Trefort Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Ono bude nejlepší, když už někdě seženu flashnuté a nebudu to muset řešit, jestli jde, nebo nejde ;) Jinak díky, už všemu rozumím, bohužel si nepamatuji, jestli jsem své staré PSP vypínal jako normální nebo nenormální člověk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbora Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 OK,nevim jak na tohle.. PSP flashle mam..5.00m33-6.. ted nevim jak to flashnout na 5.50 gen...? nebo nevim jaka je nejnovesi verze . psp mam 2000 SLim.. poradte pls. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 Návod je v sekci PSP/tutoriály.. http://console-forum.net/showthread.php?t=67953 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vnav Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 Je nějaká šance, že když si do obchodu půjdu vybrat PSP 300X, tak někde bude napsáno, že má 5.03? (třeba na krabici nebo v manuálu?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Listopad 21, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 Musíš zapnout PSP a podívat se ... většinou už tu lidi co koupili nové PSP maj FW 5.50 až 6.10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vnav Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 Je nějaká šance, že když si do obchodu půjdu vybrat PSP 300X, tak někde bude napsáno, že má 5.03? (třeba na krabici nebo v manuálu?) Už jsem to našel: zde je to na krabici (Ale o 3004 se tam nepíše. To je škoda, když už PSP tak nejnovější, co jde hacknout.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vnav Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 Musíš zapnout PSP a podívat se ... většinou už tu lidi co koupili nové PSP maj FW 5.50 až 6.10 Já myslel ještě v obchodě nerozbalené! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Listopad 21, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 Nejnovější PSP nejde hacknout, musíš koupit např. za bazaru V obchodě se zeptáš ať ti ho zapnou a podíváš se .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vnav Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 Nejnovější PSP nejde hacknout, musíš koupit např. za bazaruV obchodě se zeptáš ať ti ho zapnou a podíváš se .. Teď jsem sehnal super PSP slim 2003 už hacknuté. Pokud vše dobře dopadne tak ho už brzo budumít doma (100% stav - bez jediného škrábance, flashlé, 4 GB paměťovka a spoustu her na ní, k tomu zdarma dává hru The sims 2 (stejně by mu byla k ničemu)) Takže už se nemůžu dočkat :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taran Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 U psp 3000 jde taky poznat FW podle pismena na krabici, nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 U psp 3000 jde taky poznat FW podle pismena na krabici, nebo ne? Na FW se musíš podívat do menu :P Měli by ti to nechat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrga Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 : Jestli jsi teď koupil nové PSP a ma firmware po vybalení (od koupě) 4.01 a větší (tzn. PSP 2004 prodávající se od září 08 a všechny PSP 3000), nema cenu čist toto oddělení dál, stažené hry si zatim nezahraješ. Zatim jako že někdy příště(kdy?), nebo už nikdy?????? předem díky! takže moment. to znamená, že když si teďka koupim nový psp 3004 (vánoce 2009), tak nebudu moci hrát iso hry?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Listopad 24, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 Přesně tak, musel by jsi jít do obchodu a tam si zjistit co má PSP za FW - pokud bude 5.03 tak máš vyhráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrga Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 tkže to datart v tescu asi padá co? tam asi nemá cenu ani jít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Listopad 24, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 Pokud se tam hodně točí zboží (což asi ano :D) tak né, můžeš to zkusit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrga Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 a kde se dá koupit v současný době nový 3004 (nebo i 2004) už hacknutý? četl sem, že někde se to dá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Listopad 24, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 A jak mi to tady můžeme vědět ? :D To zkus a uvidíš jestli tam maj FW 5.03 nebo už tam bude 5.50 až 6.10 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrga Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 a ještě jedna malá otázečka: jakej může být maximální fw, aby šlo 3004 hackount? nebo aspoň aby se daly hrát iso. (já asi vim, že 5.03, ale chci to mít fakt ověřený, protože když koupim s vyššim fw, tak to bude v pr***) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Listopad 24, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 Ano, potřebuješ fw 5.03, aby jsi spustil chickhen a poté gen, pokud bude vyšší, tak máš smůlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrga Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 .....:psp:..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrga Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 A jak mi to tady můžeme vědět ? :D To zkus a uvidíš jestli tam maj FW 5.03 nebo už tam bude 5.50 až 6.10 :D tak sem nakonec pořídil psp 3004 s fw 4.20, takže paráda:wohow::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Listopad 25, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 Tak to stačí udělat ručně update na 5.03 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taran Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 Porad si nejsem jistej, jak je to vlastne s PSP 2004 a firmwarem od koupe. Jaka je sance, ze tam bude vetsi nez 5.03? Navod na zjisteni podle pismene na krabici je jen do pismene J (4.05), delaji se tedy i dalsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 Slimáci se snad ani s fw 5+ snad nevyráběli. Pokud je to nový PSP a nějakej chytrolín z prodejny na něj nenahodil vyšší fw, tak chickhen a iso hry dáš 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brruno1 Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 Zdravím PSP mám dva dny je jetý je to 1004 Fw jsem tam podle návodu tady na foru dostal 5.50 Gen B2 full. Potom mi přestalo fungovat VSH menu recovery jde, ale to je jedno mám problém s nahráním her zase postup co jsem zde našel vše v pořádku až na to že v PSP mi to při najetí na hru píše Corrupted data tedy poškozená napsalo mi to zatím u každé hry. Můžete mi někdo říct kde já vůl dělám chybu? Jen upozorňuji jsem míň než začátečník takže vysvětlení jak pro debila. Děkuji všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.