zadní stranu PSP a samozřejmě hru Tekken 6 na UMD. Přesné datum uvedení do prodeje zatím nebylo určeno, ale dá se předpokládat, že to bude 10. prosince, v den, na který je naplánováno vydání samotné hry Tekken 6. Cena byla stanovena na 189,90 euro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 Numero ty poslední 3 jsou obyčejný skiny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 doufam ze tu jeste neni..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J4zzosh Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Já našel tu Dissidia(jen s nálepkama ale i speciál pouzdro), domívám se že to je speciál edice, já si ji pořídím na 100% k vánocům: http://www.bigfun.cz/sony-psp--psp-3004-whitedissidia-final-fantasypouzdro-idv3252-odd11 Je luXXusní :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sh1thalfeR Odesláno Červen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2010 tvl co bych dal ze ten GoW :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4qug Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 Tohle tu ještě neni myslim :O luxus ty kráso nejhezčí psp co sem kdy vyděl Radši to ukočim ať toho nejsou 2 stránky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koreko Odesláno Duben 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2012 Vimněním PSP 1000 Pink/Black za některé z těchto ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.