JanisXP Odesláno Březen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2007 To je divný že sem tu nikde neviděl SOCOM2 (asi sem se blbě koukal)... Já to mam jen chvili ale vypada to zatim fakt dobre... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno Březen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2007 jednoznačně Call Of Duty :!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Březen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2007 ja mam rad skoro kazdou hru 1.GTA VCS 2.Chlili con contage 3.Daxter 4.Burnout Dominator 5.MoH 6.Virtua tennis a jeste jsem urcite ne neco zapomel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toki10 Odesláno Březen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2007 hej proč se my nektere hry sekaji??pls poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Březen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2007 1, Dragonball Z Shin Budokai 2, Call of Duty RtV 3, Medal of Honor 4, Serie NFS 5, BurnOut Dominator 6, WiPeOuT pUrE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicen Odesláno Březen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2007 no u mně 1.Prince of Persia:revelation 2.Loco Roco 3.Burnout Legends A CO MNĚ ZKLAMALO: 1.Gta:liberity city stories 2.Medal of honor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HCUNITED Odesláno Březen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2007 U me je jasna jednicka EXIT. K tomu jsem pristupoval s jasnou neduverou, ale hrozne me chytla 2. Syphon Dark Mirror 3. Burnout Legends ( to bylo prvni co jsem mel) 4 MoH Muj syn jednoznacne PES, NHL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2007 1.Tekken Dark resurrection 2. GTA:VCS 3.Call of Duty 3 4.ColinMcRae Rally 2005 5. Monster hunter freedom první místo se změní až vyjde FF7:CC a Gran turismo 4 mobile(pokud mě teda nesklamou) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Březen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2007 Mno ja som toho na PSP moc nehral (nemam ho) :oops: . Ale co som hral u kamosa tak : 1. Locoroco 2.GTA:Vice city Stories 3.neviem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Divian Odesláno Březen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2007 1.GTA VCS 2.Rocky Balboa 3. Tekken DR 4.Burnout Legends ... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
argument Odesláno Březen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2007 tak uma na 1.Test Drive Unlimited a potom zvisok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Larry Odesláno Březen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2007 1. Test Drive, 2. GTA, 3. Syphon Filter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wotawik Odesláno Březen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2007 1.nhl07 2.Call of Duty 3.Chili con Carnage 4.THU2R 5.M.A.C.H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Březen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2007 ja k svymu zebricku pridavam worms...skoda ze nejde hrat ve dvou na jednom psp :wink: a pak socom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Březen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2007 1.-GTA (VCS+LCS)-není co dodat,nejrozsáhlejší a největší hra na PSP...prostě pařba 2.-Syphon Filter:dark Mirror-pařbička,rychlé pasáže se střídaj s těmi kde se musíte plížit... 3.-Loco Roco-Klasiky,3 tlačítka,na odpočinek idální... 4.-Pursuit Force-rychlost,adrenalin,auta,střílení,akce...prostě nejlepší kompilace... 5.-Tekken:Dark Resurrection-no to je bomba když máte chuť někomu rozbít hubu :D 6.-Fifa Street 2-Fotbálek a zatraceně hustý tríčky... 7.+8.-Daxter+Killzone-co dodat... _________________________________________________________ Co mě zklamalo: nejvíc asi PoP:revelation-prostě kopie z kompa... 2.-PES-nic nového pod sluncem.... 3.-EXIT-nemám na to buňky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Březen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2007 no tak ja to mam takhle :) 1. test drive unlimited 2. GTA:VCS 3. virtua tennis 3 4. NHL 07 :) mohl bych pokracovat dale ale to by bylo na dlouho :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Larry Odesláno Březen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2007 ja k svymu zebricku pridavam worms...skoda ze nejde hrat ve dvou na jednom psp :wink: a pak socom... Jde hrát až ve čtyřech na jednom psp :!: A každý má svůj tým(custom). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Březen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2007 1.Puyo pop 2.Tomb Raider legend 3.GTA vice city 4.WipEout pure 5.WRC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Březen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2007 Zlatá: Call of duty Stříbrná: Burnout dominator Bronzová: THP8 Železná: Medal of honor Papírová: LocoRoco a Hovnová :) : Ape Escape Academy (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 1.Tekken Dark Resurrection 2.F1 06 3.SSX on Tour Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 1.Tekken Dark resurrection 2. GTA:VCS+LC 3.Pursuit force 4.Loco roco2 5.Monster hunter freedom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 Mě se nejvíce líbil Patapon ,Burnout Legend,Lego SW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.