Esprit Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 1) j diky moc a kdyz na to dam ten chickHEN, rozjedu natom ISO hry nebo budu muset delat este nejakej uprage? 2)Muze se nejak poskodit PSP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 11, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 Ne nepoškodí se ti PSP - nemá zásah do flash paměti. Na chickhen ještě musíš nahodit 5.03GEN-C a poté půjdou hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Esprit Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 a ten 5.03GEN-C jeto stejne jako u chikHENU nebo instalace slozitejsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 11, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 A co si takhle přečíst tutorial ? Je to jednoduché .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Esprit Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 dobre dekuji za radu delam to poprve a nechci to nejak poskodit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 stahni si ten Gen-C dej si ho do složky GAME potom stačí zapnout psp a kliknout na ten soubor(nainstaluje se ti samo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Esprit Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 uspech, maka to dobre .. diky za radu!:cheesygrin::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wasssup4800 Odesláno Duben 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2010 ahoj, měl bych prosbičku, mám PSP nevím teda co je to za PSP myslim že je to FAT (tam jak se dává baterka je napsáno PSP 1004) protože docela něco váží :cheesygrin: mám ho pujčený od kámoše a chtěl bych ho upgradovat na verzi 5.03 aby mi tam slo ChickHen potíž je v tom že ať se snažím jak se snažím nejde mi to ani za boha je v tom verze 2.71 vůbec si s tím nevím rady vždycky když tam hodím tu verzi 5.03 abych to updatnul tak mi to napise : " The game could not be started." a pod tím je ještě napsáno v závorce toto " (DADADADA) pomohl by jste mi někdo prosím ? Děkuji mnohokrát za odpověď :-) (kdyžtak napište mi prosím na ICQ (363-882-014), myslím že přes ICQ by jsme se domluvili nějak rychlejc) Ještě jednou děkuju :bash::D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wistekCR Odesláno Duben 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2010 Zdravym a pozdravuju.Mam dotazek.dneska sem u toho prosedel asi 3hodiny.mam psp 3000 a vse sem udelal podle vaseho topicu na flash psp 3000.mnel sem wf 5.01 tak sem ho upgradnul na 5.03.nahral sem tam chicken r2 a pres nej pak ten gen -c vse zase ok.nahral sem si nejakou home hru sla v pohode.nasazel sem tam pak hru v iso a nesla jen corupted nebo neco takoveho.pak sem psp vypnul asi tak na pul hodky a uz nic nejde???uz nejde spustit ani chicken ani gen-c nic.prepsal se i wf zpatky na 5.03.mam to vse dane na memory karte, a va navodu pisete ze se to ma dat nekam na root karu nebo co????je to jako hdd pspcka nebo jak to je???kdyby nekdo pomohl bych bych vdecen jinak leti psp oknem :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Duben 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2010 Root je koren karty, hned jak ji otevres, uplne prvni misto na karte. Ale jestli uz tam mas soubory nahrany, tak je zbytecny to delat znova, proste zkousej nahodit chickhen dokud se ti to nepovede a potom jenom spust GEN. Jestli ti hen nepujde nahodit, zkus restornout defaultni nastaveni v systemovym nastaveni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wistekCR Odesláno Duben 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2010 predem dekuji za odpoved.takze v psp nemam pristup na zadny vnitrni hdd???mam vse na svem miste i pluginy sem nejaky pososal a dal sem je podle navodu tam kam maj!jeste jedna vec.kdyz teda root je koren te karty tak co je potom to ms0???to mam vytvorit v korenu te karty jako slozku s timto nazvem nebo jak??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Duben 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2010 PSP ma flash pamet, coz je vnitrni pamet, kde je firmware, tam mas pristup jen pres chickhen (pripadne GEN), pres oficialni firmware ne. Rozhodne tam ale nezasahuj - jinak si zpusobis brick. Zasahovat tam muzes jen s plnodnotnym CFW, ktery na tvoje PSP nejde. ms0 je taky oznaceni pro koren, takze zadnou slozku ms0 nevytvarej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wistekCR Odesláno Duben 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2010 aha tak to ten topic by mneli teda trochu poopravyt protoze mne to strasne zmatlo to root a ms0 vys??!!!ja jako tusil ze se do vnitrniho hdd nedostanu(myslel sem jen pres nejakej admin prgm.nebo tak jak je to xboxe atd.takze ten postup sem udelal spravne a tak nechapu jakto ze to pak neslo teda???jeste sem si pozjistil ze u karet nad 1GB to pada a je to nestabylni(ja mam 4gb)taky sem si stahl iso hru rozbalil sem ji a byla tam slozka s rozbalenou hrou a nejakej soubor myslim ze umd....bsp nebo tak neco a ten sem uz nevedel kam dat.takze to mnelo vysledek takovcy ze sem sice tu hru nasel v menu ale byla corupted ani wiew se neukazal???sem z tech vasich topiku zmateny az se men to povede na 100% i s tou iso hrou napisu new topic pro nechapevejsi z nas asi :-) diky moc si mne pomohl(zachranil psp pred devastaci) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 Je tam pro blbecky jasne vysvetlene, co ms0 a root znamena. Doufam, ze te nemusim tolik ponizovat, abych ti to tu primo citoval - dokazal bych tak, ze asi neumis cist. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kukurice2 Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 pla ja mam PSP 3004 firemware nebo jak tomu rikate mam 6.5 nebo neco kolem 6 a nwm estli to de flashnout pls poradte moc dam 2kila.Za uspesny flash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 kukurice2: Ne, nejde... wistekCR: Ten věk "24" je správně nebo překlep? Já jen, že zopakovat si český jazyk by nebylo od věci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kukurice2 Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 xD ja nwm a dase vubec nake PSP 3004 flashnout nebo kdyby slo tak jestli de i treba dat download pokud existuje neco jako z 6.5 na 5.3 nebo tak nijak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 Snížit firmware nejde, jestli máš PSP 3000 a firmware vyšší než 5.03, tak si stažený hry nezahraješ - jakou část jsi z toho nepochopil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wistekCR Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 :Razzer.hele ten vek je dobre a do meho ceskeho jazika je ti prd.sme tady snad na foru o it technologii a ne na hodine ceskeho jazyka maslo!jinak diky vsem za pomoc rozjel sem to vse oukej a jede to akorat mam 4gb kartu a to je pech jdu o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 :Razzer.hele ten vek je dobre a do meho ceskeho jazika je ti prd.sme tady snad na foru o it technologii a ne na hodine ceskeho jazyka maslo!jinak diky vsem za pomoc rozjel sem to vse oukej a jede to akorat mam 4gb kartu a to je pech jdu o Ale tvoje vyjadrovani Te prezentuje. Musim ti jen oznamit, ze se vyjadrujes stylem 13 leteho chlapce. Jestli ti je 24 a neprijde ti ubohe psat takto, tak je mozna na case se nad sebou zamyslet, protoze je to smutne. Kdyby Ti bylo 13, tak by to odpovidalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sugar Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 Zdarec! pořídil jsem klukům na jejich přání PSP-N1004 PB fw 5.70. Jde tohle PSP nějak upravit pr hraní iso her, nebo ho mám vrátit a koupit něco jiného. Pokud, tak co? Prosím o rychlou radu, děti jsou netrpělivý. Ještě jeden blbej dotaz, ale nikde jsem to nečet - PSP pro iso musí být vždy s paměťovkou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deathmers Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 Potřebuješ Pandora baterku + MMS, s kterou si můžeš nahodit CFW, na kterém pak spustíš iso hry z jakékoliv paměťové karty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sugar Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 Zkusím si to pomocí slovníku z první strany přeložit a pak s tím něco udělat. Zatím su v tom první den a studuju to tady tak 6 hodin takže zatím nevím, jestli tady mluvíte o teorii relativity nebo o sexu. Ale já na to přijdu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 Taková lamerská otázka: Chci si připravit MMS, mám tam tedy jen na "ms0:/PSP/GAME/" DCv8 složku která přes Pandoru umožní Unbrick + Flash a na rootu 500.PBP... Když teda tímhle udělám flash budu mít CFW 5.00 M33-4 a jelikož je lepší mít M33-6 tak se chci zeptat jestli si do "ms0:/PSP/GAME/" můžu přidat i tu složku UPDATE která mi ho udělá nebo to tam zkopírovat až pak... Otázka tedy jestli tam ta složka "UPDATE" nebude nějak překážet když budu chtít třeba udělat Unbrick - jako aby to načetlo tu složku DCv8... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 Nebude tam prekazet.. Ale je lepsi tam hodit rovnou 5.50 GEN-D2 - kasli na 5.00 M33 - cokoliv.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.