Lukhi Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 Chtel sem se zeptat .. kdyz mam v psp (slim) fireware 5.51 .. a baterku G-2.01 .. jestli me pujde psp flashnout? A pri prehravani videa me to po chvily ukazu this video cannot be played (tohle video nemuze byt prehrano) je to chyba v psp nebo na karte ? dekuji za radu od nekoho kdo tomu rozumi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radus Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 Chtel sem se zeptat .. kdyz mam v psp (slim) fireware 5.51 .. a baterku G-2.01 .. jestli me pujde psp flashnout? A pri prehravani videa me to po chvily ukazu this video cannot be played (tohle video nemuze byt prehrano) je to chyba v psp nebo na karte ? dekuji za radu od nekoho kdo tomu rozumi Ohledně FW záleží na tom jakou máš základní desku. Nebo mi aspoň zděl co máš napsáno na krabici za písmeno (bok krabice). Ohledně videa: 1)Zformátuj kartu 2)Zkus to nahrát znovu 3)Zkus jiný converter ;) např. http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia/prevody_formatu/free-video-to-ipod-and-psp-converter/?g[hledano]=psp%20converter&g[oz]=2.4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukhi Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 Ohledně FW záleží na tom jakou máš základní desku. Nebo mi aspoň zděl co máš napsáno na krabici za písmeno (bok krabice) Tak to se omlouvam blbe sem to napsal.. na krabici je pismeno G .. a baterku teda newim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radus Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 Ohledně FW záleží na tom jakou máš základní desku. Nebo mi aspoň zděl co máš napsáno na krabici za písmeno (bok krabice) Tak to se omlouvam blbe sem to napsal.. na krabici je pismeno G .. a baterku teda newim Tak bohužel PSP ti nepůjde flashnout ani Downgrade bohužel jsi okázán na UMD Hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 pokud je tam G a v zakladu si mel 3.95 tak ti to jeste muze jit... par takovych psp v republice bylo, ale bylo jich malo. zajdi si za fla*herem a ten ti rekne s jistotou jestli to de nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukhi Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 A toho borca najdu kde xD ? zadnyho neznam .. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=cs&om=1&msa=0&msid=117660133732379930077.000441b9b88179b530aa2&ll=50.000678,15.809326&spn=2.859934,7.470703&z=7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukhi Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 dík..uz sem si ho nechal aktualizovat xD (na icq) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Neviete niekto kde by som mohol nájsť servisný manuál na PSP 2004. potrebujem si vymeniť displej a nerád by som niečo zmrvil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radus Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Neviete niekto kde by som mohol nájsť servisný manuál na PSP 2004. potrebujem si vymeniť displej a nerád by som niečo zmrvil. Návod máš zde na foru ;) v tutoriálech viz. http://console-forum.net/showthread.php?t=3177 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Diki ti moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bulicek Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Co myslite je nejaka sance nebo zpravy o tom zda bude vubec nekdy moznost flashnout nove PSP3004 bud s FW5.03 "natvrdo" a ne spusteni pres Chicken nebo Mhuspeed,nebo u vyssich nez 5.03 kde nechodi ani Chicken+Mhu?? Pravidelne sleduji http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/index.php ale zatim stale nic.Je mozne ze by sony udelala takovou HW ochranu jako treba u PS3 kterou bez vymeny desky prolomit nelze? (V pripade PS3 se to zatim za tu dobu co je na trhu nepovedlo a mslim ze uz to dotycni i vzdali...) Ptam se proto kdybych chtel v budoucnu koupit PSP3004,jestli mam radeji prekrytovat (i kdyz to budou asi neorigo...) stavajici PSP2004 vice podpis a nebo se na to vybodnout a cekat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrom Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 pls na psp dost velka lama tak bych se chtel zeptat nekde sem neco malo čet že se da poznat před koupí jáký má psp flash třeba kamos ma 3004 novy a ma tam gen 6.00 tak jestli jo to možný a jestli joco má udělat aby mutam šli stahnútý hry fakt na todle sem lama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radus Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 pls na psp dost velka lama tak bych se chtel zeptat nekde sem neco malo čet že se da poznat před koupí jáký má psp flash třeba kamos ma 3004 novy a ma tam gen 6.00 tak jestli jo to možný a jestli joco má udělat aby mutam šli stahnútý hry fakt na todle sem lama Má 6.00 a neflashnutelnou desku je odkázán na UMD disky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigBucek Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 Mam 8 gb sony NOfake peckaxD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GliniK Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 asi to bude blbá otázka ale četl jsem všechny tutoriály asi tisickrát a stejně dělám něco špatně... mám PSP 1000...dlouho jsem ho měl strčený ve stole a včera jsem ho vyndal a zjistil že tam mam firmware 3.90 M33...i když jsem asi neměl, updatoval jsem firmware na 5.03 ofic. a teď mi tam nejde rozběhnout ani CHiCkeN ani MHuspeed ... mám karty Sandisk 4GB a SONY 1GB... je nějaký jiná možnost jak to rozchodit ?? please už jsem fakt nemálo zoufalej jako Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 GliniK Podívej se do tutoriálů a použij místo ChikHENu MHUsped a pak pokračuj návodem flashnutí PSP bez pandory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radus Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 Zrovna dnes jsem to dělal ;) na 1GB dělal jsem to přes chickHEn Všechny soubory potřebné k flashnutí zkopíruj na kartu (viz. tutoriály) 1) Format Memory Stick 2) Nahraj Soubory 3) Restore deafualt settings 4) Najeď rychle do obrázku 2x X 5) Hotovo > Recovery Flasher > GEN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GliniK Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 To vše dělám dobře jen to pokaždý zamrzne...nevypadá to jako na tom videu...prostě se to vypne a šmitec:) ani MHuspeed prostě nejde fakt nevim tak mi asi nezbude nic jinýho než flasher když jsem taková lama :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lexus Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 zdravim nevíte lidčky co stimhle??: měl jsem 5.03 Gen-C full a chtěl jsme to změnit na 5.03 Gen-B a formátovla sem pamětovku dal jsem tam gen-b a když to spustim tak se tam zas ukáže 5.03 Gen-C full nevíte jak to amm změnit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 zdravim nevíte lidčky co stimhle??: měl jsem 5.03 Gen-C full a chtěl jsme to změnit na 5.03 Gen-B a formátovla sem pamětovku dal jsem tam gen-b a když to spustim tak se tam zas ukáže 5.03 Gen-C full nevíte jak to amm změnit? Vypnul jsi mezi tim PSP? Drž POWER dokud se nevypne, pak ho zapni, nahod chickHEN a GEN-B (opravdu jsi nakopíroval na kartu GEN-B?). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lexus Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 kenny to sem udělal taky a opravdu už několikrát sme stáhnul pokaždý jinej Gen-B a nejedete i stim jak to vypnu :(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 při zapínání GEN-B musíš podržet L a potom to tam teprve dát ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukhi Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 Hele když mám Mhu kde mám vytvořit složku s hrama ? .. xD a jak se přesně má jmenovat ? vím že už to tu bylo ale nemůžu to najít díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Leden 11, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 Co si třeba přečíst první stranu ? ISO hry se vkládaj do složky ISO ms0:/ISO A jestli máš MHU Speed tak to je jenom homebrew enabler, musíš ještě nahodit GEN-C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.