Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Ukažte svou plochu..

werty

Recommended Posts

• Odpovědi 1,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Ahoj macheři:).RocketDock i ke StarDock Docklet,jmenuje se Animated Shortcut.Nechápu proč po vytvoření animační ikony a následném kliku na ni mi to hodí na Microsoft Office.Je možnost nějak změnit tuto cestu,nebo je předdefinovaná tak,že to nejde?

---

Už jsem sice o tu radu žádal.Pořád jsem se vrtal v nastavení Shortcut. Dám "Configure Animated Shortcut" a dostanu se do základní nabídky.Zvolím "Set Image".Otevře se nabídka stylu animačních ikon,ale po kliku na volbu "Cíl",ve které bych měl zvolit cestu k souboru nebo složce.Ale tato nabídka nereaguje.Nechce mi to otevřít.-Nemúžu v této nabídce "Set Image" nic,jen zvolit animaci.

Možná mám špatnou verzi,nevím.Pls help me

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cafec.Chtěl jsem to nahrát na youtube jak se to všechno vlní,poskaku,rotuje a souběžně pracuje,ale nevlastním práva na ty programy,to je škoooda:).Ale nevím,třeba u RightClick (Obrázek 5) jsem změnil barvy i fontu,trošku ořezal,přidal zakončovací menu.To jsem vytáhnul a předělal z Wowka.Je to ze SharedMedia,StatusBar,název LiteStepElit.A taky..už ste vyděly i tu moji předešlou?

----

purrint1.th.pngpurrint2.th.pngpurrint3.th.pngpurrint4.th.pngpurrint5.th.png[/

Odkaz ke komentáři

hele, RainMeter se fakt nastavuje jenom pomocí přepisování těch textovejch a systémovejch souborů, nebo sem uplně blbej a GUI přehlížim? :D

ee nejseš blbej musíš to všechno přepisovat :P jestli s tim chceš poradit tak napiš na icq 237664321 ;)

Odkaz ke komentáři

Cafec.Chtěl jsem to nahrát na youtube jak se to všechno vlní,poskaku,rotuje a souběžně pracuje,ale nevlastním práva na ty programy,to je škoooda:).Ale nevím,třeba u RightClick (Obrázek 5) jsem změnil barvy i fontu,trošku ořezal,přidal zakončovací menu.To jsem vytáhnul a předělal z Wowka.Je to ze SharedMedia,StatusBar,název LiteStepElit.A taky..už ste vyděly i tu moji předešlou?

----

purrint1.th.pngpurrint2.th.pngpurrint3.th.png

purrint4.th.pngpurrint5.th.png[/

nelaguje ti to kompa?

Odkaz ke komentáři

nelaguje ti to kompa?

Mírně pokud stahuju a hraju nato wowko a mám zaplé i StarDock a WindowsBlind nebo HyperDesk.Vydíš tam nahoře ukazatel teploty a dole linky na sítě DL and AP?Stahování a odesílani.tak to jsem měl zaplé všechno a otevřítých 10 stránek které jsem načítal z Oblíbených jako otevřít ve skupině záložek.Ale jinak když dělám convertuju něco nebo jen prohlížím internet,tak i tohle jede v poho-

[url=]http://img522.imageshack.us/i/purrint031.png/[/url]

Odkaz ke komentáři

Ja bych mel spis jeden dotaz - na co ti to je? Stejne na 99% mas na tom kompu neco spusteneho (jinak by ti byl k nicemu). Takze kdyz treba spustis prohlizec, tak stejne nevidis na ty blbosti na plose a akorat ti to vytezuje zbytecne CPU a RAMku.. Vypada to dobre na screenech, ale to je tak vsechno.

Odkaz ke komentáři

Ja bych mel spis jeden dotaz - na co ti to je? Stejne na 99% mas na tom kompu neco spusteneho (jinak by ti byl k nicemu). Takze kdyz treba spustis prohlizec, tak stejne nevidis na ty blbosti na plose a akorat ti to vytezuje zbytecne CPU a RAMku.. Vypada to dobre na screenech, ale to je tak vsechno.

Více:Můj problém byl ten,že když jsem něco dělal,nikdy jsem to nedokončil protože jsem přišel na něco nového a už jsem byl v jiném programu.Moc spuštěných věcí.Pak jsem zjistil že jsem to a to nedokončil ..lagovalo..měl spuštěný i prohlížeč..obtížně s latency na zátěž pak vcházel do spouštěče který mě odkazoval na cesty kterými jsem se pohyboval vjakém daném prográmku,složce,internetové stránce,co jsem v nich dělal návazně posobě,Pak najít zátížení ke všem spuštěným a který má nejvíc,abych mohl sjednat který program múžu vypnout a o kterém už jsem si na papír zapsal co věm musím dodělat..

Tady už nemusím.(Stačí malé písmeno) na které jsem navolil na tohle všechno už přímí vstup.Díky tomu už vím kudy kam a mám to rychlejší.

Méně:Taky navolím 20 internetových sránek na rychlý vstup na vybrané sekce daného fora,internetové stranky..

Ještě mín:Jedním klikem nemusím složku otevřít,ale zobrazit přímo její obsah už po najetí miši na ni.

Ještě mín než mín:Vážně využiju vše:)

A principálně nevzato:Máš pravdu,ty dvoje hodiny to je fakt kktina.

Odkaz ke komentáři

Máš pravdu,ty dvoje hodiny to je fakt kktina.

Kdyby jednom dvoje, oni jsou troje.. takovej bordel, ze sam nevis, co vse tam mas :D A kdyby jenom hodiny, vicekrat tam mas (mimo jine) i ovladani prehravane skladby a zobrazeni trafficu (upload/download)...

A ok, zkratky a takove vychytavky beru, ale zrovna hodiny a zobrazeni vytizeni site a cpu a takove ruzne grafy a hovadinky mi prijdou jako totalni zbytecnost :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu