Jarbi Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 mě je jedno kde normálně to vyndám na férovku a hraju a když má někdo keci tak řeknu at si hledí svého Moje slova:):psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rubi27 Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 pokaždý mi ho ty chcípáci zabavili a když se rodiče dozvěděli že sem ho měl ve škole tak sem měl doma pěkný čóro!!!Jak to udělat aby mi ho nečorkli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wingooo Odesláno Březen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2009 jako ja,rict ze jim ho nedas a esi ti ho beztak seberou tak ze to ohlasis na policajty jako kradez ale kdyz reknes ze nedas tak ja mam z toho vestinou nakej postih ale mne uz to nak nestve ty trapny poznamky atd. v chemii mne ucitelka posila vzdycky za dvere tak parim co to de a su tam aj treba celou hodinu pac nechci sedet vedle jedny smradlavy holky tak du za dvere protoze odmlouvam a su drzej ale mne to neprijde:D:D:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1george Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 no mě dneska polila jedna holka a i moje PSP a bál jsem se že se mi s tím něco stane. ale ulevil jsem si pá se s ním nic nestalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Duben 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2009 do skoly jsem ho nosil jenom parkrat nebyl den kdyby se mi s nim neco nestalo jednou mi vypadlo v satne pred telakem ne zem celkem z vejsky debilek do me vrazil padlo na zem no proste je v horsim stau :D pokud jste na zakladce nedoporucuju nosit do skoly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nothinQ Odesláno Duben 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2009 U mě je to celkem v pohodičce :D 1, Když jsem ho měl poprvé, tak sockovali ale posílal jsem je do prde*e. 2, Ted už nesockujou, protože ví, že je čeká stejná odpověd :D 3, Naneštěstí sedím ve druhé lavici, ale naši učitelé jsou líní takže mi je to jedno :) 4, Nikdo mi ho zatím nepolil/či jinak nepoškodil. 5, .... a kdyby náhodou jo, tak se ten dotyčný asi nevrátí domů... :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Duben 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2009 ja do skoly nosim psp kazdej den a kdyz v nejake hodine nehraju tak mam vybitou baterku jinak o přestavkach nema cenu hrat všichni kolem řvou a tak počkam až do hodiny a hraju pod lavicí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjvaca Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 Dřív sem pařil celý dny ted už mě paření vůbec nebaví už sem nehrtal tak měsíc, už jenom koukam na filmy.... nemit ty filmy tak ho prodam.... ve skole to moc neresi jednou ucitel koukal jak parim GTA a rek na to ti muzu rict jenom jedno TY VOLE a to me fakt jako dostalo ae kdyz sem paril tak sem byl s ucenim uplne v prde*i takze ted radsi davam poroz.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnnik Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 Já měl svojeho miláčka ve škole 1, ale všichni furt sockovali tak už ho tam nenosím... Musím přetrpět školu a pak na něm jsem skoro do večera :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MILLCEK Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 Já ho zatím do školy beru pořád, občas to chce někdo půjčit, v hodinách je to v pohodě, nikdo mi s tím zatím nic neudělal, takže OK... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
santiknov Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 bez psp do školy ani náhodou!! 1. hodiny su nudné 2. su těžký závislák:-D 3. nikomu nepučuju páč hraju enem já většinou 4. nikdo sa ani neopováží mě sním něco udělat páč by dostal nakládačku!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 psp si do školi už asi nevezmu...radši se budu učit češtinu...když vám to tak moc vadí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-Boy Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 no, do školy si psp neberu, páč mam tu d****ní TA-088v3, ale teď to do školy vezmu, abych ostaním ukázal ten novej exploit od matiaze, a následně ten novej HEn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 jojo, s psp sem ve škole pečenej vařenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikey_CZ Odesláno Duben 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2009 Až na to somrování dobré, ale to bude časem dobré, jak je přestane bavit to, že je "většinou" pošlu někam.. no jinak půjčím to třeba spolužákovi, ale zas jak vidím jak úplně kliká mačká úplně všechny tlačítka násilím atd.. tak už mu to rači beru. Jinak učitelé v pohodě, ti si myslí, že třeba počítám příklad v matematice na kalkulačce nebo tak a tak nic neíkají. Jinak dneska mě učitelka dostala celou hodinu na suplu pařím na PSP a učitelka aha takže jediný ... ... .... M.... počítali, takže je tu pro paní učitelku zapíšu ať jim dá pak jedničku, tak sme svíjel. :-D Je to dobrý no užíváš si zábavy a zároveň zaháníš nudu a učitelé tě ještě chválí. :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StAfo0 Odesláno Duben 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2009 Beru každý den, ale máme tam závistivce co pořád dupe...např.hraju burnout a on přijde a stiskne mi dusík :D...prostě kkt :D ...Ale jinak v pohodě, kámoši nesockují :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deagon Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 Ve škole celkem pohoda akorát by to nemuselo tolik cvakat když hraju s kámošem tekena to je pak hroznej randál :D ještě že většina učitelů je hluchá nebo to :psp:ignorujou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 Ne jenom pspcko.. :D Kazdej sockuje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ureal revolution Odesláno Duben 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2009 Jednou se kámoš díval přes rameno, jak hraju GTAčko a z housky mu vypadl uherák s pórkem mi přímo na display. Ani nevíte jak se ta mastnota z plastu těžko dostává. Proto PSP do školy už moc nenosím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Duben 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2009 Jednou se kámoš díval přes rameno, jak hraju GTAčko a z housky mu vypadl uherák s pórkem mi přímo na display. Ani nevíte jak se ta mastnota z plastu těžko dostává.Proto PSP do školy už moc nenosím. Tak nejdriv rikas ze ti to spadlo na dislay a pak ze se to z plastu spatne dostava.. Je to tak blba nahoda, ze nechapu, ze sse kvuli tomu bojis nosit psp do skoly :roll: PS: Thanks sjem dal omylem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ureal revolution Odesláno Duben 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2009 Já se nebojím ho do školy nosit, jenom jsem chtěl tím říct, že je pohodlnější hrát doma, přestávky jsou krátké a v hodině to radši nezkouším - někteří učitelé jsou zákeřní. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Duben 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2009 Tak nejdriv rikas ze ti to spadlo na dislay a pak ze se to z plastu spatne dostava.. Je to tak blba nahoda, ze nechapu, ze sse kvuli tomu bojis nosit psp do skoly :roll:PS: Thanks sjem dal omylem Od toho mas tlacitko Remove thanks vlevo od sveho thx. Covece.. z housky na psp, to te lituju :D Doufej jen ze ti nejaka mastnota nekam nezatekla :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Little Z Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 no aj s tým nemám nejaké extra zážitky ale s kamošom občas dáme ad-hoc..alebo len tak chatujeme cez triedu cez ad-hoc messenger :D ale raz keď ten kamoš na tom hral cez hodinu tak učiteľka sa ho spýtala že čo to má pod lavicou tak jej radšej dal svoj mobil a hral ďalej :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtiQ Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 u me je to ve skole OK,jednou mi ho ale chtel vzit ucitelka a ja ji rekl nesahejte na to to je moje:D.Takze OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 zlí mněl jsem psp zabavený na týden ale jinak v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.