Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 1.1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
měl bych dotaz, mam PSP první den, je to 2003, ofw 3.73 (TA-085)

a chtěl bych poradit, jestli zvladnu sám flash a update na cfw 5.50 GEN-B:roll:

předem dík za odpovědi

1. hodit si OFW 5.03

2. spustit ChickHEN

3. flashnout :D

4. pomoci XGEN updateru prejit na 5.50 GEN-B nebo -D jak budes chtit

A navody na vsechno v sekci tutorialy, neni to nic tezkyho, zhruba 20 minut u PC ...

Odesláno
1. hodit si OFW 5.03

2. spustit ChickHEN

3. flashnout :D

4. pomoci XGEN updateru prejit na 5.50 GEN-B nebo -D jak budes chtit

A navody na vsechno v sekci tutorialy, neni to nic tezkyho, zhruba 20 minut u PC ...

tak sem hodil OFW 5.03 ;) ale spustit ChichHEN, to už je problém :-D

přes http://console-forum.net/showthread.php?t=55429 mi to prostě nefachá :-(

Odesláno
tak sem hodil OFW 5.03 ;) ale spustit ChichHEN, to už je problém :-D

přes http://console-forum.net/showthread.php?t=55429 mi to prostě nefachá :-(

Nefacha ti teda chickHEN, nebo ten flash? Odkaz co davas je na flashnuti kdyz uz mas ChickHen rozjetej, ten je podle navodu tady: http://console-forum.net/showthread.php?t=55173 ... a treba se jeste podivej na nejaky videa na YouTube.

• 2 weeks later...
Odesláno
Caute lidi, mam takovy problem. mam PSP 2004 ( TA-085 ) FW 5.50 GEN-B....a kdyz spustim nejakou hru napr. GTA liberty city stories, VCS, nebo Splinter cell tak mi najede jen logo PSP a pak cerna obrazovka a musim resetovat PSP. ostatni hry mi ale jdou...nevite co stim? diky

Zmáčkni SELECT a pohraju si s kolonkou UMD ISO MODE, prostě vyzkoušej, jestli ti to bude dělat s M33 nebo se SONYNP9660. Když to nezabere, updatuj FW na 5.50 GEN-D2

http://console-forum.net/showthread.php?t=67953

Jestli nezabere ani tohle, tak jediná možnost je, že jsou ty hry poškozený ...

Odesláno

Ahoj. Chtěl bych se prosím zeptat, jaké PSP (typ a max. FW verze) si musím koupit, aby se jen flashnulo (případně jsem tam nahrál nějaký program) a nemusel bych se o to dále starat. Jen bych postahoval hry, po spuštění PSP zvolil ikonku hry a hrál. Jde mi o to, že po spuštění nechci spouštět žádné pomocné programy apd. Tak snad něco takového existuje. Tady jsem četl, že PSP jde flashnout (to jsem si dříve udělal na FATku) a pak o nějakých programech a že někde jdou jen ty programy a flash ne...

Díky

Odesláno

Ne, ten se spousti, jen kdyz se ti PSP uplne vybije/kdyz vyndas baterii nebo kdyz ho uplne vypnes a pripadne jeste kdyz se sekne a vypne se.

Vubec jsi mne nepochopil..

Bud ho muzes flashnout pres pandoru - to muzes flashnout pak z jakehokoliv fw a je to plnohodnotne a vydrzi ti to i po uplnem vypnuti apod.

Nebo muzes vyuzit chickhen, ten ma vyse zminene nevyhody a par dalsich. Ten jde POUZE a JEN na FW 5.03.. Z nizsiho na 5.03 updatnout muzes, ale z vyssiho dolu se uz nedostanes.

Takze priklady:

PSP 1000 s fw 5.50 - jde flashnout bezproblemu.. vsechny PSP 1000 jdou flashnout, nezalezi na fw

PSP 2000 s fw 5.50, pri koupi tam byl fw 3.95 nebo nizsi (treba 3.71) - v tom pripade neni problem flashnout

PSP 2000 s fw 5.50, pri koupi tam byl fw 4.01 nebo vyssi (treba 4.05) - v tomhle pripade smula.. chickhen nejde (fw vetsi, nez 5.03) a flashnout take ne (pri koupi tam byl fw vetsi, nez 4.01, nejedna se o PSP 1000 a tudiz je tam nova zakladni deska)

PSP 2000 s fw 5.02, pri koupi tam byl fw 4.01 nebo vyssi - updatnout na 5.03 (POZOR, ne na vyssi) a je mozno tam zprovoznit chickhen

PSP 3000 s fw 5.02, pri koupi tam byl 4.21 - opet updatnout na 5.03 a chickhen.. Pozn. Zadne PSP 3k nejde flashnout, zadne nemelo pri koupi nizsi fw, nez 4.20...

PSP Go - nic..

Odesláno

ad chickhen, pokud ho vypnes, jako normalni clovek, tedy do sleepu, tak ho nebudes muset nahazovat. Pokud power podrzis a vypnes ho uplne, tak budes muset. Nebo pokud ho vypnes a sahnes pro nej az za tyden, tak se mezitim uplne vybije a taky budes muset nahazovat.

ad btw, asi takhle.. pokud to psp bylo kupovane nekdy zari, max rijen 2008, tak jeste na 90% flashnout pujde.. Pokud jeste dele.. tzn cervenec, cerven 08 a nebo dokonce 07, tak pujde na 100%. Pokud ho naopak kupoval v 09, tak na 90% flashnout nepujde.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu