Cartman182 Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Ano je to rainmeter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KuKu Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 Měním SICK!!!!!!! Hele fakt mazacky, muzu se zeptat, jak to pak vypada kdyz nejaky okno zminimalizujes?????? jestli se to hodi na listu nebo jestli to zustane v tom docku??? btw, jak se jmenuje ten panel jak mas vpravo nahore? musej se pak stahovat nejaky skiny nebo to je hnedka takhle pruhledny?????? sry, asi budu offtopic, ptz na moji plose neni zatim nic k videni.. :sorry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 http://s2.imgupload.cz/img/--/165439/bWUAe/console.JPG moje neuvjeritelne zasrana plocha XD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 btw, jak se jmenuje ten panel jak mas vpravo nahore? musej se pak stahovat nejaky skiny nebo to je hnedka takhle pruhledny?????? celý to je rainmeter..zezačátku tam máš pár původních skinů (skin="gadget") ale pak si stahuješ ty další...a stou průhledností..všechno si tam nastavuješ..průhlednost pozice, barva atd atd..a ty jednotlivý skiny si potom upravuješ v text. editoru.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 yep http://s1.imgupload.cz/img/166164/tUetg/desktopP.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 Nepster > Krása :love: Nemůžeš upnout wall? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 rAy;799712']Nepster > Krása :love:Nemůžeš upnout wall? díky ;) jjj tady je :arrow: http://www.ewallpapers.eu/Nature/Space/Sunrise.html :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Moje nová ploška8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Tak jsem si s tim torsku hral.. :love: > Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Galaxy: taky sry za tu kritiku :D:D líbí se mi jak top máš sladěný - tapeta,taskbar... ta lišta dole je yahoo?? jinak se mi moc nelíbí ty ikony na ploše..buďto bych je skryl nebo všechny hodil do jedný složky...a ještě se mi moc nelíbí jak máš v tom docku ty ikony..tak že je nemáš všechny stejný (jako že nejsou všechny v tom čtverečku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oZZe Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 mě by zajímalo, v jakym prográmku předěláváte ty ''winácký'' lišty (panel rychlýho spuštění se to myslim jmenuje)....je to u galaxyho i u nepstera (nemyslim samozřejmě rocket dock).....no? copak to je? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 mě by zajímalo, v jakym prográmku předěláváte ty ''winácký'' lišty (panel rychlýho spuštění se to myslim jmenuje)....je to u galaxyho i u nepstera (nemyslim samozřejmě rocket dock).....no? copak to je? ;) no já moc nevim o čem mluvíš :D:D jestli myslíš tu lištu co máme oba nahoře tak to je klasickej taskbar( -ta lišta co máš původně dole, je tam nabídka start, hodiny, spuštěné programy... :D) galaxy má jen jinej skin a já mam ten klasickej na win vista (když tak si dej jen do googlu třeba windows xp themes (podle toho jakej máš win)) ..to co mám dole tak to je součást toho rainmeteru a to co má dole galaxy (pod rocketdockem) tak to je jen nějaká lišta pro ovládání winampu myslím ...snad to pomohlo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oZZe Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 no jasně, rainmeter znám...já myslel právě ty skiny pro ten taskbar... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 no jasně, rainmeter znám...já myslel právě ty skiny pro ten taskbar... koukni na customize.org (pro xp) http://www.myvistathemes.com/ (vista, 7) ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oZZe Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 mám win7 :-/ ..ale já už si to nějak najdu, když to sou jen skiny...já myslel, jestli to neni nějaká aplikace, která by už třeba v sobě deset dvacet základních skinu měla a třeba ještě nějak rozšiřovala možnost upravy...díky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 Galaxy: taky sry za tu kritiku :D:Dlíbí se mi jak top máš sladěný - tapeta,taskbar... ta lišta dole je yahoo?? jinak se mi moc nelíbí ty ikony na ploše..buďto bych je skryl nebo všechny hodil do jedný složky...a ještě se mi moc nelíbí jak máš v tom docku ty ikony..tak že je nemáš všechny stejný (jako že nejsou všechny v tom čtverečku) Ne, za kritiku dik, alespon vim co mam spravit. ;) Jinak, ty ikony jsou jeste z minulyho modryho skinu (mozna ze jsem sem daval taky screen) A v tom docku - oni puvodne byly vsechny ikony v tom ctverecku, ale jak je postupne pridavam, tak nestiham menit ikony.:D mě by zajímalo, v jakym prográmku předěláváte ty ''winácký'' lišty (panel rychlýho spuštění se to myslim jmenuje)....je to u galaxyho i u nepstera (nemyslim samozřejmě rocket dock).....no? copak to je? ;) Ja jedu stale na XP a skiny stahuju z deviantart.com. Tam jich je dost. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbora Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 No,tak sem si po poprve ve W7 neco udelal s plochou,sem begginer :D,neumim s tema programkama : http://img200.imageshack.us/img200/1746/w7plocha.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartell33 Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 No,tak sem si po poprve ve W7 neco udelal s plochou,sem begginer :D,neumim s tema programkama :http://img200.imageshack.us/img200/1746/w7plocha.jpg A hele, někdo z Ria.. :) Jinak docela dobrý na to že začínáš. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbora Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Jojo sem z Rya .. :D,jinak dik. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 No,tak sem si po poprve ve W7 neco udelal s plochou,sem begginer :D,neumim s tema programkama :http://img200.imageshack.us/img200/1746/w7plocha.jpg pěkný až na ten obrovskej přehrávač :D:D jinak můžu poprosit o tu tapetu pls, mam stejnou jen že tam je strom :D ale takhle je hezčí :D a ještě můžeš někm pls hodit ty aplikace vpravo nahoře dík ;)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 http://img13.imageshack.us/img13/6088/beznzvuzi.jpg Kvalita fotky je slábá, fotil jsem to mobilem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Fotit plochu mobilem? ... Zkus někdy to magicke tlačitko na klavesnici PrtCs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Fotit plochu mobilem? ... Zkus někdy to magicke tlačitko na klavesnici PrtCs. a jak PrtCsnem vyfotim motoku za barákem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Aha, ted jsem to pochopil, že myslel tu motorku... sorry... edit: aspon nejsem sam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 já sem to taky nejdřív pochopil že myslel plochu...a taky když si to přiblížim tak se nedá pořádně přečíst jméno těch složek, programů,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.