Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Ukažte svou plochu..

werty

Recommended Posts

• Odpovědi 1,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Měním

SICK!!!!!!! Hele fakt mazacky, muzu se zeptat, jak to pak vypada kdyz nejaky okno zminimalizujes?????? jestli se to hodi na listu nebo jestli to zustane v tom docku???

btw, jak se jmenuje ten panel jak mas vpravo nahore? musej se pak stahovat nejaky skiny nebo to je hnedka takhle pruhledny??????

sry, asi budu offtopic, ptz na moji plose neni zatim nic k videni.. :sorry:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

btw, jak se jmenuje ten panel jak mas vpravo nahore? musej se pak stahovat nejaky skiny nebo to je hnedka takhle pruhledny??????

celý to je rainmeter..zezačátku tam máš pár původních skinů (skin="gadget") ale pak si stahuješ ty další...a stou průhledností..všechno si tam nastavuješ..průhlednost pozice, barva atd atd..a ty jednotlivý skiny si potom upravuješ v text. editoru..

Odkaz ke komentáři

Galaxy: taky sry za tu kritiku :D:D

líbí se mi jak top máš sladěný - tapeta,taskbar... ta lišta dole je yahoo?? jinak se mi moc nelíbí ty ikony na ploše..buďto bych je skryl nebo všechny hodil do jedný složky...a ještě se mi moc nelíbí jak máš v tom docku ty ikony..tak že je nemáš všechny stejný (jako že nejsou všechny v tom čtverečku)

Odkaz ke komentáři

mě by zajímalo, v jakym prográmku předěláváte ty ''winácký'' lišty (panel rychlýho spuštění se to myslim jmenuje)....je to u galaxyho i u nepstera (nemyslim samozřejmě rocket dock).....no? copak to je? ;)

no já moc nevim o čem mluvíš :D:D jestli myslíš tu lištu co máme oba nahoře tak to je klasickej taskbar( -ta lišta co máš původně dole, je tam nabídka start, hodiny, spuštěné programy... :D) galaxy má jen jinej skin a já mam ten klasickej na win vista (když tak si dej jen do googlu třeba windows xp themes (podle toho jakej máš win)) ..to co mám dole tak to je součást toho rainmeteru a to co má dole galaxy (pod rocketdockem) tak to je jen nějaká lišta pro ovládání winampu myslím

...snad to pomohlo ;)

Odkaz ke komentáři

Galaxy: taky sry za tu kritiku :D:D

líbí se mi jak top máš sladěný - tapeta,taskbar... ta lišta dole je yahoo?? jinak se mi moc nelíbí ty ikony na ploše..buďto bych je skryl nebo všechny hodil do jedný složky...a ještě se mi moc nelíbí jak máš v tom docku ty ikony..tak že je nemáš všechny stejný (jako že nejsou všechny v tom čtverečku)

Ne, za kritiku dik, alespon vim co mam spravit. ;)

Jinak, ty ikony jsou jeste z minulyho modryho skinu (mozna ze jsem sem daval taky screen)

A v tom docku - oni puvodne byly vsechny ikony v tom ctverecku, ale jak je postupne pridavam, tak nestiham menit ikony.:D

mě by zajímalo, v jakym prográmku předěláváte ty ''winácký'' lišty (panel rychlýho spuštění se to myslim jmenuje)....je to u galaxyho i u nepstera (nemyslim samozřejmě rocket dock).....no? copak to je? ;)

Ja jedu stale na XP a skiny stahuju z deviantart.com. Tam jich je dost. :)

Odkaz ke komentáři

No,tak sem si po poprve ve W7 neco udelal s plochou,sem begginer :D,neumim s tema programkama :

http://img200.imageshack.us/img200/1746/w7plocha.jpg

pěkný až na ten obrovskej přehrávač :D:D jinak můžu poprosit o tu tapetu pls, mam stejnou jen že tam je strom :D ale takhle je hezčí :D a ještě můžeš někm pls hodit ty aplikace vpravo nahoře dík ;))

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu