sova287 Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 Ešte stale sa neda fesnut 5.70 ? to je otazka co :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wistekCR Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 ok.ja to beru panove,ale kdybych mnel resit kazde pismenko ktere napisu tak se nikam nedostanu a opravdu nechapu co resite????opravdu sem myslel ze se tady resi trochu jine problemy ale jestli ne hm tak asi najdu jine forum teda:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sugar Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 Cha, tak při překladu pomocí první strany jsem narazil na info, že PSP GO (co N1004 je) flešnout nejde. Tak jak to teda je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deathmers Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 Aha, to je označení PSP GO, tak to je moje nevědomost... PSP GO nijak flashnout nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sugar Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 Spíš moje chyba, že jsem to nenapsal rovnou. Pokud flešnout nejde, tek využiju možnosti vrácení a koupím něco jiného (navíc GO je nejdražší). Co mi doporučíte - myslím něco, co jde běžně a rychle sehnat, ne něco, co musím shánět po zapadlých obchodech. prostě něco, co seženu na netu a na netu poznám, že je to to,, co chci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adretea Odesláno Květen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2010 ahoj :) jsem začátečník nejzačátečníkovatější, ale zatím se mi díky vyšim návodům dařilo jakžtakž hry rozchodit, teď jsem si stáhla minis (age of zombies) ale při startu mi to píše chybu č. 80020148. Disabled mám nastaveno, firmware mám 5.00 M33-3 (ať už to znamená cokoli). Znamená to, že tuhle hru nespustím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2010 Adretea Nainstaluj si CFW 5.50GEN-D3 - návod v tutoriálech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adretea Odesláno Květen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2010 jdu na to, děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čenda Odesláno Květen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2010 Milí, zlatí, mám vnuky 6 let a PSP 3004 - co s tím dělat, aby se kluci pobavili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Květen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2010 Milí, zlatí, mám vnuky 6 let a PSP 3004 - co s tím dělat, aby se kluci pobavili? když máš OFW 6.20 tak už jen kupovat hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Květen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2010 Ahoj jsem absolutní nováček ve světě psp, lecos jsem tu přečetl, tak snad trochu něco vím. Líbí se mi tento model http://www.playcentrum.cz/sony-psp-slim-3000-turquose-752101.htm chtěl bych vědět jaká je tu pravděpodobnost toho, že FW bude flashnutelný, popřípadě za jak dlouho? A dá se nějak zjistit jaká je vevnitř ta základní deska, když to nemám v ruce?:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Květen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2010 Ahoj jsem absolutní nováček ve světě psp, lecos jsem tu přečetl, tak snad trochu něco vím.Líbí se mi tento model http://www.playcentrum.cz/sony-psp-slim-3000-turquose-752101.htm chtěl bych vědět jaká je tu pravděpodobnost toho, že FW bude flashnutelný, popřípadě za jak dlouho? A dá se nějak zjistit jaká je vevnitř ta základní deska, když to nemám v ruce?:cry: 1) že bude 5.03 a níž je skoro nulová 2) nikdo neví za jak dlouho - věštící koule sme nechali jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razi Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2010 Ahoj, chcu se zeptat, kdyz mam PSP 3004 s FW 5.05, tak nebudu mit problemy s flashnutim? Diky za pripadnou odpoved EDIT: Jo uz to vidim, s FW vyssim jak 5.50 bych problemy mit nemel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2010 Pokud máš 5.05, tak si ISO hry nezahraješ. Musíš mít firmware 5.03 nebo nižší ... // 5.05 ani neni, překlep? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2010 EDIT: Jo uz to vidim, s FW vyssim jak 5.50 bych problemy mit nemel. Tak to nevim, kde to ctes. Pro hrani her u 3004 muzes mit nejvyssi FW 5.03, pokud mas 5.50 nebo dokonce vyssi, tak mas smulu! Takze sis to asi spatne prebral. Pokud mas 5.50 nebo vyssi, tak nemas problemy, protoze to neflashnes no ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razi Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2010 Jo samozrejmne, ze jsem myslel niz nez 5.50. To jsem se prepsal, sry... Ja jen, ze od nekoho kupuju PSP a napsal mi, ze ma FW 5.05 a vtech FW se nak neorientuju, takze vlastne ani netusim, jestli 5.05 vubec je, ale asi preklep. Ale uz nic, zacinam psat sra... Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2010 5.05 neexistuje. Musíš mít prostě FW max. do 5.03 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j008 Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 Ahoj lidi hledám prosím flashra PSP z Ústí n. Labem, Most nebo Teplice který by mi znovu flashnul PSP za nejakou rozumnou cenu, jelikoz jsem si do nej omylem nahrál officialní FW. díky a kdyby něco pište na PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mendrin Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 Ahoj, když mám PSP 3004 a FW 5.55 od výrobce tak to znamená, že si stažený hry už vůbec nikdy nezahraju. Jako že to nejde och**t zatim a nebo to nepude už nikdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 Ahoj, když mám PSP 3004 a FW 5.55 od výrobce tak to znamená, že si stažený hry už vůbec nikdy nezahraju. Jako že to nejde och**t zatim a nebo to nepude už nikdy? Ano, v tomhle okamžiku neni způsob jak na tomhle PSP spustit ISO obrazy UMD her. Jak to bude v budoucnu se neví, rozhodně tam ale nějaká naděje je, sleduj forum ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diabloeye Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 Ahoj mám problém mám psp fat s fw 5.50 gen-B(full) A při spuštění hry konkrétně avatara mi to píše chybu jako bych měl malý fw jinak v recovery menu mám tu blbost na disabled nevíte někdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 Updatuj na 5.50 GEN-D3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diabloeye Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 ty debile!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 a to jako co ? mas dav prispevky a nadavas mu do debilu ??? mozna kdybys byl trosku slusnejsi a popsat problem a ne rovnou nadavat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendetta9 Odesláno Červenec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2010 Caw Mam PSP GO (PSP-N1004 PB) a chcem si dom natahat dake hry. Da sa to alebo nie , pretoze na zaciatku je pisane "Mám PSP N-1000 (Go) ... Zde prozatím žádná možnost CFW není..." a ja si niesom 100% isty ci mam tento typ psp (resp. sa chcem uisti ci to stale plati , pretoze som hladal aj na googlu a nic konkretne som nenasiel) vopred Dakujem za akukolvek odpoved a zaroven sa ospraved za "spam" ale som uplny zaciatocnik v tejto veci :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.