Pišťa Odesláno Květen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2009 U iso hry mi to hazi tu chybu .. no proste to cislo co tam mate napsany ze je to ze v mechanice nei disk a co stim muzu dela t?? kdyz je to cso a ja zadny disk nemam poradte pls ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Květen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2009 U iso hry mi to hazi tu chybu .. no proste to cislo co tam mate napsany ze je to ze v mechanice nei disk a co stim muzu dela t?? kdyz je to cso a ja zadny disk nemam poradte pls ??? VSH (zmáčkni select v menu)-> UMD ISO DRIVE-> nastav si na M33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pišťa Odesláno Květen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2009 dik moc uz to jede :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajapápá Odesláno Květen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2009 Cau Zinglbee, promin ze ti do toho kecam, mam takovy pocit, ze .prx soubory jdou spoustet z jakehokoli umisteni v psp jenom staci premenit nazev ve vsh.txt. Chapes me, zadas tam napr.: ms0:soubory.prx (soubory.prx bude na rootu karty). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Květen 29, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 Cau Zinglbee, promin ze ti do toho kecam, mam takovy pocit, ze .prx soubory jdou spoustet z jakehokoli umisteni v psp jenom staci premenit nazev ve vsh.txt.Chapes me, zadas tam napr.: ms0:soubory.prx (soubory.prx bude na rootu karty). Neni to trochu jedno ? Zbytečný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakabrnos Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 prosimtě kam mám uložit video.avi????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 psp ti format avi neumi prehrat musis to zkonvertovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 prosimtě kam mám uložit video.avi????? zkonvertuj v progradu xvid4psp a uloz do slozky VIDEO, pripadne MP_ROOT avi prehrajes v http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2006030021 muze mit ale maximalni rozsliseni 480x272 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Květen 30, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 Konvertuj tímto http://console-forum.net/showthread.php?t=45570 Proběhl update! Všechno kolem ChickHENU ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stifa Odesláno Červen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 zdravim, jsem uplny zacatecnik co se tyka psp... chtel bych si koupit psp 3000 a taky jsem tu nasel par topicu s tim, ze se tam daji hrat uz i *.iso hry... ale moc se v tom zatim nevyznam tak bych chtel napsat navod, co mam udelat po tom, co si koupim to PSP3000. jestli si ho mam vubec kupovat... :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Červen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 1) das si tam FW 5.03 http://console-forum.net/showthread.php?t=29494 2)das i tam chickhen(obcas trva ho pustit) http://console-forum.net/showthread.php?t=55173 3)das is tam 5.03 GEN-A http://console-forum.net/showthread.php?t=57866 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stifa Odesláno Červen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 1) das si tam FW 5.03http://console-forum.net/showthread.php?t=29494 2)das i tam chickhen(obcas trva ho pustit) http://console-forum.net/showthread.php?t=55173 3)das is tam 5.03 GEN-A http://console-forum.net/showthread.php?t=57866 To je vse kdzytak klikni na thanks díky :cry: mohlo by to byt trochu podrobneji, jakym zpusobem treba? dekuju... a omlouvam se ze jsem uplnej neznalec -.- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 cti si ty navody na ktere dostals odkazy... postupne je musis udelat vsechny abys docilil vysledku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prue Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 Když mám PSP 3004, verzi 3.05, mám v něm ChcickHEN a CFW Enabler (nainstalované) pudou mi hrát ISO/CSO hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Červen 13, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 Když mám PSP 3004, verzi 3.05, mám v něm ChcickHEN a CFW Enabler (nainstalované) pudou mi hrát ISO/CSO hry? 1) Nejspíše máš verzi 5.03 2) Přes CFW Enebler ISO hry jdou 3) Můžeš i přes CFW Gen-A viz. první strana. Příště čti:dozey: Co ChickHEN umí ? Instalovat CFW zde (PSP 3000) Tohle jsem dělal přesně pro takové jako ty, ale jak vidim, ještě by to chtělo blikající text, aby tě to bouchlo do očí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prue Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 Tak promin já se v tom moc nevyznám. Mě to totiž vždy když hru s koncovkou CSO dám na paměťovku do složky Cso a chci jí pak spustit píše : Corrupted data. Tak nevim co a tim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Červen 13, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 V recovery (stiknutim selectu) UMD ISO MODE a přehodit to na Sony NP9660 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 Tak promin já se v tom moc nevyznám. Mě to totiž vždy když hru s koncovkou CSO dám na paměťovku do složky Cso a chci jí pak spustit píše : Corrupted data. Tak nevim co a tim. *.iso a *.cso hry se dávají do složky ISO... žádná složka CSO V recovery (stiknutim selectu) UMD ISO MODE a přehodit to na Sony NP9660 to se nastavuje jen při problémech se spuštěním hry a když nemá UMD... se složkou cso mu to těžko pomůže :lol: jo a stisknutím selectu se vyvolává VSH menu :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Červen 13, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 *.iso a *.cso hry se dávají do složky ISO... žádná složka CSO Asi to napsal jinak než myslel, protože kdyby to dával do složky CSO tak se mu v PSP vůbec ISO hry nezobrazí. (Právě sem to zkoušel :D) to se nastavuje jen při problémech se spuštěním hry a když nemá UMD... se složkou cso mu to těžko pomůže :lol:jo a stisknutím selectu se vyvolává VSH menu :blink: Stisknutim Selectu se u CFW Gen-A 5.03 zapne recovery. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 Asi to napsal jinak než myslel, protože kdyby to dával do složky CSO tak se mu v PSP vůbec ISO hry nezobrazí. (Právě sem to zkoušel :D)//edit: Stisknutim Selectu se u CFW Gen-A 5.03 zapne recovery :blink: :lol: jenže to by mu nenapsalo Corrupted data, ale "The game could not be started. (80020321)" i u 5.03 GEN se selectem zapíná VSH Menu, kde je pak možný přístup do Recovery :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Červen 13, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 jenže to by mu nenapsalo Corrupted data, ale "The game could not be started. (80020321)"i u 5.03 GEN se selectem zapíná VSH Menu, kde je pak možný přístup do Recovery :dozey: Ježiši, tak selectem se zapíná vsh menu a pak můžeš do recovery. CSO složkou to být nemůže, protože kdyby se jmenovala CSO, tak se mu zobrazí jenom homebrew a né ISO hry. pro jistotu -> ISO/CSO hry vkládej do ms0:/ISO/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prue Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 Napsala jsem to přesně tak, jak jsem myslela. Tu hru jsem vložila do složky CSO a zobrazilo se mi to tam. Akorát to nešlo spustit. A ještě dotaz. Co mám dělat když se mi stisknutím Select nic nezobrazí? Už jsem to zkoušela po instalaci ChickHENu jsem tam neco menila podle návodu a to mi šlo. Ted na to máčku a nereaguje to. Kde je chyba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netw0r Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 prue ... SLOZKU CSO PREJMENUJ NA ISO !!!! pak najed na menu PSP (uplne doleva)a dej SELECT a UMD ISO MODE a přehod na Sony NP9660 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 Napsala jsem to přesně tak, jak jsem myslela. Tu hru jsem vložila do složky CSO a zobrazilo se mi to tam. Akorát to nešlo spustit.A ještě dotaz. Co mám dělat když se mi stisknutím Select nic nezobrazí? Už jsem to zkoušela po instalaci ChickHENu jsem tam neco menila podle návodu a to mi šlo. Ted na to máčku a nereaguje to. Kde je chyba? 1 ) Už jednou jsem ti psal, že všechny hry ve formátu *.iso a *.cso se bez rozdílů dávají do složky ISO 2 ) VSH menu (stisknutím selectu) lze vyvolat pouze na Custom firmware (včetně CFWEnabler a 5.03 GEN-A), takže musíš spustit ChickHEN a pak jeden z těchto CFW. Pokud však PSP vypneš, musíš poté znovu zapnout ChickHEN a následně i CFW. CFWEnabler - http://console-forum.net/showthread.php?t=56830 5.03 GEN-A - http://console-forum.net/showthread.php?t=57866 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prue Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 To mi stejně nic nedělá. Ale to je ted jedno. Můj největší problém ted je, že když připojím PSP k PC tak to pořád nabíhá a nechce se to připojit. V systémovém nastavení jsem menila USB Charge a USB Auto Connect. Obojí mám vyplé, ale tim to být nemůže, protože to jsem zkoušela všechyn možné kombinace a ani u jedný to nešlo.. Prosím o radu.. P.S. omlouvám se za své problémy, ale mám PSP nově a moc chci do nej dostat hry. akorát mi to pořád nechce pracovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.