Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Vymena???

poon

Recommended Posts

A kdyz uz to posles?A on je nedostupnej na maily neodpovida atd jde na vec napr benga?

Pokud nevznikne škoda nad 5 000,- to pak státní orgány nic nebudou řešit.

A dej si pozor, aby ti nedal nějakou přechodnou adresu, na které se nezdržuje trvale tam bys si pak mohl poslané zboží vyzvednou a už by to bylo špatné.

Zkus to ne výměnou, ale za nějaký finanční obnos třeba na dobírku atp...

To každý muže dát fiktivní adresu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já tvrdím, že vše je v komunikaci a přístupu. Jak se budete chovat a myslet vy, tak se obvykle bude chovat a myslet i Váš "obchodní partner". Já měním jak na běžícím pásu zde, na gamebazaru, na aukru a dalších serverech, posílám peníze vždy předem ... a prozatím jsem nezaznamenal žádný problém. Je pravda, že jsem asi třikrát odmítl obchodovat s někým, kdo mi při komunikaci připadal nespolehlivý - a v tom to právě je. Pokud si nejste jisti, jděte od toho. Pokud ale máte z dotyčného dobrý pocit, neznepříjemňujte obchod dotazy a ujištěními typu: "a pošleš to určitě?"; "pošleme to oba současně?"; "už jsi to poslal?"; "mohu ti věřit?" apod. Uvědomte si, že pokud Vás někdo chce obrat, tak Vám podobné dotazy nepomohou. Naopak tím dokážete svou zranitelnost a možná naopak někoho vyprovokujete, aby na vás nějaký podvod zkusil.

Jednejte naopak s jistotou. Nepřipouštějte možnost, že vás někdo podvede. A rozhodně neprozrazujte, že nemáte možnost takovou situaci následně řešit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu