Lukhi Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 A to jak?protože třeba u assasina 2 mě to ukazuje the game not be started (číslo nepamatuju) dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Leden 11, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 No když nemáš nahozenej GEN tak se nediv, omg. Přes homebrew enabler to nenahodíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukhi Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 Jak sem četl od jednoho borca tak jo ... a co mam delat stou chybou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Leden 11, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 Nevíš ani co píšeš, musíš mít FW 5.03 aby jsi mohl nahodit MHU Speed, poté potřebuješ nahodit GEN-C a na konec dáváš hry do složky ISO, mg :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukhi Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 Dívej nahozený to mám ale nemám ten tvůj GEN -C některé hry mě jedou ty starsi a nektere ne ty novejsi napr assasin2 .. a pise to tu chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6y4ever Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 MHU asi CFW enabler, tak si stáhni z tutoriálů GEN-C a půjdou ti nový, ale treba wormsy a nhl na nem nejdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6strage Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 Cau lidi, potrebuji pomoct... preconvertoval jsem si hudbu z WMA->MP3->MP4, a psp stejne porad haze corrupted files. plz co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 treba spatna slozka... zkus to dat do F:/PSP/MUSIC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6strage Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 treba spatna slozka... zkus to dat do F:/PSP/MUSIC Zajimave, pres ten sami converter jsem dal video, a to funguje, hudba, ani v jedne slozce :( omg sry za spam... pouzil jsem video converter... :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stehno Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 Jak zjistím jakou mám základní desku, podle písmene pod baterii. Mám tam 7D. díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 7D je flashnutelná, takže to bude nejspíš toslední TA-085 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Leden 12, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 pokud je na nálepce označení 8A nebo nižší (tzn. 7D, 7C, atd.), na 100% nemáte PSP-2000 s TA-088v3 ................ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stehno Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 A přes co to mam flashnout mam PSP 2004 OFW 4.05. Nevim jestli je to základni OFW nebo ho nekdo updatoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 http://console-forum.net/showthread.php?t=55429 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stehno Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 http://console-forum.net/showthread.php?t=55429 děkuji ti za pomoc //Zingl, od toho tady je tlačítko "thanks" .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AntiVirus1468623984 Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 Odkaz ve věte Na jiném než 5.03 to nejde, pokud máte menší tak udělejte update tímto, pokud větší tak máte smůlu. nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brodska.luc Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 8)Zdravím, jsem úplný, podotýkám blbý, začátečník. Máme doma PSP 2004 teprve 14 dní a to co zažil, je nevídané. Dali jsme to flashnout, poté syn nějak přehodil tlačítka, že vyměnil funkci křížku za kolečko. Nějak jsme to přehodili, ale přestaly nám fungovat hry, byly zpomalené. Dneska se nám podařilo celou kartu zformátovat a tak jsme vše co bylo na kartě vymazali. Tak a teď nevíme, zda je PSP stále flashnuté, či nikoliv a jak dál postupovat. Prosííím o radu a velkou toleranci Lucka:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6y4ever Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 System settings - system information - system software, pokud tam bude třeba 5.00 M33, GEN-Xx je to plnohodnotný flash, pokud tam bude 5.03, je to nová deska tudíž chickhen + GEN-C, po tvrdém vypnutí je potřeba znova nahodit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brodska.luc Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 :ziped:Tak je tam 5.03, ale když to chci nahodit, tak tam nic není. Karta prázdná. Co dál? L. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Leden 13, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 Musíš znova nahodit Chickhen a poté 5.03GEN-C - viz. tutorialy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brodska.luc Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 Musíš znova nahodit Chickhen a poté 5.03GEN-C - viz. tutorialy Znamená to tedy, že už PSP není flashnuté?:roll: Zvládneme to sami? Můžeš mě nějak lépe navést (konkrétněni). Děkuji L. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Leden 13, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 Jo zvládneš to sám, stačí si přečíst návod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brodska.luc Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 Jo zvládneš to sám, stačí si přečíst návod Tak jo. Zkusím to. Jdu hledat ten správný návod. To víš, po 35 už to moc nemyslí. Příště budu více studovat a třeba tý krabičce víc porozumím. Mám jí jen pro děti, a ty jsou malý a taky to neovládaj. Tak zatím děkuju L. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Leden 13, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 Sekce tutorialy, návod na chickhen a poté 5.03GEN-C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukhi Odesláno Leden 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 Řeknu že Chicken není těžké nahodit .. taky sem to sám dokázal ale po nahození chickenu bych ti poradil eště udělat gen - C.. tady máš podrovný návod ... http://console-forum.net/showthread.php?t=57866 .. odtuď sem to dělal i já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.