lucas1468623548 Odesláno Červenec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2010 Jestli mas PSP GO, tak si hry stahovat nemuzes. Nemuzes mit CFW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Červenec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2010 CawMam PSP GO (PSP-N1004 PB) a chcem si dom natahat dake hry. Da sa to alebo nie , pretoze na zaciatku je pisane "Mám PSP N-1000 (Go) ... Zde prozatím žádná možnost CFW není..." a ja si niesom 100% isty ci mam tento typ psp (resp. sa chcem uisti ci to stale plati , pretoze som hladal aj na googlu a nic konkretne som nenasiel) vopred Dakujem za akukolvek odpoved a zaroven sa ospraved za "spam" ale som uplny zaciatocnik v tejto veci :-/ Bohužel ano máš PSP N-1000 (Go) a zde prozatím žádná možnost CFW není :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clier Odesláno Červenec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 Potřebuji pomoc, mám 5.50 GEN-D3, psp 2006 slim, ale nejde mi tam god of war :/, při zapnutí se mi objeví jen černá obrazovka a potom se psp vypne :/, píšete, že to zpraví update na nejnovější fw, ale ten už mám :/ Prosím pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clier Odesláno Červenec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 A při spuštění Burnout:Legends mi to píše : 80020148 (ale podle návodu na tuhle chybu se to nevyřešilo, už to mám na Disabled :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 Mas nastaveny UMD MODE na SOny NP9660? Pripadne zkus jine iso/cso. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clier Odesláno Červenec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 Ano, mám tam Sony np966, zkoušel jsem i m33, ale oboje nic :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nero01010 Odesláno Červenec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2010 cus, poradi mi nekdo z vas jaky mam pouzit postup flashovani psp, kdyz mam psp slim 2000 firmware myslim 4.03 ofic. a pod baterkou mam 7D ?? diky za rady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červenec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2010 Máš desku s prolomenym sifrováním, to znamená, že nemusíš používat ChickHEN a 5.03 GEN, kterej se načítá z karty a po každym uplnym vypnutí se musí znova načíst ... v tvym případě můžeš custom firmwre nahrát rovnou do flash paměti PSP. Použij tenhle návod http://console-forum.net/showthread.php?t=55429. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nero01010 Odesláno Červenec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2010 super, dik moc za rychlou odpoved, par psp jsem uz flashnul pomoci pandory, ale tady jsem si nebyl jisty postupem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červenec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2010 Jestli máš pandoru a MMS, tak můžeš i přes to. Počítám, že používáš DCv8, takže v obou případěch budeš mít po dokončení flashe CFW 5.00M33 ... pak ještě udělej update na 5.50 GEN-D4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nero01010 Odesláno Červenec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2010 tak to udešlam spis pres pandoru, dik moc za rady ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HDave Odesláno Červenec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2010 Chtěl jsem se zeptat, jestli bude internet a online multipayer fungovat i po flashnuti PSP pro ISO hry, Nebo je tomu nápodobně jako u Xbox kdy si po přečipování nemůžete zahrát online. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeStorage Odesláno Červenec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2010 Na Xboxu i na PSP můžeš hrát s flashem online. Na Xboxu je potřeba LT firmware v mechanice (možná to jde i s jinými?), v PSP potřebuješ plug-in "PSN Lover". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leon Odesláno Červenec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2010 ahoj lidi, potřebuju pomoct?? Zde se píše, že CFW se dá na PSP3000 nainstalovat, pokud' je Fireware menší než 5.03, a mně píše u informací, že Software je verze 5.70, tak co to znamená?? A ještě mi nejdou kopírovat hudbu , fotky a videa do psp, jelikož se mi ukazuje složka PSP, pak SAVEDATA a nějaký 2 složky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Červenec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2010 kdyz je tam napsano, ze je ta verze vyssi, tak hadej co to asi bude znamenat :dozey: musis si ve slozce PSP udelat slozku MUSIC a PHOTO a potom na rootu si dej slozku VIDEO, a do tehdle slozek to hazej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strex132 Odesláno Červenec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2010 Ahoj, mám psp slim a s nejnovějšími hrami mám potíže. PSP už mám jednou flashlé (vyhledal jsem ho na mapě, ta nefunguje), je flashnuté na 3.90'M33-3 . Nejedou mi nové hry jako Assassins 2, Tekken 6, Gran Turismo. Píše to The gam could not be started (80020148 ). Otázka tedy zní: Jde to opravit? Zvládnu to sám doma nebo potřebuji odborníka? Je tu někdo z Brna (určitě ano, ale nevím kdo). Díky moc za odpověďi, hry aktualizuji před dovolenou a zjistím, že to nejede. Starší hry mě jedou bez problému. Budu to kontrolovat, díky, StreX132 EDIT: Takovej ten návod s tím R při start a nastavit cosi na disabled jsem udělal (měl jsem to už tak předtím) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Červenec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2010 Musíš udělat Update, nejlíp na 5.50 Prometheus, zvládneš to sám doma pokuď se budeš držet návodu. :) http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2010060014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červenec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2010 Aktualizuj na 5.50 GEN-D3, eventuelně na verzi Prometheus http://console-forum.net/showthread.php?t=67953. Tyhle hry vyždují vyšší firmware. //@RaZzeR: Nebudeme podporovat konkurenční server, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strex132 Odesláno Srpen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2010 Super, díky moc, už to jede. Zvládnuto asi za půl hodiny. Použil jsem návod od Kennyho, ale nejaký pochybnosti jsem vyčetl na nezmiňovaném severu od Razera. Takže díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adretea Odesláno Srpen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2010 Zdravím. je mi to trapné, ale já už prostě nevím. Měla jsem starou kartu, na ní složku ISO, do ní kopírovala hry a šlo to v pohodě. Teď mám novou, větší kartu, vytvořila jsem složku ISO, nakopírovala dvě .iso a jednu .cso hru a prostě nic. PSP nic nenačte, "there are no games". Určitě dělám nějakou stupidní chybu, ale nemůžu na to přijít, tak mě jen nasměrujte, prosím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forWhat? Odesláno Srpen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2010 formatuj kartu a ukaze se slozka sama nebo ji tam udelej "ISO" . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Srpen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2010 Zdravím. je mi to trapné, ale já už prostě nevím. Měla jsem starou kartu, na ní složku ISO, do ní kopírovala hry a šlo to v pohodě. Teď mám novou, větší kartu, vytvořila jsem složku ISO, nakopírovala dvě .iso a jednu .cso hru a prostě nic. PSP nic nenačte, "there are no games". Určitě dělám nějakou stupidní chybu, ale nemůžu na to přijít, tak mě jen nasměrujte, prosím :) Co máš za FW, máš tam flash ? // Jinak udělej, co ti radí ForWhat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adretea Odesláno Srpen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2010 ehm *trapas* jste skvělí, vážně :)) naformátováno a ono to funguje. strašně moc děkuju, už jsem z toho byla vzteklá :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zemla9 Odesláno Srpen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2010 Ahoj,mám PSP 3004 System Software:Version 5.55 a hledám už dlouho odpověď na to jestli s mým PSP můžu mít ISO nebo jiný typ her stažených z netu bez hacknutí,flashnutí nebo cracknutí ani pomalu nevím co to znamená :D.Pokud ano prosím o návod nebo o odkaz na návod.Děkuji velmi moc,netušil jsem do jake diskuze to napsat a ani sem nevěděl jak založit svojí jestli to vůbec můžu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2010 Ne, viz. první strana tohoto tématu Mám PSP 3000 (Brite) ...- pro PSP Brite je jen jediná možnost a to ChickHEN + CFWEnabler / 5.03 GEN, ale pouze do FW. max. 5.03 !! Snížení FW na 5.03 není u této verze PSP možné ! (stejně jako u novějších modelů PSP Slim) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.