Ryder3.0 Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 omg, je tak těžké se podívat na FW co máš v PSP ? Pokud bude vyšší jak 5.03 tak máš smůlu - viz. první strana. how dumb :dozey: si mě asi nepochopil že?hehe nevadí...to že fw se dá zjistit v setting snad ví každej ňouma...btw já to psp mám flashnuté...jen prostě chci zjistit co mám za základovku!nevím co na tom bylo těžké pochopit...o fw zde nebyla řeč aspon já o ničem takovém nepsal! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 26, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 pro upřesnění mám 2 psp jedno 3004 a na tom to normal je 9C ...ale na to druhym což je psp 2001 to není...TAKŽE?edit:tak se podívej na krabici:......//nemám how dumb :dozey:si mě asi nepochopil že?hehe nevadí...to že fw se dá zjistit v setting snad ví každej ňouma...btw já to psp mám flashnuté...jen prostě chci zjistit co mám za základovku!nevím co na tom bylo těžké pochopit...o fw zde nebyla řeč aspon já o ničem takovém nepsal! Nevim co tu vymejšlíš a co chceš. Za základovku ? Zase stačí číst první stranu, he he, nevadí :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ryder3.0 Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Nevim co tu vymejšlíš a co chceš. Za základovku ? Zase stačí číst první stranu, he he, nevadí :dozey: počkej jakou první stranu?máš na mysli topic pro newbies?...oh Rozpoznání základní desky: - Podle písmena na krabici PSP - Podle písmena pod baterií PSP 7X, 8A/B - plnohodnotný CFW 8C - na 99% zákl. deska TA-088v3 - CFW pouze do FW 5.03 8D - zákl. deska TA-088v3 - CFW pouze do FW 5.03 myslíš tohle?já neim se ptám viď ty seš tu ten chytrej hele!:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 26, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Píšeš btw já to psp mám flashnuté...jen prostě chci zjistit co mám za základovku Jestli je flashnuté na plnohodnotný CFW tak máš flashnutelnou desku (PSP koupené cca do zaří 2008 ), pokud jedeš přes Chickhen tak ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ryder3.0 Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 PíšešJestli je flashnuté na plnohodnotný CFW tak máš flashnutelnou desku (PSP koupené cca do zaří 2008 ), pokud jedeš přes Chickhen tak ne. šak to řikám že si mě nepochopil...chjo o co se tu celou dobu snažím...to že mám plnohodnotný cfw je ted nepodstatné...psp nevím kdy bylo zakoupeno...tak už mi řekneš jak mám zjistit co mám za verzi základní desky? je na to program nebo něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 26, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 PSPident http://console-forum.net/showthread.php?t=55429 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk1ngs Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 co myslíte vyjde ChickHEN na FW 6.20? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 jak říká ice: "věštící kouli jsem si zapomněl doma..." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 co myslíte vyjde ChickHEN na FW 6.20? Nevyjde, protoze na 6.20 neni zadny exploit (a mozna ani zadna zneuzitelna chyba)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk1ngs Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 HAhahha,možná naděje pro majitele 3004 s FW 6.20 http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2010010026 nemyslím si že to je fake ale jestli tento tiff obrázek vyjde a opravdus e našla chyba pro FW 6.20 tak je to dobrá správa pro majitele PSP 3004 s FW 6.20 Prý je to fake a navíc je to na PSP 1000 asi takže nevím jaký ej váš názor|? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
binop Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 pujde nekdy flashnout psp 3004 G z 5.51 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Vestici baba mi rekla, ze tohle zrovna nevi, sorry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Možná zejtra, možná za rok, možná nikdy... nejsme vědmy ;).. sleduj novinky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scrappy CoCo Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 A když mám psp 3000 a fw. 4.20 tak jde to nák flashnout ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 A když mám psp 3000 a fw. 4.20 tak jde to nák flashnout ? Udělej update na 5.03, potom nahod chickhen a pak 5.03 GEN-C, všechno to najdeš v tutoriálech ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fires Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 Ahoj hele asi sem hodne v pr.. co kdyz mam PSP 2003 na obalu mam G a FW mam 6.20 :( :( Chtel bych ho flashnout aby mi sly videa a hry :(:cry::cry::cry::cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deathmers Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 Jaký máš date code pod baterkou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orgasmic Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Ahoj, mam problem. Mam PSP 3004 a udelal jsem vcera flash pomoci update CFW na 5.03, potom jsem nainstaloval MHUSpeed a pote 5.03 GEN-C dle navodu zde na foru. Zkopiroval jsem si ISO hry do slozky a vse krasne fungovalo. Dnes jsem PSP zapnul a hry mi ze slozky games zmizely...nevite co s tim? Musim znovu pri kazdem zapnuti PSP poustet znovu MHU i GEN? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 orgasmic: Pokud ho vypneš uplne - pri zapinani mas znelku, tak ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orgasmic Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 A da se to nejak obejit? To je silena otrava to delat pri kazdem vypnuti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 A da se to nejak obejit? To je silena otrava to delat pri kazdem vypnuti... Ne, nedá se to obejít, jediný řešení je dávat PSP jenom do spánku ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 9, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Myslim, že se tomu dá pomoct přes plugin, PowerSwitch Blocker 1.1 http://console-forum.net/showthread.php?t=33725 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKARIJJ Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 čus, tet se mi dostalo do ruky PSP ve verzi 5.70, asi nic kromě flashe nepude že? :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 9, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Pokud má flashnutelnou desku (cca kupované do září 2008 ) tak jedině přes pandoru jinak ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Digitalq Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Pěkný návod pro začátečníky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.