<^KeNnY^> Odesláno Srpen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2010 Bez hacknutí/cracknutí/flashnutí? To si jako představuješ, že Sony si nechá na oficiálním firmwaru spouštět software třetích stran a ISO obrazy UMD her jen tak? Na 5.55 ISO hry nespustíš, jen homebrew přes exploit http://console-forum.net/showthread.php?t=97189. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zemla9 Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Bez hacknutí/cracknutí/flashnutí? To si jako představuješ' date=' že Sony si nechá na oficiálním firmwaru spouštět software třetích stran a ISO obrazy UMD her jen tak? Na 5.55 ISO hry nespustíš, jen homebrew přes exploit [url']http://console-forum.net/showthread.php?t=97189[/url]. A filmy do toho dostanu?Prosím o návod nebo okdaz na návod,protože když to uložím do složky MP_ROOT tam si vytvořím složku VIDEO a dám to do ní ikdyž je to video formátu MP4 tak se mi v menu PSP nezobrazí:''The are no VIDEOS''. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 musíš to přeconvertoavt omg :dozey: návod je v tutoriálech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Žádná složka MP_ROOT/VIDEO... kopíruj videa sem -Video MP4 - ms0:/ MP_ROOT / 100MNV01 / ,custom fw ms0/:VIDEO-Video MP4 AVC - ms0:/ MP_ROOT / 100ANV01 / custom fw ms0/:VIDEO -Video MP4 a MP4 AVC (fw.3.30 a vyšší) - ms0:/ VIDEO / -Video PMP - ms0:/ PSP / VIDEO / (již není podmínkou) -Video video s názvem MAQXXXXX do ms0:/MP_ROOT/100ANV01 -Video video s názvem MP4XXXXX do ms0:/MP_ROOT/100MNV01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zemla9 Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 musíš to přeconvertoavt omg :dozey: návod je v tutoriálech Přeconvertovat???Já ty pojmy vůbec neznám jen bych v PSP měl rád nějaké ty filmy.Mohl bys mi na ten tutorial poslat odkaz prosím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zemla9 Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 ''-Video MP4 - ms0:/ MP_ROOT / 100MNV01 / ,custom fw ms0/:VIDEO'' nerozumím části:,custom fw ms0 prosím radu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Unlimited_Killer Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 zemla: Jelikož máš verzi 3000, díky tomu, že máš FW 5.55 si už ISO hry nezahraješ. Můžeš si ale zahrát několik homebrew her, které spustíš díky Patapon 2 Demo exploitu. Návod máš zde - na verzi R96, přičemž dnes vyšla nejnovější R97. Snad Ti to nějak pomůže. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Jé... omg! Lidi neumí ani na PC a koupí si PSP se kterym nebudou umět to samý! To neumíš hodit na google "psp video convertor",.. najít si to ,stáhnout,nainstalovat,nahrát film a dát convert? A pak ke konci to hodit do ms0:/VIDEO/ ? to je fakt hrozně těžký..Jo a používej edit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zemla9 Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Unlimited dík,a neporadil bys mi i s těmi filmy,jo a mam 3004 kdyby to byl náhodou nějaký vetsi rozdil.Když si dam film do složky MP_ROOT/100MNV01/no a tady je ten film......tak mi to pak v PSP napíše there are no videos :( nevím si rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Unlimited_Killer Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Musíš dát video (film) ve formátu MP4 do složky VIDEO na Tvé Paměťové kartě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zemla9 Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 nguien dík už to stahuju,ale nemám tušení k čemu to je,jediný co chci je mít ten film v psp,tak jsem prisel sem s tim ze m itu nekdo poradi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zemla9 Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 A pamětová karta je to MP_ROOT?Ale v tom neni složka VIEDO :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 ms0:/VIDEO/ -> Ta složka má být hned na "ROOTu" pam. karty když jí otevřeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zemla9 Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Když otevřu MP_ROOT mam tam 2 složky jen 100ANV01 a 100MNV01 nic víc nic míň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Tak 1) Naformátuj karut 2) Jestli složka VIDEO tam nebude, tak jí vytvoř :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Unlimited_Killer Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Takhle: připoj kartu do PC a otevři (rozklikni 'Vyměnitelný disk (jeji_pismeno)' a budeš tam mít složky jako MUSIC, VIDEO... máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Jak někdo může bejt tak tupej a kupovat si PSP když ho umí sotva zapnout... :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forWhat? Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Proboha tak snad neni tak blbej ze neumi otevrit v tento pocitac psp a do slozky VIDEO hodit film v MP4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zemla9 Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Tak ok.Mam PSP 3004 FW 5.55 a chci do něj dostat film.Mohl by mi moc moc vás prosím napsat bod po bodu jak na to?Jsem z toho už úplně mimo.A´T to dělám jak to dělám''There are no VIDEOS'' :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forWhat? Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 :D:D:D proboha, ty to psp radeji prodej, uz ti to tady napsal kazdej minimalne 10x . Je uplne jedno jakej mas FW nebo co mas za PSP, FILMY SE TAM DAVAJ FURT STEJNE ! PSP DAS NA USB NEBO NA CTECTKU KARET>OTEVRES V TENTO POCITAC>FILM HODIS DO SLOZKY "VIDEO"(pokud tam neni tak ji vytvor nebo formatuj kartu !!!¨) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zemla9 Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 OK jak naformátuju tu kartu prosím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forWhat? Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Format memory stick , v system settings Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zemla9 Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 A tom mam přímo v PSP nebo nekde na PC? :D jako sorry ja vim ze jsem tu za uplnyho hlupaka,ale vy ste se to taky nejak ucili ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zemla9 Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Hele tak mam ten formát nice ne? :D ale pise mi to ze mi to vymaze vsechny data...to jako fakt?vsechny ulozeny hry co mam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forWhat? Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Tak pokud si nekdy do kompu zapojoval USB kabel nebo flashku atp. tak je to uplne to same. Takze myslim ze stimhle nikdo moc velky problemy nemel :D Kazdy kdo umi aspon amatersky na pc tohle zvladne. Mas to v psp ten format . Jak muzes mit ulozeny hry kdyz nemas flashnutelny pspecko ? myslis save her ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.