Dafli Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 Áááá krásnej song ;) Tady moje plocha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 posrali ste se? xDD okamžitě dejte jenom link, já na firefoxu moc nezmůžu jedině to smažu úplně a opera se mi zapínat nechce.. máte na to 10 hodin! xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 posrali ste se? xDD okamžitě dejte jenom link, já na firefoxu moc nezmůžu jedině to smažu úplně a opera se mi zapínat nechce.. máte na to 10 hodin! xD vysvětlit? :D.... trošku to nechápu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 no asi to že je ten obrázek asi tak 5x rozšiřuje layout fora, seš slepej či co? xDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafli Odesláno Únor 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 tak sem to po projetí celýho topicu trošku překopal :D cartman: kde se da sehnat ten kalendar co mas nahore a ten gmail widget ? =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 Rainmeter, stahneš to na google Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flaster Odesláno Únor 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 Ahoj macheři:).RocketDock i ke StarDock Docklet,jmenuje se Animated Shortcut.Nechápu proč po vytvoření animační ikony a následném kliku na ni mi to hodí na Microsoft Office.Je možnost nějak změnit tuto cestu,nebo je předdefinovaná tak,že to nejde? --- Už jsem sice o tu radu žádal.Pořád jsem se vrtal v nastavení Shortcut. Dám "Configure Animated Shortcut" a dostanu se do základní nabídky.Zvolím "Set Image".Otevře se nabídka stylu animačních ikon,ale po kliku na volbu "Cíl",ve které bych měl zvolit cestu k souboru nebo složce.Ale tato nabídka nereaguje.Nechce mi to otevřít.-Nemúžu v této nabídce "Set Image" nic,jen zvolit animaci. Možná mám špatnou verzi,nevím.Pls help me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Únor 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 Skoro furt stejná :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Únor 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oZZe Odesláno Únor 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 hele, RainMeter se fakt nastavuje jenom pomocí přepisování těch textovejch a systémovejch souborů, nebo sem uplně blbej a GUI přehlížim? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Únor 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 http://img704.imageshack.us/img704/6469/beznzvuue.png moje new :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flaster Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Cafec.Chtěl jsem to nahrát na youtube jak se to všechno vlní,poskaku,rotuje a souběžně pracuje,ale nevlastním práva na ty programy,to je škoooda:).Ale nevím,třeba u RightClick (Obrázek 5) jsem změnil barvy i fontu,trošku ořezal,přidal zakončovací menu.To jsem vytáhnul a předělal z Wowka.Je to ze SharedMedia,StatusBar,název LiteStepElit.A taky..už ste vyděly i tu moji předešlou? ---- [/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 hele, RainMeter se fakt nastavuje jenom pomocí přepisování těch textovejch a systémovejch souborů, nebo sem uplně blbej a GUI přehlížim? :D ee nejseš blbej musíš to všechno přepisovat :P jestli s tim chceš poradit tak napiš na icq 237664321 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Cafec.Chtěl jsem to nahrát na youtube jak se to všechno vlní,poskaku,rotuje a souběžně pracuje,ale nevlastním práva na ty programy,to je škoooda:).Ale nevím,třeba u RightClick (Obrázek 5) jsem změnil barvy i fontu,trošku ořezal,přidal zakončovací menu.To jsem vytáhnul a předělal z Wowka.Je to ze SharedMedia,StatusBar,název LiteStepElit.A taky..už ste vyděly i tu moji předešlou?---- [/ nelaguje ti to kompa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Proc by melo. Litestep zatezuje PC mene, nez explorer.exe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Takže menší změna :) EDIT : Nevíte jak udělat todle ? http://i49.tinypic.com/icthex.jpg Pokud je to ten yahoo widcosi , tak mi to nejede :( není nějakej jinej soft? EDIT : Ještě Linux EDIT : Tk zase nová :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flaster Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 nelaguje ti to kompa? Mírně pokud stahuju a hraju nato wowko a mám zaplé i StarDock a WindowsBlind nebo HyperDesk.Vydíš tam nahoře ukazatel teploty a dole linky na sítě DL and AP?Stahování a odesílani.tak to jsem měl zaplé všechno a otevřítých 10 stránek které jsem načítal z Oblíbených jako otevřít ve skupině záložek.Ale jinak když dělám convertuju něco nebo jen prohlížím internet,tak i tohle jede v poho- [url=]http://img522.imageshack.us/i/purrint031.png/[/url] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Ja bych mel spis jeden dotaz - na co ti to je? Stejne na 99% mas na tom kompu neco spusteneho (jinak by ti byl k nicemu). Takze kdyz treba spustis prohlizec, tak stejne nevidis na ty blbosti na plose a akorat ti to vytezuje zbytecne CPU a RAMku.. Vypada to dobre na screenech, ale to je tak vsechno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Mě se to nelíbí ani na těch screenech :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 http://www.lupa.cz/clanky/jak-poznat-lidi-dle-pozadi-plochy/ :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 rAy;828783']http://www.lupa.cz/clanky/jak-poznat-lidi-dle-pozadi-plochy/ :lol: jo to mě dostalo :D totální blbost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Prosímvás.. Nerozšiřujte forum (layout fora).. Ne každej má rozlišení 2500xXXX aby mu to korektně zobrazilo tyhle zvěrstva. Když máte rozlišení větší jak 800x600 dávejte buď náhledy (třeba na imageshack), nebo linky. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flaster Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Ja bych mel spis jeden dotaz - na co ti to je? Stejne na 99% mas na tom kompu neco spusteneho (jinak by ti byl k nicemu). Takze kdyz treba spustis prohlizec, tak stejne nevidis na ty blbosti na plose a akorat ti to vytezuje zbytecne CPU a RAMku.. Vypada to dobre na screenech, ale to je tak vsechno. Více:Můj problém byl ten,že když jsem něco dělal,nikdy jsem to nedokončil protože jsem přišel na něco nového a už jsem byl v jiném programu.Moc spuštěných věcí.Pak jsem zjistil že jsem to a to nedokončil ..lagovalo..měl spuštěný i prohlížeč..obtížně s latency na zátěž pak vcházel do spouštěče který mě odkazoval na cesty kterými jsem se pohyboval vjakém daném prográmku,složce,internetové stránce,co jsem v nich dělal návazně posobě,Pak najít zátížení ke všem spuštěným a který má nejvíc,abych mohl sjednat který program múžu vypnout a o kterém už jsem si na papír zapsal co věm musím dodělat.. Tady už nemusím.(Stačí malé písmeno) na které jsem navolil na tohle všechno už přímí vstup.Díky tomu už vím kudy kam a mám to rychlejší. Méně:Taky navolím 20 internetových sránek na rychlý vstup na vybrané sekce daného fora,internetové stranky.. Ještě mín:Jedním klikem nemusím složku otevřít,ale zobrazit přímo její obsah už po najetí miši na ni. Ještě mín než mín:Vážně využiju vše:) A principálně nevzato:Máš pravdu,ty dvoje hodiny to je fakt kktina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Máš pravdu,ty dvoje hodiny to je fakt kktina. Kdyby jednom dvoje, oni jsou troje.. takovej bordel, ze sam nevis, co vse tam mas :D A kdyby jenom hodiny, vicekrat tam mas (mimo jine) i ovladani prehravane skladby a zobrazeni trafficu (upload/download)... A ok, zkratky a takove vychytavky beru, ale zrovna hodiny a zobrazeni vytizeni site a cpu a takove ruzne grafy a hovadinky mi prijdou jako totalni zbytecnost :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.