Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
A kdyz uz to posles?A on je nedostupnej na maily neodpovida atd jde na vec napr benga?

Pokud nevznikne škoda nad 5 000,- to pak státní orgány nic nebudou řešit.

A dej si pozor, aby ti nedal nějakou přechodnou adresu, na které se nezdržuje trvale tam bys si pak mohl poslané zboží vyzvednou a už by to bylo špatné.

Zkus to ne výměnou, ale za nějaký finanční obnos třeba na dobírku atp...

To každý muže dát fiktivní adresu.

Odesláno

Já tvrdím, že vše je v komunikaci a přístupu. Jak se budete chovat a myslet vy, tak se obvykle bude chovat a myslet i Váš "obchodní partner". Já měním jak na běžícím pásu zde, na gamebazaru, na aukru a dalších serverech, posílám peníze vždy předem ... a prozatím jsem nezaznamenal žádný problém. Je pravda, že jsem asi třikrát odmítl obchodovat s někým, kdo mi při komunikaci připadal nespolehlivý - a v tom to právě je. Pokud si nejste jisti, jděte od toho. Pokud ale máte z dotyčného dobrý pocit, neznepříjemňujte obchod dotazy a ujištěními typu: "a pošleš to určitě?"; "pošleme to oba současně?"; "už jsi to poslal?"; "mohu ti věřit?" apod. Uvědomte si, že pokud Vás někdo chce obrat, tak Vám podobné dotazy nepomohou. Naopak tím dokážete svou zranitelnost a možná naopak někoho vyprovokujete, aby na vás nějaký podvod zkusil.

Jednejte naopak s jistotou. Nepřipouštějte možnost, že vás někdo podvede. A rozhodně neprozrazujte, že nemáte možnost takovou situaci následně řešit.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu