Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 1.1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Ahoj jsem absolutní nováček ve světě psp, lecos jsem tu přečetl, tak snad trochu něco vím.

Líbí se mi tento model http://www.playcentrum.cz/sony-psp-slim-3000-turquose-752101.htm

chtěl bych vědět jaká je tu pravděpodobnost toho, že FW bude flashnutelný, popřípadě za jak dlouho?

A dá se nějak zjistit jaká je vevnitř ta základní deska, když to nemám v ruce?:cry:

Odesláno
Ahoj jsem absolutní nováček ve světě psp, lecos jsem tu přečetl, tak snad trochu něco vím.

Líbí se mi tento model http://www.playcentrum.cz/sony-psp-slim-3000-turquose-752101.htm

chtěl bych vědět jaká je tu pravděpodobnost toho, že FW bude flashnutelný, popřípadě za jak dlouho?

A dá se nějak zjistit jaká je vevnitř ta základní deska, když to nemám v ruce?:cry:

1) že bude 5.03 a níž je skoro nulová

2) nikdo neví za jak dlouho - věštící koule sme nechali jinde

Odesláno
Ahoj, když mám PSP 3004 a FW 5.55 od výrobce tak to znamená, že si stažený hry už vůbec nikdy nezahraju. Jako že to nejde och**t zatim a nebo to nepude už nikdy?

Ano, v tomhle okamžiku neni způsob jak na tomhle PSP spustit ISO obrazy UMD her. Jak to bude v budoucnu se neví, rozhodně tam ale nějaká naděje je, sleduj forum ...

• 1 month later...
Odesláno

Caw

Mam PSP GO (PSP-N1004 PB) a chcem si dom natahat dake hry.

Da sa to alebo nie , pretoze na zaciatku je pisane

"Mám PSP N-1000 (Go) ...

Zde prozatím žádná možnost CFW není..."

a ja si niesom 100% isty ci mam tento typ psp (resp. sa chcem uisti ci to stale plati , pretoze som hladal aj na googlu a nic konkretne som nenasiel)

vopred Dakujem za akukolvek odpoved a zaroven sa ospraved za "spam" ale som uplny zaciatocnik v tejto veci :-/

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu